mezza Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Aura: As Bulaw+10 mieczy+9 monet Pewne ruszenie do przodu z energia, aby za chwilę znów dobić się emocjonalnie. Bedzie mi dobrze samej ze sobą. Praca: As Kielichów+4 denarow+6 denarow Nowe emocje, skupienie na obowiązkach, pomoc innych współpracowników. Milosc: 6 Kielichów+Król Mieczy+5 mieczy Dwie opcje powrót kogoś z przeszłości, co wywoła napięcie lub rozpamiętywanie porażek milosnych z tego roku. Relacje z otoczeniem: Król Bulaw+6 bulaw+6 mieczy+3 bulaw Jakiś kontakt internetowy lub odpuszczenie jakiejś znajomości. Niespodzianka: Kaplan+Diabel+4 bulaw Impreza zakrapiana alko Rada: 4 kielichow+4 bulaw+Sila Przestać użalać się nad sobą, wyjść do ludzi i wziąć sprawy w swoje ręce. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 7 godzin temu, mezza napisał: Aura: As Bulaw+10 mieczy+9 monet Pewne ruszenie do przodu z energia, aby za chwilę znów dobić się emocjonalnie. Bedzie mi dobrze samej ze sobą. Będą wzloty i upadki, ale ogólnie miesiąc zakończyć z zadowoleniem 7 godzin temu, mezza napisał: Praca: As Kielichów+4 denarow+6 denarow Nowe emocje, skupienie na obowiązkach, pomoc innych współpracowników. Dużo emocji i dystans między tobą a współpracownikami. Ktoś wyjdzie z ofertą pomocy 7 godzin temu, mezza napisał: Milosc: 6 Kielichów+Król Mieczy+5 mieczy Dwie opcje powrót kogoś z przeszłości, co wywoła napięcie lub rozpamiętywanie porażek milosnych z tego roku. Zgadzam się z Twoją interpretacją 7 godzin temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Król Bulaw+6 bulaw+6 mieczy+3 bulaw Jakiś kontakt internetowy lub odpuszczenie jakiejś znajomości. Dynamicznie. Możliwa jakaś impreza, flirt, podróże. 7 godzin temu, mezza napisał: Niespodzianka: Kaplan+Diabel+4 bulaw Impreza zakrapiana alko Tak, może rodzinna impreza 7 godzin temu, mezza napisał: Rada: 4 kielichow+4 bulaw+Sila Przestać użalać się nad sobą, wyjść do ludzi i wziąć sprawy w swoje ręce. Zgadzam się z Twoją interpretacją Cytuj
panna.marta Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 W dniu 20.10.2024 o 12:34, mezza napisał: Aura: As Bulaw+10 mieczy+9 monet Może powstaniesz po czymś trudnym dla Ciebie może to coś związanego z finansami Praca: As Kielichów+4 denarow+6 denarow Ktoś Ci pomoże w pracy. Taki miły gest. Milosc: 6 Kielichów+Król Mieczy+5 mieczy Jakieś niemiłe wspomnienia z przeszłości Relacje z otoczeniem: Król Bulaw+6 bulaw+6 mieczy+3 bulaw odetniesz się od towarzystwa Niespodzianka: Kaplan+Diabel+4 bulaw alkohol wejdzie Rada: 4 kielichow+4 bulaw+Sila Przestać użalać się nad sobą, wyjść do ludzi i wziąć sprawy w swoje ręce. 1 1 Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 Aura: As Bulaw+10 mieczy+9 monet może zapał, jakiś napływ energii, a później może być uczucie przygniecenia czy zasypania na koniec jakiś relaks? może dystans do tego co było i cieszenie się tym, co się ma Praca: As Kielichów+4 denarow+6 denarow powiedziałabym, że stabilnie ktoś tutaj może dawać tylko tyle, ile potrzeba i nie więcej ewentualnie jakaś dodatkowa kasa? Milosc: 6 Kielichów+Król Mieczy+5 mieczy rozmyślania o kimś i zamknięcie etapu? może jakiś pan się odezwie Relacje z otoczeniem: Król Bulaw+6 bulaw+6 mieczy+3 bulaw ja bym tutaj powiedziała, że rozwój jakiejś znajomości ewentualnie to otoczenie jest z pracy i wtedy król buław mógł pokazać szefa może wyjedziesz gdzieś i tam kogoś poznasz Niespodzianka: Kaplan+Diabel+4 bulaw mnie środkowa karta nigdy nie pokazała niczego dobrego, więc uważałabym tutaj może tutaj chodzić o spotkanie, kontakt Rada: 4 kielichow+4 bulaw+Sila na początku są dwie karty, które mówią o zamknięciu i ostatnia też moim zdaniem mówi o "trzymaniu koni na wodzy" może tutaj być jak najbardziej spotkanie - kto wie czy nie przy kieliszkach postawiłabym na wycofanie się, nie przyjmowanie wszystkiego, co ktoś oferuje, pilnowanie swojego gniazda, trzymanie emocji w sobie 1 Cytuj
mezza Napisano 24 Listopada 2024 Autor Napisano 24 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 20.10.2024 o 12:34, mezza napisał: Aura: As Bulaw+10 mieczy+9 denarow Miałam zrywy energii przemieszane z dniami, kiedy nie miałam na nic siły. Nie oszczędzałam i robiłam sobie sporo przyjemności. Praca: As Kielichów+4 denarow+6 denarow Trochę pobudzenie emocjonalne, ale zauważyłam, że środowisko jest bardzo zamknięte i dzieli się pomocą lub wiedzą oszczędnie. Milosc: 6 Kielichów+Król Mieczy+5 mieczy Powrót do przeszłości, aby na chłodno spojrzeć na niepowodzenia. Relacje z otoczeniem: Król Bulaw+6 bulaw+6 mieczy+3 bulaw Tutaj zaznaczyła się energia mojego eks. Niespodzianka: Kaplan+Diabel+4 bulaw Impreza, ale poszłam po rozum do głowy i w momencie dyskomfortu lub zauważenia, że mogę wpaść w zły schemat, to postanowiłam się ewakuować. Rada: 4 kielichow+4 bulaw+Sila Przestać użalać się nad sobą, wyjść do ludzi i wziąć sprawy w swoje ręce. Edytowane 24 Listopada 2024 przez mezza 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi