gucio19 Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 hej :) od bardzo dawna nie stawialam kart, chcialabym sprobowac na nowo,potrzebuje osob ktore zapytaja mnie o cos co juz wiedza, albo to co sie stanie w najblizszych dniach beda w stanie zweryfikowac , musze odswiezyc pamiec i nabrac wprawy :) jesli ktos jest chetny to prosze nie pisac priv tylko tutaj zostawic komentarz :) jestem zwykle w ciagu dnia, gora do godziny 5, ale zdarza sie ,ze mam troche wolnego czasu w nocy a w dzien np nie ;) . daje sobie 2 dni na odpowiedz max. 3
Moderators Ejbert Napisano 5 Października 2024 Moderators Napisano 5 Października 2024 To ja się wystawiam pierwszy Pierwsze pytanie z przeszłości, drugie z przyszłości, żeby było po równo. 1.Jakie było dominujące wydarzenie w sierpniu? 2. Czy będę zadowolony z zakupu dokonanego przez internet? Chodzi o: a) stan b) rzeczywistą wartość zakupionego przedmiotu, o czym przekonam się dopiero jak go otrzymam, bo wyszło to trochę tak jak kupowanie kota w worku. Ps. i może dla ćwiczenia teraźniejszość chwili obecnej: puściłem na dziś 3 zakłady totolota, czy cokolwiek trafię? w sensie, że do wypłaty - najmniejsza wygrana to trójka warta 24 zł 1
mrófka Napisano 8 Października 2024 Napisano 8 Października 2024 Ja proszę o odpowiedź na pytanie odnośnie kumpeli, ciekawe jesteśmy obie, więc tak: czy do końca roku Gocha zawrze związek małżeński? Będziemy to wiedziały max. do końca listopada, a może i wcześniej 🙂 1
Carmi Napisano 9 Października 2024 Napisano 9 Października 2024 To ja też poproszę :) 1. Czy jeszcze kiedyś w przyszłości spotkam się z Anna? 2. Czy czuła kiedyś coś do mnie? 3. I może poproszę kartę radę na tą sytuację. Nie mogę zamknąć tego etapu w swoim życiu. I nie wiem co robić. Czy jechać i spotkać się z nią, czy odpuścić sobie.
Moderators Ejbert Napisano 9 Października 2024 Moderators Napisano 9 Października 2024 @Calineczka29 a jesteś w stanie zweryfikować Guciowi p. 2 i daleką przyszłość? @gucio19 czy mamy czekać czy pójść sobie precz z pytaniami? 🤔 1 1
Carmi Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 18 godzin temu, Ejbert napisał: @Calineczka29 a jesteś w stanie zweryfikować Guciowi p. 2 i daleką przyszłość? @gucio19 czy mamy czekać czy pójść sobie precz z pytaniami? 🤔 Aaa dobra nie doczytałam, że z weryfikacją. To już zmieniam. Pardon. 1. Czy jeszcze kiedyś w przyszłości spotkam się z Anna? 2. Poproszę kartę radę na tą sytuację. Nie mogę zamknąć tego etapu w swoim życiu. I nie wiem co robić. Czy jechać i spotkać się z nią, czy odpuścić sobie. 3. To może coś co zweryfikuje najszybciej: Czy odzyskam w tym miesiącu dług? :)
Stella111 Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 (edytowane) To i ja mam pytanie, co wyniknie że znajomości z nowo poznanym mężczyzną ( relacja potencjalnie romantyczna) , myślę, że weryfikacja nastąpi w dość krótkim czasie . Czy jakieś dane wysłać na priv? Pozdrawiam:) Edytowane 12 Października 2024 przez Stella111
Artemidaa Napisano 14 Października 2024 Napisano 14 Października 2024 Jak przebiegnie spotkanie z partnerem? Jest zaplanowane na najbliższe dni.
Moderators Ejbert Napisano 15 Listopada 2024 Moderators Napisano 15 Listopada 2024 @gucio19 tak się zastanawiam po co ten temat został założony? Tu obowiązku udzielania wróżb nie ma, lecz skoro już się tego podjęłaś a zlewasz temat, to choćby troszeczkę szacunku dla innych wypadałoby okazać. Jeśli nie chcesz bądź nie możesz udzielić pytającym odpowiedzi - z jakiegokolwiek powodu - to wystarczy o tym ich poinformować i zamknąć wątek. 4
Stella111 Napisano 16 Listopada 2024 Napisano 16 Listopada 2024 To nie jest jedyny taki przypadek, kiedy osoba zakłada podobny wątek służący nauce stawiania kart tarota, prosi o dane na priv ( imię, datę urodzenia, pewnie czasami pyta o coś jeszcze , po czym znika bądź loguje się co jakiś czas i mimo wszystko nie komentuje w żaden sposób założonego przez siebie wątku. Moim zdaniem takie osoby powinny być usuwane z forum że względów bezpieczeństwa. 1
Artemidaa Napisano 24 Listopada 2024 Napisano 24 Listopada 2024 W dniu 15.11.2024 o 18:18, Ejbert napisał: @gucio19 tak się zastanawiam po co ten temat został założony? Tu obowiązku udzielania wróżb nie ma, lecz skoro już się tego podjęłaś a zlewasz temat, to choćby troszeczkę szacunku dla innych wypadałoby okazać. Jeśli nie chcesz bądź nie możesz udzielić pytającym odpowiedzi - z jakiegokolwiek powodu - to wystarczy o tym ich poinformować i zamknąć wątek. To prawda, wystarczyłaby krótka informacja na ten temat. No ale różnie w życiu bywa... może jakaś choroba lub inne problemy życiowe spowodowały nieobecność...? Tego nie wiemy. 1
Stella111 Napisano 24 Listopada 2024 Napisano 24 Listopada 2024 2 godziny temu, Artemidaa napisał: To prawda, wystarczyłaby krótka informacja na ten temat. No ale różnie w życiu bywa... może jakaś choroba lub inne problemy życiowe spowodowały nieobecność...? Tego nie wiemy. Wprawdzie przyczyny mogą być różne, ale to jest trzecia osoba na tym forum, która tak postępuje. Chyba wszystkie trzy aż takiego pecha nie miały ... 1
Artemidaa Napisano 25 Listopada 2024 Napisano 25 Listopada 2024 @Stella111 Nie wiem, myślisz że celowo to zrobiły? Nie sądzę... Dajmy temu spokój, nie ma ich to nie ma. Zwróć się do innej osoby poprostu, która jest częściej aktywna :) i nie przejmuj się tak tym. Trzeba to na luzie brać, rozkład kart to i tak tylko prognoza - nic pewnego :) jest tu wiele innych osób które są chętne do pomocy :) Ja też nie dostałam odpowiedzi na zadane tu pytanie no i trudno. 1
Rekomendowane odpowiedzi