mezza Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Jak zostanie ocenione moje portfolio w drugim etapie konkursu? 2 kielichów+paź mieczy+ 6 denarow Myślę, że tym razem bardzo przypadnie im moja teczka. Możliwe, że będą jeszcze czegoś szukać w necie. Powinnam dostać się do finału. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 Spodoba się przejdziesz dalej. 1 Cytuj
Minerve Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 też jestem na tak 2 pucharów pokazuje rzeczy piękne dla oka Paź mieczy wskazuje na osobę inteligentną 6 denarów może pokazywać nagrodę czy prezent 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 W dniu 20.10.2024 o 20:54, mezza napisał: Jak zostanie ocenione moje portfolio w drugim etapie konkursu? 2 kielichów+paź mieczy+ 6 denarow Myślę, że tym razem bardzo przypadnie im moja teczka. Możliwe, że będą jeszcze czegoś szukać w necie. Powinnam dostać się do finału. Powinnaś szybko dostać pozytywną informację na ten temat :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi