panna.marta Napisano 19 Października 2024 Napisano 19 Października 2024 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX Wygląda to całkiem dobrze jak na tę sytuację która jest. Może coś mnie ucieszyć tylko co? Jakaś informacja? 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów tak jakbym pozostawiła szukanie i została na razie tu gdzie jestem… 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław całkiem dobrze pewnie moha radość, że dostanę premię roczną. 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet ktoś może się kręcić i szukać seksu albo flirtu i mydlić mi oczy 5. Rada 3 kielichy cieszyć się tym co jest, celebrować, bawić się. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Października 2024 Napisano 19 Października 2024 2 godziny temu, panna.marta napisał: 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX Jakaś miła wiadomość od szefa albo współpracownika. Może jakieś zmiany w managemencie. 2 godziny temu, panna.marta napisał: Wygląda to całkiem dobrze jak na tę sytuację która jest. Może coś mnie ucieszyć tylko co? Jakaś informacja? 2 godziny temu, panna.marta napisał: 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów No tak, jakbyś miała to zarzucić na chwilę. Pod koniec roku też zazwyczaj jest mniej ofert i wszystko się odmraża po nowym roku. 2 godziny temu, panna.marta napisał: tak jakbym pozostawiła szukanie i została na razie tu gdzie jestem… 2 godziny temu, panna.marta napisał: 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław całkiem dobrze pewnie moha radość, że dostanę premię roczną. Bardzo dobrze, widać zadowolenie. Kasa może popłynąć z dwóch źródeł 2 godziny temu, panna.marta napisał: 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet ktoś może się kręcić i szukać seksu albo flirtu i mydlić mi oczy Jeśli z nikim się obecnie nie spotykasz, to karty mówią raczej o Twoich blokadach 2 godziny temu, panna.marta napisał: 5. Rada 3 kielichy cieszyć się tym co jest, celebrować, bawić się. Bawić się, imprezować, cieszyć się, dogadzać sobie Cytuj
mezza Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 W dniu 19.10.2024 o 11:58, panna.marta napisał: 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX Jakieś formalne decyzje, które mogą być dla Ciebie korzystne. 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, Będziesz mało aktywna w tym temacie. Możesz zmienić strategie za sprawą kogoś z przeszłości. 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław Wszystko dobrze. 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet ktoś zawrócić w głowie. Bedzie dylemat serce, czy rozum 5. Rada 3 kielichy cieszyć się tym co jest, celebrować, bawić się. Zgadzam sie 1 Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 1. Praca tu gdzie jestem giermek buław, król mieczy, słońce XIX pracujesz z jakimś człowiekiem w typie króla mieczy? może to jest przełożony albo ktoś, kto stoi wyżej od Ciebie i ma wpływ na Twoją karierę... tutaj mógł się pokazać kontakt z kimś takim i to może przynieść radość nie dopatrywałabym się tutaj większych zmian, raczej stabilnie widziałabym tutaj ciepło i radość, która jest wokół tego mężczyzny jest ktoś może, kto Ci się podoba w pracy? król mieczy mógł też pokazać kontakt z mężczyzną drogą telefoniczną czy przez internet 2. Szukanie nowej pracy śmierć XIII, 4 monet, as mieczy dołożone 6 kielichów powiedziałabym, że na przemian raz ruch raz stagnacja 3. Sytuacja finansowa kochankowie VI, 3 monet, 6 buław może jakieś wahania, reklamacja, wypożyczenie, ale ogólnie wygląda ok 4. Uczucia 2 mieczy, diabeł XV, król monet jest ktoś w pracy, kto Ci się podoba? początek może być chłodny, zdystansowany, później uważałabym na obsesję i wszystkie inne toksyki środkowa karta nigdy nie pokazała mi niczego dobrego i uważałabym w tym miesiącu 5. Rada 3 kielichy cieszyłabym się chwilę sprawiłabym sobie jakąś przyjemność może wypad gdzieś w większym gronie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi