Ceres Napisano 29 Września 2024 Napisano 29 Września 2024 Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów Wszystko będzie sie kręciło wokół mojego dziecka, miesiąc raczej spokojny Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów Zastój, kończy się sezon jarmarkowy więc kończą się też moje wyjazdy. Mam jeszcze taką dodatkową pracę w niepełnym etacie, na zastępstwo, być może osoba za którą pracuję wróci wcześniej niż miała i ja zostanę bez tego etatu. Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów Jakies zauroczenie, nic poważnego Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Kielichów Trudności wychowawcze z potomkiem, zdjęłam mu limity na internet i gry po operacji, bo miał leżeć ale wraca do zdrowia i trzeba będzie limity na nowo ustanowić co mu się raczej nie spodoba. Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów Coś wytrąci mnie z równowagi, spotkanie, impreza nagla, nic planowanego. Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław Jedyne z czym mi się skojarzyło to jakaś impreza na której mogę zaliczyć zgona. Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy Utrata jakiejś okazji, przegapienie przełomowego wydarzenia. Inne interpretacje mile widziane Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 17 godzin temu, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów Wszystko będzie sie kręciło wokół mojego dziecka, miesiąc raczej spokojny Przyjemnie, emocjonalnie, czule 17 godzin temu, Ceres napisał: Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów Zastój, kończy się sezon jarmarkowy więc kończą się też moje wyjazdy. Mam jeszcze taką dodatkową pracę w niepełnym etacie, na zastępstwo, być może osoba za którą pracuję wróci wcześniej niż miała i ja zostanę bez tego etatu. Widać jakaś stratę. Jakbym jakiś wyjazd miał nie wypalić 17 godzin temu, Ceres napisał: Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów Jakies zauroczenie, nic poważnego Zauroczenie albo fantazjowanie o kimś 17 godzin temu, Ceres napisał: Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Kielichów Trudności wychowawcze z potomkiem, zdjęłam mu limity na internet i gry po operacji, bo miał leżeć ale wraca do zdrowia i trzeba będzie limity na nowo ustanowić co mu się raczej nie spodoba. Widać jakieś złośliwości i konflikty 17 godzin temu, Ceres napisał: Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów Coś wytrąci mnie z równowagi, spotkanie, impreza nagla, nic planowanego. Flirt na jakiejś imprezie 17 godzin temu, Ceres napisał: Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław Jedyne z czym mi się skojarzyło to jakaś impreza na której mogę zaliczyć zgona. Uważaj, żeby nie zachorować w tym miesiącu 17 godzin temu, Ceres napisał: Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy Utrata jakiejś okazji, przegapienie przełomowego wydarzenia. Jakieś wydarzenie zmusi się do zatrzymania, refleksji, odpoczynku 17 godzin temu, Ceres napisał: Inne interpretacje mile widziane Będę wdzięczna, jeśli zinterpretujesz mój październikowy rozkład, który wstawiła dla mnie Mezza Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 W dniu 29.09.2024 o 17:21, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów Miłe chwile, jakaś radość i spełnienia jako kobieta Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów trochę smutku na temat finansów jakoś zastój chyba tutaj będzie Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów marzenia by się zakochać Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Kielichów trudności może jakaś przykrość , która sprawi dziecko Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów miłe spotkanie w lubianym przez ciebie towarzystwie Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław nie wiem Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy Utrata jakiejś okazji, przegapienie przełomowego wydarzenia. 1 Cytuj
mezza Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 W dniu 29.09.2024 o 17:21, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów Tak, opieka nad dzieckiem, skupienie na rozwoju małego. Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów Skłaniam się ku twojej interpretacji. Powrót osoby może wywołać poczucie straty, ale widziałabym tutaj spore koszty poniesione z dojazdami lub podróżą, co wpłynie negatywnie na Twoje finanse. Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów Jakies kontakty internetowe. Może być flirt. Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Mogą być kłótnie, poczucie,że sytuacja z dzieckiem powoduje dużo napięcia i emocji Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów Jakieś niezaplanowane wyjścia lub celebracja z inicjatywy jakiejś kobiety. W dniu 29.09.2024 o 17:21, Ceres napisał: Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław Jedyne z czym mi się skojarzyło to jakaś impreza na której mogę zaliczyć zgona. Utnij kontakty, które chcą jedynie polechtac swoje ego twoim kosztem. W dniu 29.09.2024 o 17:21, Ceres napisał: Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy Rutyna rodzinna, stagnacja Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
Minerve Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów życie może się kręcić wokół dziecka i jego potrzeb, może trzeba będzie wykurować, odwiedzić lekarza Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów może być różnie... może odgrzebiesz coś starego/zamkniętego... może trzeba będzie pożyczyć albo szukać zarobków przez internet Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów widziałabym tutaj uczucia skierowane na dziecko Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Kielichów może zażegnanie jakiejś sprawy, coś możesz zakończyć i znaleźć czas tylko dla siebie Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów stawiam na znalezienie czasu tylko dla siebie może jakieś miłe spotkanie w większym gronie albo posiłek na mieście z znajomymi Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław staraj się nie przemęczać trzymaj głowę do góry wraz z pozytywnym nastrojem mimo trudności, niepowodzeń i czarnowidztwa Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy odpuszczenie? może jakiś długooczekiwany relaks... może stanie się coś na co czekałaś bardzo długi... 1 Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2024 Autor Napisano 4 Grudnia 2024 W dniu 29.09.2024 o 17:21, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Aura: XIX SŁOŃCE, Królowa Kielichów Wszystko będzie sie kręciło wokół mojego dziecka, miesiąc raczej spokojny Finanse: 8 KIelichów, 6 Mieczy, 5 Kielichów Zastój, kończy się sezon jarmarkowy więc kończą się też moje wyjazdy. Mam jeszcze taką dodatkową pracę w niepełnym etacie, na zastępstwo, być może osoba za którą pracuję wróci wcześniej niż miała i ja zostanę bez tego etatu. Uczucia: 7 Kielichów, Paź Kielichów Jakies zauroczenie, nic poważnego Kompletnie nic się nie wydarzylo Dom i dziecko: 5 Mieczy, Królowa Kielichów Trudności wychowawcze z potomkiem, zdjęłam mu limity na internet i gry po operacji, bo miał leżeć ale wraca do zdrowia i trzeba będzie limity na nowo ustanowić co mu się raczej nie spodoba. Niespodzianka: Królowa Buław, X KOŁO FORTUNY, 3 Kielichów Coś wytrąci mnie z równowagi, spotkanie, impreza nagla, nic planowanego. Urodziny koleżanki, mialam nie pic ale zmieniłam zdanie i był mega kac Ostrzeżenie: 10 Mieczy, 6 Buław Jedyne z czym mi się skojarzyło to jakaś impreza na której mogę zaliczyć zgona. Najważniejsze wydarzenie wg mnie w Październiku jakie mnie spotka: XX SĄD, 4 Kielichy Utrata jakiejś okazji, przegapienie przełomowego wydarzenia. Wg mnie nic kompletnie waźnego sie nie wydarzyło, nic nie umiem wyróżnić. Inne interpretacje mile widziane Weryfikacja 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi