BoziaWino Napisano 9 Listopada 2024 Napisano 9 Listopada 2024 Dzień dobry moi drodzy. Ze względu na dziwne przeczucie co do zachowania kolegi ze studiów, o którym wiem, że jest zajęty, zadałam pytanie kartom. Jakie ma zamiary wobec mnie? Rydwan, królowa monet, giermek buław. Kiedyś stawiałam na niego karty i rydwan symbolizuje jego, jakim jest mężczyzną. A stawiam karty na ludzi z którymi się zadaje, żeby wiedzieć z kim mam do czynienia. Wobec tego interpretuję, to w ten sposób, iż kolega ma zamiar wymienić aktualną partnerkę na mnie. Giermek buław zdradza tutaj świeżą energię seksualną.Co właśnie wyczułam po jednym z telefonów po jego głosie. Choć jest ode mnie starszy, to pokazało się to w giermku. Myślę, że może też chodzić o to, że jestem młodsza od jego aktualnej partnerki. Ogólnie na studiach współpracujemy, ale to ja z naszej 2 ogarniam terminy, zakres i wyznaczam mu zadania. Miesiąc temu zaczął bardziej się przybliżać i inicjować lekki dotyk czy częstszy kontakt. Po ostatnim telefonie naszła mnie myśl, że chyba nie do końca ten kontakt jest koleżeński. Jak to widzicie? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Listopada 2024 Napisano 10 Listopada 2024 Na pewno chce nawiązać kontakt i lepiej poznać. Typowe karty na kontakty i nawiązywanie nowych relacji. Cytuj
Lunae Napisano 17 Listopada 2024 Napisano 17 Listopada 2024 W dniu 9.11.2024 o 09:51, BoziaWino napisał: Dzień dobry moi drodzy. Ze względu na dziwne przeczucie co do zachowania kolegi ze studiów, o którym wiem, że jest zajęty, zadałam pytanie kartom. Jakie ma zamiary wobec mnie? Rydwan, królowa monet, giermek buław. Kiedyś stawiałam na niego karty i rydwan symbolizuje jego, jakim jest mężczyzną. A stawiam karty na ludzi z którymi się zadaje, żeby wiedzieć z kim mam do czynienia. Wobec tego interpretuję, to w ten sposób, iż kolega ma zamiar wymienić aktualną partnerkę na mnie. Giermek buław zdradza tutaj świeżą energię seksualną.Co właśnie wyczułam po jednym z telefonów po jego głosie. Choć jest ode mnie starszy, to pokazało się to w giermku. Myślę, że może też chodzić o to, że jestem młodsza od jego aktualnej partnerki. Ogólnie na studiach współpracujemy, ale to ja z naszej 2 ogarniam terminy, zakres i wyznaczam mu zadania. Miesiąc temu zaczął bardziej się przybliżać i inicjować lekki dotyk czy częstszy kontakt. Po ostatnim telefonie naszła mnie myśl, że chyba nie do końca ten kontakt jest koleżeński. Jak to widzicie? Czytając to co napisałaś o waszej znajomości jest tak naprawdę weryfikacja tego rozkładu . Pierwsza kartę masz Rydwan czyli działanie i ruch do przodu a co najważniejsze osiąganie celu .Ale to co dzieje się w tej karcie nie jest przypadkowe .Wszytko jest kontrolowane . Przyjrzyj się karcie .Zazwyczaj na karcie jest rydwan który ciągną 2 sfinksy albo 2 konie ale to woźnica trzyma lejce .I takie są jego zamiary osiąganie swoich celów dzięki kontroli nad Tobą . Później masz Królowa Denarów która w skrócie jest kobietą na której można polegać i do tego bardzo pracowita i zaradna . No i paź buław karta energii i działania . Ogromy potencjał . Ale też pokazuje osoby młode do 30 roku życia . Według mnie on widzi Cię jako połączenie tych dwóch kart czyli Królowa Denarów + paź buław i dzięki Tobie może osiągnąć swój cel . To Ty jesteś siłą napędową tej relacji .On doskonale o tym wie i dobrze to wykorzystuje . Rydwan dodatków wskazuje na osoby które umiejętnie korzystają z układów . 1 1 1 Cytuj
italiana Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 Ja przychylilabym sie do opini poprzedniej osoby. Jesli on widzi cie jako Krolowa Denarow to moze byc to powiazane z jakims zyskiem, ktory ty mu mozesz dostarczyc. Pazie to nie sa dobre karty na zwiazek. Badz ostrozna i uwaznie obserwuj tego mezczyzne. Cytuj
Mesi Napisano 19 Listopada 2024 Napisano 19 Listopada 2024 Jeżeli pytasz o realne działania to Paź (Giermek) Buław często interpretowany jest jako ten, który przynosi wiadomość, czasem zabawę. W karcie Rydwanu masz tego który panuje nad sytuacją / instynktami / drogą. Królowa Denarów symbolizuje tu stałą partnerkę / żonę. Tą drogę wybiera (Królowa Denarów przy Rydwanie). Jakie ma zamiary? Luźna znajomość, rozmowy, być może z elementami flirtu, zabawa. Nic więcej. 1 2 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 20 Listopada 2024 Moderator Napisano 20 Listopada 2024 Myślę, że jeśli chodzi o zamiary, to są ściśle związane ze studiami, podnoszeniem kwalifikacji. Będzie mobilizował Cię do tworzenia ambitnych projektów, wyjdzie z propozycją spotkania, aby zrobić coś wspólnie lub uczcić dobrze zdaną sesję. Moim zdaniem nie ma tu kart mówiących o chęci stworzenia związku 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi