mezza Napisano 10 Listopada 2024 Napisano 10 Listopada 2024 Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka Raczej uzdrawianie pewnych schematów, nabieranie życiowej mądrości, zdrowsze podejscie do relacji. Rozumem, a nie na fali emocji. Może także mówić o Poznaniu kogoś, z kim połączy mnie bardziej więź duchowa. Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce Dwie opcje zaczniemy budować trwale fundamenty pod relacje. Druga dojdzie do zamknięcia cyklu, ale wtedy nie Wiem, co oznaczałyby pozostałe karty. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 10 Listopada 2024 Napisano 10 Listopada 2024 4 godziny temu, mezza napisał: Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka Raczej uzdrawianie pewnych schematów, nabieranie życiowej mądrości, zdrowsze podejscie do relacji. Rozumem, a nie na fali emocji. Może także mówić o Poznaniu kogoś, z kim połączy mnie bardziej więź duchowa. Poczucie dużej atrakcyjności, zadowolenia z siebie i błyszczenia w towarzystwie (Gwiazda). Poznanie kogoś i randki (2 kielichy). Facet może coś ukrywać albo relacja będzie na niejasnych zasadach. 4 godziny temu, mezza napisał: Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce Dwie opcje zaczniemy budować trwale fundamenty pod relacje. Druga dojdzie do zamknięcia cyklu, ale wtedy nie Wiem, co oznaczałyby pozostałe karty. Możliwe wspólne wyjazdy i podróży, ale też czas spędzany wspólnie w domu. Zacieśnianie relacji (8 denarów) Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 10 Listopada 2024 Ekspert Napisano 10 Listopada 2024 7 godzin temu, mezza napisał: Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka Dużo cierpliwości w podejściu do spraw osobistych :) Ogólnie karty nie są złe, nie pokazują negatywnych emocji - a to najważniejsze według mnie. Masz dwie z trzech kart opiekuńczych, co czytałabym, że wszystko ułoży się pozytywnie dla Ciebie choć trzeba bedzie trochę poczekać na rozwój akcji. Do Kapłanki ludzie przychodzą, ona za nikim nie biega, a wręcz można być zaskoczoną, że ludzie będą pchać się drzwiami i oknami 😜 2 Kielichów to emocjonalne zaangażowanie - w pytaniu o sprawy osobiste jest to dla mnie jednoznaczna odpowiedź :) 7 godzin temu, mezza napisał: Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce Czytałabym, że rozwinie się z przytupem - Świat pokazuje osiągnięcie najważniejszego celu( tutaj podjecie decyzji o byciu razem). 4 Buław jako radość, spedzaje przyjemnie czasu w domowych pieleszach. Z kolei 8 Monet to dopracowywanie detalów w relacji. 1 Cytuj
Minerve Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka marzenia o prawdziwej miłości, romantycznej relacji karty mogą mówić, że sprawa będzie toczyć się powoli i dużo tutaj może zależeć od Ciebie może będziesz korzystać z porad koleżanki albo kogoś innego karty mogły pokazać naukę współpracy z intuicją Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce moim zdaniem mogą być tutaj spotkania, relacja raczej potoczy się wolnym tempem albo przejście do relacji koleżeńskiej i zablokowania uczuć 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2024 Napisano 23 Listopada 2024 W dniu 10.11.2024 o 12:38, mezza napisał: Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka Jakaś duża samoświadomość co do swojej wartości. Może też takie łaskawsze spojrzenie na siebie. Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce Wydaje mi się, że przyjdź coś nowego. 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2024 Napisano 4 Grudnia 2024 W dniu 10.11.2024 o 12:38, mezza napisał: Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka Znajomość ale jakas taka jakby trzymana w ukryciu. Nie obnoszenie się z nią przed innymi. W dniu 10.11.2024 o 12:38, mezza napisał: Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce A calkiem w fajnym kierunku, będzie rozwijała sie powoli ale w dobrym kierunku. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi