panna.marta Napisano 19 Października 2024 Napisano 19 Października 2024 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX Wygląda to całkiem dobrze jak na tę sytuację która jest. Może coś mnie ucieszyć tylko co? Jakaś informacja? 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów tak jakbym pozostawiła szukanie i została na razie tu gdzie jestem… 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław całkiem dobrze pewnie moha radość, że dostanę premię roczną. 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet ktoś może się kręcić i szukać seksu albo flirtu i mydlić mi oczy 5. Rada 3 kielichy cieszyć się tym co jest, celebrować, bawić się. Cytuj
Minerve Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX dobrze, pracy nie braknie możliwy kontakt z kimś, kto stoi wyżej od nas 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów widziałabym tutaj zmianę sytuacji, może coś się trafić, jakaś rozmowa może coś wyklarować albo pozytywne zmiany w obecnej, albo zmiany przyjdą z zewnątrz 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław moim zdaniem pieniędzy nie powinno braknąć możliwe wydatki, które sprawią przyjemność podwyżka albo nagroda w pracy 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet masz jakiegoś adoratora w pracy? w tym miesiącu uważałabym na mężczyzn z względu na tą środkową kartę, która mnie nie wiele dobrego pokazała karty mogły pokazać też relację toksyczną 5. Rada 3 kielichy uśmiechnij się, baw się, wychodź do ludzi, żyj tu i teraz, korzystaj z okazji, bądź radosna 1 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 12 Listopada 2024 Napisano 12 Listopada 2024 W dniu 19.10.2024 o 11:33, panna.marta napisał: 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX Wygląda to całkiem dobrze jak na tę sytuację która jest. Może coś mnie ucieszyć tylko co? Jakaś informacja? Wiadomość od jakiegoś mężczyzny, radosne chwile, poradzenie sobie z jakimś wyzwaniem intelektualnym W dniu 19.10.2024 o 11:33, panna.marta napisał: 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów tak jakbym pozostawiła szukanie i została na razie tu gdzie jestem… Może Ci przyjść do głowy jakiś pomysł co do zmiany, może sięgniesz do starych kontaktów zawodowych W dniu 19.10.2024 o 11:33, panna.marta napisał: 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław całkiem dobrze pewnie moha radość, że dostanę premię roczną. Jakaś dodatkowa kasa :) W dniu 19.10.2024 o 11:33, panna.marta napisał: 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet ktoś może się kręcić i szukać seksu albo flirtu i mydlić mi oczy Mętlik w głowie z powodu jakiegoś pana, który może mieć nieczyste intencje W dniu 19.10.2024 o 11:33, panna.marta napisał: 5. Rada 3 kielichy cieszyć się tym co jest, celebrować, bawić się. Tak i spędzać miło czas z ludźmi :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi