Skocz do zawartości

Rozmowa rekrutacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam jutro rozmowę rekrutacyjną, która poprowadzi pan. Całość będzie w języku angielskim. Mocno się stresuje.

Jak pójdzie na tej rozmowie?

9 buław, cesarzowa III, as mieczy dołożyłam 8 buław 

widać mój stres i opór , ale karty mówią, że kompetencje są i jest szansa na dalszą współpracę czy kolejne zaproszenia od tej firmy. 

proszę dajcie znać co o tym myślicie.

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
Godzinę temu, panna.marta napisał:

Jak pójdzie na tej rozmowie?

9 buław, cesarzowa III, as mieczy dołożyłam 8 buław 

Wyskoczą nieprzywidziane akcje😅 Coś w stylu: "I co jeszcze?..." Może godzina się zmienić, miejsce, pokój czy osoba która poprowadzi rozmowę. Trzeba będzie na bieżąco "gasić ogień"😅 9 Buław mówi, że człowiek ma już dość ale jakoś resztką siły się trzyma bo widzi, że za rogiem bedzie sukces. 

Nie jest to tragiczna karta. Dobrze, że potem jest Cesarzowa - chyba, że zamiast gościa podstawia Ci kogoś w typie Cesarzowej( choć powinnam być opiekuńcza osoba). 

W Cesarzowiej dostajemy wszystko czego chcemy- wystarczy kiwnąć palcem.

As Mieczy - bedziesz musiała coś wyjaśnić, dopytać. Zainicjować rozmowę by coś obgadać, wyklarować. 

• Dziękuję 1
Napisano
1 godzinę temu, Gringe napisał:

Wyskoczą nieprzywidziane akcje😅 Coś w stylu: "I co jeszcze?..." Może godzina się zmienić, miejsce, pokój czy osoba która poprowadzi rozmowę. Trzeba będzie na bieżąco "gasić ogień"😅 9 Buław mówi, że człowiek ma już dość ale jakoś resztką siły się trzyma bo widzi, że za rogiem bedzie sukces. 

Nie jest to tragiczna karta. Dobrze, że potem jest Cesarzowa - chyba, że zamiast gościa podstawia Ci kogoś w typie Cesarzowej( choć powinnam być opiekuńcza osoba). 

W Cesarzowiej dostajemy wszystko czego chcemy- wystarczy kiwnąć palcem.

As Mieczy - bedziesz musiała coś wyjaśnić, dopytać. Zainicjować rozmowę by coś obgadać, wyklarować. 

Kurczę to mnie zestresowałaś teraz xd 

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
12 godzin temu, panna.marta napisał:

Kurczę to mnie zestresowałaś teraz xd 

9 Bulaw nie jest zła ale... zawsze coś nieprzewidzianego wyskoczy. 

U mnie na dziś jest ta karta😅 

Miałyśmy iść z siostrą na kawę, same, a doszedł mój młody siostrzeniec( do końca nie było wiadomo czy pójdzie dziś do szkoły z powodów zdrowotnych). Na kawę wstąpiłyśmy do nowo otwartej Costy( nie wiedziałyśmy, że ją już otworzyli). W Costa nie mogłam zapłacić tel, musiałam szukać karty. No takie drobne kwiatki, trochę niespodziewane😅 

Takze powinno być dobrze pomimo, że nie wszystko pójdzie zgodnie z planem. 

• Dziękuję 1
Napisano
10 godzin temu, Gringe napisał:

9 Bulaw nie jest zła ale... zawsze coś nieprzewidzianego wyskoczy. 

U mnie na dziś jest ta karta😅 

Miałyśmy iść z siostrą na kawę, same, a doszedł mój młody siostrzeniec( do końca nie było wiadomo czy pójdzie dziś do szkoły z powodów zdrowotnych). Na kawę wstąpiłyśmy do nowo otwartej Costy( nie wiedziałyśmy, że ją już otworzyli). W Costa nie mogłam zapłacić tel, musiałam szukać karty. No takie drobne kwiatki, trochę niespodziewane😅 

Takze powinno być dobrze pomimo, że nie wszystko pójdzie zgodnie z planem. 

Kochana dziękuję było na prawdę dobrze. Nic mnie nie zaskoczyło pan był mega miły. Rozmowa na luzie. Nie było powodu do obaw nawet w obcym języku. 

• Lubię to! 1
  • O.K 1
  • Ekspert
Napisano
2 godziny temu, panna.marta napisał:

Kochana dziękuję było na prawdę dobrze. Nic mnie nie zaskoczyło pan był mega miły. Rozmowa na luzie. Nie było powodu do obaw nawet w obcym języku. 

Gratuluję :) 

• Super 1
Napisano

Zadałam jeszcze pytanie czy gdyby się udało, to przyjąć ofertę? 

Wieża XVI, 6 buław, kapłanka II dołożone słońce XIX 

hmm raczej tak ?

• Lubię to! 1
Napisano

z tą XVI Wieżą na początku to zastanawiam się czy w ogóle się uda

ciężko mi odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo zawsze czas weryfikuje, czy zrobiliśmy dobrze czy nie, a to też zależy, w którym momencie życia jesteśmy i raz będziemy na tak, a raz na nie

osobiście stawiam sobie taki rozkład, gdy mam dylemat (ale to też chyba w innym wątku, bo tutaj zweryfikujemy tylko połowę):

1 - tak się potoczą sprawy, gdy zrobię ... 

2 - tak się potoczą sprawy, gdy nie zrobię ...

Napisano
21 minut temu, Minerve napisał:

z tą XVI Wieżą na początku to zastanawiam się czy w ogóle się uda

ciężko mi odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo zawsze czas weryfikuje, czy zrobiliśmy dobrze czy nie, a to też zależy, w którym momencie życia jesteśmy i raz będziemy na tak, a raz na nie

osobiście stawiam sobie taki rozkład, gdy mam dylemat (ale to też chyba w innym wątku, bo tutaj zweryfikujemy tylko połowę):

1 - tak się potoczą sprawy, gdy zrobię ... 

2 - tak się potoczą sprawy, gdy nie zrobię ...

oczywiście wszystko  jest możliwe. Nawet nie śnię o tej robocie xd :D

Napisano

Weryfikacja. Dostałam zaproszenie do kolejnego etapu. W przyszłym tygodniu mam rozmowę z przełożoną.

• Lubię to! 1
  • O.K 1
  • Dziękuję 1
Napisano

czy tutaj As mieczy z 8 buław mogły pokazać kontakt albo przejście do kolejnego etapu?

panna.marta - jak myslisz? :)

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
9 godzin temu, Minerve napisał:

czy tutaj As mieczy z 8 buław mogły pokazać kontakt albo przejście do kolejnego etapu?

panna.marta - jak myslisz? :)

Myślę, że tak mogło być :)

• Dziękuję 1
Napisano

Jak pójdzie kolejny etap z managerka w najbliższy czwartek? 

rycerz kielichów, 10 kielichów, świat XX

Karty dobre , radosne miła atmosfera przypominająca raczej rozmowę z kimś bliskim niż szefem. Tylko ten świat jako szansa? A może to, że Pani nie jest Polką ?

• Lubię to! 2
Napisano

karty wyglądają optymistycznie

szkoda, że nie dociągnęłaś do ostatniej karty; XXI Świat oznacza zmianę, wejście na inny poziom, wskoczenie do kolejnego etapu i jednocześnie zakończenie czegoś czy pełne zjednoczenie się z kimś albo czymś

pierwsza karta obrazuje posłańca z wiadomością, a ta wiadomość jest pokazana w 10 kielichach, więc powinnaś przejść dalej;

Napisano
6 minut temu, Minerve napisał:

karty wyglądają optymistycznie

szkoda, że nie dociągnęłaś do ostatniej karty; XXI Świat oznacza zmianę, wejście na inny poziom, wskoczenie do kolejnego etapu i jednocześnie zakończenie czegoś czy pełne zjednoczenie się z kimś albo czymś

pierwsza karta obrazuje posłańca z wiadomością, a ta wiadomość jest pokazana w 10 kielichach, więc powinnaś przejść dalej;

Bałam sue już kłaść żeby nie wyszło nic złego 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Ekspert
Napisano
W dniu 1.11.2024 o 21:11, panna.marta napisał:

Jak pójdzie kolejny etap z managerka w najbliższy czwartek? 

rycerz kielichów, 10 kielichów, świat XX

Świat pokazuje zakończenie cyklu, taki "finał finału", wszystko co było do osiągnięcia w zadanym.pytaniu - powiedzialabym, źe karta mowi o osiagnieciu celu i stanowisko zostanie Ci zaproponowane. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Jestem po rozmowie z managerka. Ponad 50 minut rozmowy w języku angielskim. Po 30 byłam już zmęczona. Nie wiem czy się uda, ale fajne było doświadczyć coś takiego. 

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 1