Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wypadnie moja ocena roczna?

słońce XIX, królowa mieczy, 2 buławy dołożyłam diabła XV

Nie ma tragedii. Słońce łagodzi wszystko, ale ten diabeł może wskazuje to, że nie czuję się tu komfortowo o swobodnie. Tak samo królowa mieczy chłodna i ostrożna. 

Licze na wasze podpowiedzi.

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
58 minut temu, panna.marta napisał:

Słońce w teorii łagodzi wpływy negatywnych kart - tutaj może ta Królowa nie strzeli focha a będzie bardzo profesjonalną w obejściu szefową która wystawi ocenę zgodnie z faktami. 

2 Buław- jakbyś coś miała rozważać czy Ci się chce( coś dopytać,wyjasnić, upomniec się, gdzieś wyslać maila) czy nie( robić/ nie robić). 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Czyli co ta szefowa, która w teorii nie jest dla mnie żadnym autorytetem oceni suche fakty a ja w tym słońcu ugryzę się w język?

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
10 godzin temu, panna.marta napisał:

Czyli co ta szefowa, która w teorii nie jest dla mnie żadnym autorytetem oceni suche fakty a ja w tym słońcu ugryzę się w język?

Nie wiem czy sie ugryziesz, mozesz mieć jakiś dylemat, zastanawiać czy chcesz coś zrobić w zwiazku z tą oceną - moze faktycznie czy chce Ci się z nią dyskutować. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
15 godzin temu, panna.marta napisał:

Nie ma tragedii. Słońce łagodzi wszystko, ale ten diabeł może wskazuje to, że nie czuję się tu komfortowo o swobodnie. Tak samo królowa mieczy chłodna i ostrożna. 

Licze na wasze podpowiedzi.

Nie bedzie źle. Rozmowa będzie rzeczowa, bez owijania w bawełnę. Możliwe, że zasugerują dwie ścieżki twojego dalszego rozwoju. Jednak ten Diabel może mówić, że ktoś będzie grał na twoja niekorzyść.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 10.11.2024 o 12:24, mezza napisał:

Nie bedzie źle. Rozmowa będzie rzeczowa, bez owijania w bawełnę. Możliwe, że zasugerują dwie ścieżki twojego dalszego rozwoju. Jednak ten Diabel może mówić, że ktoś będzie grał na twoja niekorzyść.

Ona na pewno będzie grała na niekorzyść. Tu jest taki jawny mobbing i puszowanie swoich koleżanek do przodu, które nic nie robią a chciałyby mieć nie wiadomo co.

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 10.11.2024 o 09:48, Gringe napisał:

Nie wiem czy sie ugryziesz, mozesz mieć jakiś dylemat, zastanawiać czy chcesz coś zrobić w zwiazku z tą oceną - moze faktycznie czy chce Ci się z nią dyskutować. 

Myślę, ze tak może być aczkolwiek planuje raczej powiedzieć co sądzę o niej i jej metodach i że dla mnie nie jest żadnym autorytetem, bo nawet nie ma połowy sukcesów które ja mam na koncie 😀👌

• Lubię to! 1
Napisano
15 minut temu, panna.marta napisał:

Ona na pewno będzie grała na niekorzyść. Tu jest taki jawny mobbing i puszowanie swoich koleżanek do przodu, które nic nie robią a chciałyby mieć nie wiadomo co.

Przykro to słyszeć. Niestety ja miałam Diabła w rozkładach na pracę, kiedy doświadczałam mobbingu, niesprawiedliwego traktowania, celowego rzucania kłody pod nogi. Ta osoba niestety nie jest tobie życzliwa, a Królowa Mieczy może właśnie mówić o takim oschłym podejściu, dystansie.

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 11.11.2024 o 18:59, mezza napisał:

Przykro to słyszeć. Niestety ja miałam Diabła w rozkładach na pracę, kiedy doświadczałam mobbingu, niesprawiedliwego traktowania, celowego rzucania kłody pod nogi. Ta osoba niestety nie jest tobie życzliwa, a Królowa Mieczy może właśnie mówić o takim oschłym podejściu, dystansie.

Ja też tak uważam. Diabeł to toksyk i manipulant.  będę w pełnym stresie. Dam znać.

Napisano

Weryfikuje. Niby jestem profesjonalna i ogólnie mega wiedza, ale czepianie się mojej postawy. Ja nie mogłam oceniać ludzie , ale ludzie mogli oceniać mnie. Co wg mnie było nie fair. Byłam ultra szczera, ale kulturalna. Olewam to i cieszę się ze swoich osiągnięć, bo miałam jak zawsze najlepsze wyniki w zespole i przeszłam trudną drogę z klasą w czasie tych 12 miesięcy. 

• Lubię to! 2