Angelcia Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Witam Jestem młodą osobą (15 lat) ale mimo wieku bardzo fascunuje mnie możliwośc swiadomego snu. Nigdy nie miałam z tym do czynienia. Wchodząc na to forum ciekawiło mnie w jaki sposób możliwe jest cos takiego. Chciałabym abyście pomogli mi doświadczyć czegoś takiego. Miło by było gdybym dostała autorów książek o tej właśnie tematyce. Dziękuje. Prosze o pomoc. Cytuj
Gość Defortis Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 (edytowane) .......... Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Defortis Cytuj
Angelcia Napisano 23 Lipca 2009 Autor Napisano 23 Lipca 2009 [email protected] - mój email. Dziennik musze zacząć prowadzić. Dzięki Cytuj
Gość Defortis Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 (edytowane) .......... Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Defortis Ponowne wysłanie Cytuj
Key Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 A mogłabym również prosić o takie materiały? [email protected] z góry dzięki :icon_smile2: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi