Skocz do zawartości

Cereskowy Listopad 2024 ZWERYFIKOWANE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy.

Aura: 5 Mieczy, V KAPŁAN, 4 Monet

Poczucie straty, niepowodzenia będzie mi towarzyszyło, mam ostatnio problemy zdrowotne, ten Kapłan to może konsultacje z lekarzem ale w sumie nic mi to nie da.

Finanse: 6 Kielichów, 7 Kielichów, Paź Buław

Większa część miesiąca będzie kiepska pod względem finansowym, pod koniec miesiąca coś powinno ruszyć może jakis jarmark się pojawi i zarobię.

Uczucia: IX PUSTELNIK, VIII MOC, 8 Buław

Nadal sama, pod koniec miesiąca możliwe że kogoś poznam, pójdę na randkę.

Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, Rycerz Monet

Mam problemy gastrologiczne od jakiegoś czasu,  jestem na etapie diagnozowania. Na tarocie zdrowotnym nie znam się więc poszperałam po necie i wyszło wrzody lub cos z trzustką.

Niespodzianka:  Królowa Buław, As Mieczy, 7 Mieczy

Ktoś po kim sie tego nie spodziewam będzie mnie ostro krytykował i obmawiał.

Ostrzeżenie: Król Buław, 7 Monet, As Buław

Mam uważać na jakieś nadzwyczajne okazje, nie wychylac sie tylko czekać.

Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: IX Buław, 2 Buław, 5 Bulaw

Wyrwanie się z marazmu i zastoju, przestanę czekać tylko wezmę się za siebie,

Inne interpretacje mile widziane :)

• Dziękuję 1
  • Ekspert
Napisano
Godzinę temu, Ceres napisał:

Jeśli w aurze miesiąca wypadają miecze, to wskazuje na nerwowy czas. Niekoniecznie totalny dramat ale sporo stresu i poczucie flustracji. 

Kaplan może pokazywać faktycznie lekarza, kogoś kto udzieli rady( która będzie w zgodzie z tym, co czujesz). 

4 Monet - rutyna, siedzenie w domu, trzymanie się sprawdzonych schematów. 

Finansowej klapy nie widać, jednakże emocjonalnie podejdziesz do pieniędzy. Może pojawi się okazja do zarobku w miejscu gdzie już bylaś, pojawią się sentymentalne wspomnienia.

7 Kielichów jest bierną kartą- sporo marzeń i planów ale bez przełożenia na rzeczywistość( trochę takie "dzielenie skóry na niedźwiedziu"). 

Paź Buław okazja z zewnątrz, wiadomości które ucieszą.

Odsuniesz się od otoczenia, postawisz na towarzystwo samej ze sobą. Oprzesz się słabościom, zrezygnujesz ze spotkania z "pierwszym lepszym". 

Mogą zaskoczyć Cię pewne wiadomości które będą wymagały Twojej natychmiastowej reakcji. 

Mam problemy gastrologiczne od jakiegoś czasu,  jestem na etapie diagnozowania. Na tarocie zdrowotnym nie znam się więc poszperałam po necie i wyszło wrzody lub cos z trzustką.

Trudno będzie postawić diagnozę, symptomy mogą być mylące. 

Rzetelne chodzenie do lekarza, cierpliwość, wytrwałość- moze robienie jakiś badań. 

Jakaś kobieta w typie Królowej Buław może Cię zaskoczyć - trzeba będzie coś z nią wyjaśnić, zainicjować rozmowę. Nieszczerość. 

Ostrzeżenie odczytatuję jako to, czego nie robić - nie zawracać sobie glowy Krolem Buław bo to bajerant i nie czekać aż on zrobi jakiś gest w Twoim kierunku. Z drugiej strony, nie szukać nic nowego. Co się w sumie zgadza z uczuciami na ten miesiąc - okres wewnetrznego dojrzewania i przemysleń. 

Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: IX Buław, 2 Buław, 5 Bulaw

Wrzesień czy październik? 

Okres takiej szarpaniny i braku poczucia, że wiesz dokąd zmierzasz. 

Napisano

może zakończysz jakiś etap w swoim życiu i wyciągniesz z tego lekcje na przyszłość

w ostatniej karcie chyba będziesz czegoś kurczowo się trzymać albo oszczędzać

może pójście z dzieckiem do lekarza albo jakaś rozmowa z nim

kto wie czy nie uśmiech losu, może wsparcie kogoś bliskiego

w 7 kielichach możesz marzyć o lepszym życiu

też tutaj widzę bycie singielką i jednocześnie pogodzenie się z tym

chyba ten miesiąc przeznaczysz na zadumę, zagłębianie się w swoją duszę

pod koniec miesiąca chyba ruszysz z czymś do przodu, może jakieś nowe postanowienia

cokolwiek tutaj jest ukryte, to raczej lekarze odkryją

pierwsza karta pokazuje mi to, co nie jest do końca widoczne dla oczu i też strach przed tym, czego nie znamy czy nie możemy dotknąć

druga zaś to dla mnie chłodna ocena sytuacji, wzięcie wszystkich danych pod uwagę

Rycerz Monet mógł pokazać lekarza z wynikami albo same wyniki badań albo człowiek niosący nadzieję na wyleczenie

może spróbujesz sprytnie zadziałaś i coś wymyślisz

możliwe, że odpowiednio wcześnie odgrodzisz się od kogoś, kto mógłby być nieszczery albo chciał zaszkodzić

tutaj pokazał się mężczyzna - dla mnie pierwsza karta pokazuje mężczyznę, który o nas zabiega albo swoi w pracy wyżej od nas

a tak ogólnie to uważałabym na jakiegoś pana - kto wie czy nie łączy się to z poprzednim pytaniem

stawiam na obronę swoje terenu, otwarcie się na nowe, walkę o coś

same buławy, więc spodziewałabym się dynamiki, dużo ruchu czy energii, kontaktów

może jarmark się pokazał?

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 29.10.2024 o 22:35, Ceres napisał:Aura: 5 Mieczy, V KAPŁAN, 4 Monet

jakieś nieprzyjemne sytuacje, które dadzą Ci dużo do myślenia i sprawia, że pewne rzeczy będzie las trzymać przy sobie lub dla siebie 

powrót do tego co było kiedyś jakieś marzenia może wspomnienia a może jakaś propozycja z przeszłości 

Jakaś izolacja, poczucie samotności. Później możesz wyjść ze strefy komfortu i podziałać 

problemy żołądkowe lub wahania nastroju lekkie stany depresyjne może jakaś leki nasenne 

Zgadzam się i może nawet zerwiesz kontakt to jakby bardziej krzywdząca i fałszywa plotka 

Uważać na finanse na obietnice finansowe lub nieuczciwe zamiary 

Będziesz z czymś walczyć 

• Dziękuję 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano
W dniu 29.10.2024 o 22:35, Ceres napisał:

Poczucie straty, niepowodzenia będzie mi towarzyszyło, mam ostatnio problemy zdrowotne, ten Kapłan to może konsultacje z lekarzem ale w sumie nic mi to nie da.

Miesiąc trudny, bo w jakąś melancholię wpadłam i jeszcze kilka rzeczy sie posypało

Większa część miesiąca będzie kiepska pod względem finansowym, pod koniec miesiąca coś powinno ruszyć może jakis jarmark się pojawi i zarobię.

Pod koniec miesiąca postanowiłam ruszyć kartę kredytową

Nadal sama, pod koniec miesiąca możliwe że kogoś poznam, pójdę na randkę.

Wrzody i zapalenie nerek.

Znajoma wystawiłam mnie do wiatru przed współnym wyjściem.

Poczyniłam zbędne wydatki więc chyba przed tym karty ostrzegało, bo musiałam ruszyć znowu karte kredytową.

Poczucie braku zmian, moje zycie to taki labirynt z którego nie da sie wyjść. W sensie do takich egzystencjalnych wniosków doszłam po listopadzie.

Weryfikacja

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 1
  • Ejbert zmienił tytuł na Cereskowy Listopad 2024 ZWERYFIKOWANE