panna.marta Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 Relacja z panem X jak się potoczy ? 2 kielichy, rycerz buław, rycerz monet Kurczę , nawet fajne karty. Pytanie czy będzie tutaj dużo uczuć intensywnych czy po prostu drugi rycerz mówi, że raczej pojawi się ktoś inny? Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 mnie też te karty się podobają widziałabym tutaj inicjatywę tego pana, niesłabnący kontakt, może jakieś spotkanie 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2024 Autor Napisano 26 Października 2024 2 godziny temu, Minerve napisał: mnie też te karty się podobają widziałabym tutaj inicjatywę tego pana, niesłabnący kontakt, może jakieś spotkanie Dziękuję 🤩 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 W 2 kielichach widać randki, rycerzy interpretuję tak, że będzie zarówno chemia (rycerz buław), jak i jakiś konkret/materia (rycerz denarów). Fajne karty :) Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2024 Autor Napisano 27 Października 2024 19 godzin temu, Anastazja979 napisał: W 2 kielichach widać randki, rycerzy interpretuję tak, że będzie zarówno chemia (rycerz buław), jak i jakiś konkret/materia (rycerz denarów). Fajne karty :) Dziękuję :) Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2024 Autor Napisano 27 Października 2024 Dziewczyny położyłam jeszcze karty na dodatkowe pytania: 1. Co karty mówią o panu X świat XX, 4 kielichy , sprawka XI może otwierać się po czymś po jakimś zastoju. Nie do końca wiem jak to ugryźć. 2. Jakie ma zamiary wobec mnie: as kielichów, 7 kielichów, paź denarów dobre, może mnie uznawać za kogoś nie do zdobycia albo ma niewyklarowane oczekiwania 3. Rada dla mnie: 9 kielichów, cesarz III, 6 buław wrzucić na luz, śmiało próbować, znajomość z potencjałem. nie ma tu nic złego Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 28 Października 2024 Napisano 28 Października 2024 13 godzin temu, panna.marta napisał: Dziewczyny położyłam jeszcze karty na dodatkowe pytania: 1. Co karty mówią o panu X świat XX, 4 kielichy , sprawka XI może otwierać się po czymś po jakimś zastoju. Nie do końca wiem jak to ugryźć. Powiedziałabym, że się zamknął po jakimś okresie szaleństw 13 godzin temu, panna.marta napisał: 2. Jakie ma zamiary wobec mnie: as kielichów, 7 kielichów, paź denarów dobre, może mnie uznawać za kogoś nie do zdobycia albo ma niewyklarowane oczekiwania Na pewno wpadłaś mu w oko i fantazjuje o Tobie. W paziu denarów może chcieć się kontaktować albo dać Ci coś 13 godzin temu, panna.marta napisał: 3. Rada dla mnie: 9 kielichów, cesarz III, 6 buław wrzucić na luz, śmiało próbować, znajomość z potencjałem. nie ma tu nic złego Tak, wyluzować, cieszyć się chwilą, ale pamiętać o swoich przekonaniach. Nastawić się pozytywnie :) Cytuj
mezza Napisano 28 Października 2024 Napisano 28 Października 2024 (edytowane) W dniu 27.10.2024 o 22:31, panna.marta napisał: Dziewczyny położyłam jeszcze karty na dodatkowe pytania: 1. Co karty mówią o panu X Pan chyba zamknął jakiś etap w swoim życiu i może nie dokonca być otwarty na nowe. Widać, że poschodzi bardzo racjonalnie biorąc pod uwagę wszystkie za I przeciw. 2. Jakie ma zamiary wobec mnie: as kielichów, 7 kielichów, paź denarów Na pewno coś poczul, jakiś przypływ emocji, ale 7 kielichow to różnego rodzaju iluzje i wyobrażenia na Twój temat. Paź denarow może wskazywać, że będzie chcial Cie na spokojnie poznawać, uczyć się obcowania z tobą. 3. Rada dla mnie: 9 kielichów, cesarz III, 6 buław Mieć z tego fun i pozwolić przejąć mu inicjatywę, ale także niech trochę pozdobywać. nie ma tu nic złego Edytowane 28 Października 2024 przez mezza 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi