Skocz do zawartości

sen o snie i pomoc zza grobu

Czy sen ma wydźwięk pozytywny ?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sen ma wydźwięk pozytywny ?

• Tak
    • Nie
      0
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

niedawno sie obudzilem i od razu przystepuje do pisania zeby nie zapomniec.

Snilo mi sie ze snie. W tym drugim snie zjawia sie chlopak w moi typie ktory jakby nigdy nic byl od zawsze tzn. tylko ja zauwazam ze on sie pojawia bo inni ludzie nie zauwazaja zmiany. I ten chlopak rozmawia ze mna, w trakcie rozmowy orientuje sie ze jest to czlowiek przyslany zza grobu przez mojego zmarlego 3 lata temu ojca. (w snie sie pojawily jakies szczegoly potwierdzajace pomoc ojca - imie tego chlopaka powiazane z pierwszym samochodem w mojej rodzinie i liczba 28 - chyba oznaczajaca dzien miesiaca). W rozmowie z chlopakiem dowiaduje sie czy chce byc z nim i musze sie zdecydowac do polnocy. W tym momencie pojawil sie u mnie strach czy to nie jest jakis psikus zza grobu bo nigdy z ojcem najlepszych kontaktow nie mialem, a i on nie wiedzial ze jestem gejem,

Nastepnie kolejna scena snu. Widzialem rozne duchy i zjawy i sie przerazilem. Jedna ze zjaw byla moja mama ktora pojawiala sie i znikala - mama żyje - wiec nie wiem o co chodzi.

W pomieszczeniu gdzie widzialem te duchy bylo strasznie goraca i duszno - jak w saunie. Kolejna scena pobieglem do pokoju swojego brata i swojej bratowej i zaczalem ich prosic o pomoc w sprawie tych duchow bo mialem ogromnego pietra.

Na tym sen sie skonczyl ze oni mi nie uwierzyli.

Liczę na Waszą pomoc bo sen zrobił na mnie wrażenie,

Pozdrawiam Wszystkie i Wszystkich

Napisano

Niebawem możesz się zakochać , możliwe najbardziej ,że Twój ojciec patrzy jakkolwiek to nazwać z za grobu na Twoją teraźniejszą działalność . Możliwe ,że zrozumiał błędy/błąd popełnione za życia...a może po prostu po śmierci zależy mu na dziecku i sen pokazuje ,że chciałby on dla Ciebei jak najlepiej ( chłopak twoich marzeń jako prezent od niego) . Duchy można interpretować jako problemy , jako zjawy czyli coś co nie przychodzi w dobrych celach . Może to oznaczać ,że Twojemu najbliższemu związku lub ogólnie Twojemu życiu . Mama - możesz mieć z nią jakieś zatargi /nerwówki .

I raczej nie masz co liczyć na pomoc od osób które w śnie Ci nie wierzyły .

pozdro

Napisano

Pierwsza odsłona snu jak dla mnie oznacza,że szukasz miłości partnera na dłużej i chciałbyś,żeby to zostało zaakceptowane przez rodzinę jak i przez Twojego ojca. Zgadzam się z armather,że możesz się zakochać w najbliższym czasie ;).

Co do duchów mogą one oznaczać Twoje lęki,coś nowego, odtrącenie przez rodzinę, problmy z przeszłości - nie radzisz sobie z nimi,uciekasz boisz się, nie umiesz zapanować nad tym,a więc duchy to Toja psychika, to przeszłość,która nie chce odejść.

Trzecia odsłona wydaje mi się,że nie masz wsparcia w rodzinie albo nie dostaniesz go, brak zrozumienia i pomocy.

Napisano
Pierwsza odsłona snu jak dla mnie oznacza,że szukasz miłości partnera na dłużej i chciałbyś,żeby to zostało zaakceptowane przez rodzinę jak i przez Twojego ojca. Zgadzam się z armather,że możesz się zakochać w najbliższym czasie ;).

Co do duchów mogą one oznaczać Twoje lęki,coś nowego, odtrącenie przez rodzinę, problmy z przeszłości - nie radzisz sobie z nimi,uciekasz boisz się, nie umiesz zapanować nad tym,a więc duchy to Toja psychika, to przeszłość,która nie chce odejść.

Trzecia odsłona wydaje mi się,że nie masz wsparcia w rodzinie albo nie dostaniesz go, brak zrozumienia i pomocy.

Witam i dzięki za szybką reakcję :)

Co do rodziny to raczej nie czuję się odtrącony, akceptują mnie i moje wybory. Zastanawia mnie jednak jaką rolę pełni podwójny sen ?

Napisano

a co Ci się w nim śniło dokładniej? Wiedziałeś,że śnisz, widziałeś siebie na łóżku? Czarna plansza,ale wiedziałeś,że śpisz?

Napisano
a co Ci się w nim śniło dokładniej? Wiedziałeś,że śnisz, widziałeś siebie na łóżku? Czarna plansza,ale wiedziałeś,że śpisz?

Wiedziałem że śnię. A zorientowałem się po tych duchach, gdyż one mi się nie śniły w tym wewnętrznym śnie. Efemeryczne i nadprzyrodzone dla mnie były wydarzenia związane z tym chłopakiem i taka bajkowa aura wyboru do północy. Wiem że jakbym go nie wybrał do północy to zniknąłby niezauważony przez nikogo podobnie jak się pojawił.

Bardzo frapujący sen

Napisano

a więc nie zastanawiaj się,a jak jakiś się pojawi tylko słuchaj serca ;). Mi się teraz skojarzył Twój sen z kopciouszkiem

Napisano

wszystkich proszę o swoje interpratacje tego snu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...