Ceres Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 Kraków (październik,) Dostane się? Rycerz Buław, 6 Buław Tak Zadowolenie finansowe? 10 Buław, Król Mieczy, 0 GŁUPIEC tak średnio to widzę, duża konkurencja, miejsce chyba też niezbyt dobre, wyjdę na swoje ale raczej tak niewiele więcej niz koszty. Kraków (listopad, drogie stoisko, juz sie dostałam tylko nie zapłaciłam jeszcze za stoisko) Zadowolenie finansowe? 4 Buław, XVII GWIAZDA, 2 Buław Tak jakos skojatrzyło mi sie, że lepiej żebym zostala w domu, Zrobiłam druga wróżbę tak umownie z kartami Monety, Jakie będzie moje zadowolenie z zarobionych tam pieniędzy As monet najmniejsze a Król Monet największe, karty ciągne do pierwszej monety: od razy wypadło 5 monet czyli kicha nawet nie odrobie kosztów. Kraków ( grudzień, drogie stoisko, juz się dostałam ale nie płaciłam za nie) Zadowolenie finansowe? As Mieczy, XVII GWIAZDA, As Monet A może być calkiem fajna okazja na zarobek Katowice (grudzień, drogie stoisko) Dostane się? Król Kielichów, 10 Kielichów, 3 Mieczy Nie Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 Kraków (październik,) Dostane się? Rycerz Buław, 6 Buław zgaduję że tak Zadowolenie finansowe? 10 Buław, Król Mieczy, 0 GŁUPIEC chyba nie specjalnie Kraków (listopad, drogie stoisko, juz sie dostałam tylko nie zapłaciłam jeszcze za stoisko) Zadowolenie finansowe? 4 Buław, XVII GWIAZDA, 2 Buław może na początku troszkę lepiej, ale póżniej mam wątpliwości Kraków ( grudzień, drogie stoisko, juz się dostałam ale nie płaciłam za nie) Zadowolenie finansowe? As Mieczy, XVII GWIAZDA, As Monet tutaj chyba też szału nie ma Katowice (grudzień, drogie stoisko) Dostane się? Król Kielichów, 10 Kielichów, 3 Mieczy zgaduję że tak 1 Cytuj
Ceres Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 5.10.2024 o 12:57, Ceres napisał: Kraków (październik,) Dostane się? Rycerz Buław, 6 Buław Tak W dniu 5.10.2024 o 12:57, Ceres napisał: Zadowolenie finansowe? 10 Buław, Król Mieczy, 0 GŁUPIEC tak średnio to widzę, duża konkurencja, miejsce chyba też niezbyt dobre, wyjdę na swoje ale raczej tak niewiele więcej niz koszty. Nie pojechałam, przeliczyłam koszty i nie opłaciło się W dniu 26.10.2024 o 18:12, Minerve napisał: Kraków (listopad, drogie stoisko, juz sie dostałam tylko nie zapłaciłam jeszcze za stoisko) Zadowolenie finansowe? 4 Buław, XVII GWIAZDA, 2 Buław może na początku troszkę lepiej, ale póżniej mam wątpliwości To samo jak powyżej, za duże opłaty za stoisko W dniu 26.10.2024 o 18:12, Minerve napisał: Kraków ( grudzień, drogie stoisko, juz się dostałam ale nie płaciłam za nie) Zadowolenie finansowe? As Mieczy, XVII GWIAZDA, As Monet tutaj chyba też szału nie ma j.w W dniu 5.10.2024 o 12:57, Ceres napisał: Katowice (grudzień, drogie stoisko) Dostane się? Król Kielichów, 10 Kielichów, 3 Mieczy Nie weryfikacja 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi