gasolina 0 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Co myslicie na temat drzewka szczescia? Drzewko Szczescia 2009 Quote Link to post Share on other sites
Guest Jaga_Wiedzma Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Takie internetowe Drzewka szczęścia to sympatyczna zabawa. i tylko zabawa. Quote Link to post Share on other sites
Margaretas 3 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 ..to po prostu roślina tzw.grubosz, wg starych legend przyciąga szczęście,ja mam w domu wyjątkowo piękny okaz bo ..kocham kwiaty. Quote Link to post Share on other sites
Guest Jaga_Wiedzma Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 To prawda, bardzo ładna roślina ozdobna, ale w tym wypadku chyba chodziło o drzewko szczęścia zwiazane z podanym linkiem. Quote Link to post Share on other sites
Guest sheina Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 wg mnei to taki troche pic na wodę, wotomontaż.... ja jakos nie wierze w te wszystkei drzewka szczęścia, szybko się rozwalają i nic z nich fajnego nie zostaje... wole cos innego Quote Link to post Share on other sites
Vlkodlak 1 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Dla mnie drzewko szczęścia to też jedynie roślina zwana gruboszem jajowatym Tak na serio, nie wierzę w takie rzeczy Quote Link to post Share on other sites
Kamael 0 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Mam w Domu taką rośline, wyobraźcie sobie że to Drzewko obumarło został jeden listek i co się stało odrzyło całe, w sumię wtedy poczułem Siłe Szczęścia poprzez Moc Przyrody. Quote Link to post Share on other sites
petra.b 6 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Miałam kiedyś, ładna roślina, ale chyba nic więcej. Szczerze mówiąc pierwsze z drzewkiem szczęścia skojarzyły mi się te figurki z drutu z kamieniami zamiast liści - ot, taki zbieracz kurzu. A tak zupełnie serio, to myślę, że szczęścia można się nauczyć, że trzeba je sobie wypracować. Jeśli drzewko, czterolistna kończyna, czy podkowa nad drzwiami ma nam w tym pomóc, to ok. Ale nie uzależniajmy naszego powodzenia od takich rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Mala_83 1,117 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Mam od jakiegoś czasu w domu, ale jakos nie zauważyłam przypływu szczęścia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts