Ceres Napisano 29 Września 2024 Napisano 29 Września 2024 Jakie będzie moje zadowolenie fonansowe po tych jarmarkach? Rybnik: 7 Monet, Królowa Mieczy, 10 Monet A całkiem dobre węcz będe zaskoczona pozytywnie. ( już tam bywałam i bywało średnio) Kraków 2 wydarzenia w tym samym terminie - (jednodniowe) 5 Monet, 6 Monet, 5 Kielichów Kiepsko, lepiej to omijać. (dwudniowe) Królowa Buław, 5 Mieczy, Rycerz Buław Tez nie za fajnie, rozczarowanie tu widze. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 W dniu 29.09.2024 o 17:36, Ceres napisał: Rybnik: 7 Monet, Królowa Mieczy, 10 Monet Hmm myślę że na początku zastój, ale potem może coś ruszyć Kraków 2 wydarzenia w tym samym terminie - (jednodniowe) 5 Monet, 6 Monet, 5 Kielichów tu nie bardzo (dwudniowe) Królowa Buław, 5 Mieczy, Rycerz Buław też nie , jskby nie to miejsce źle byś się tam czuła 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi