Skocz do zawartości

Miłość 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Co czeka mnie w miłości w 2025? Obecnie jestem singielką

VII Rydwan, 6 kielichów, III Cesarzowa (z podsumowania IV Cesarz)

Powinno ruszyć do przodu (Rydwan). Możliwe, że wróci ktoś z przeszłości albo poznam kogoś w miejscu związanym jakoś z moją przeszłością (6 kielichów). W Cesarzowej powinnam być bardzo atrakcyjna i zadowolona ze swojej sytuacji bez względu na to, czy wejdę w stały związek, czy nie.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji

Napisano

Jakaś znajomość z przeszłości. Dawny kolega, znajomy albo ktoś związany z rodziną. Myślę, że sprawy pójdą na przód.

• Lubię to! 2
Napisano (edytowane)

A ja trochę widzę, że przyszły rok będzie dla Ciebie powrotem do dawnej siebie pewnej siebie, znającej swoją wartość. Ty będziesz rozkładac karty, a nie inni tobie. Pójdziesz do przodu, nie patrząc się na przeszłość. Karty mogą także mówić o ciąży z przypadku.

Edytowane przez mezza
  • Lubię to! 1
Napisano

Pójdzie coś do przodu, pojawi się ktoś z przeszłości, ktoś kogo znasz. Suma tego wszystkiego jako rozkwit relacji, stabilizacja w tej kwestii o którą pytasz.

• Lubię to! 1
Napisano

może być analiza tego, co było kiedyś lub zwykłe, sentymentalne wracanie wspomnieniami do czegoś

w VII Rydwanie szybko zmienisz kurs i sądząc po kartach dalej, to raczej na lepsze

III Cesarzowa czasami jest singielką i jest jej z tym dobrze

to tez kobieta, która rozdaje karty i o nic się nikogo nie prosi

nie czuję tutaj wejścia w jakąś relację, ale za to układanie "gniazdka" dla siebie tak, aby to Tobie było na tym świecie dobrze

• Lubię to! 1