Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie czeka w miłości w roku 2025?

Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka

Raczej uzdrawianie pewnych schematów, nabieranie życiowej mądrości, zdrowsze podejscie do relacji. Rozumem, a nie na fali emocji. Może także mówić o Poznaniu kogoś, z kim połączy mnie bardziej więź duchowa.

Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku?

Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce

Dwie opcje zaczniemy budować trwale fundamenty pod relacje. Druga dojdzie do zamknięcia cyklu, ale wtedy nie Wiem, co oznaczałyby pozostałe karty.

• Lubię to! 1
Gość Anastazja979
Napisano
4 godziny temu, mezza napisał:

Raczej uzdrawianie pewnych schematów, nabieranie życiowej mądrości, zdrowsze podejscie do relacji. Rozumem, a nie na fali emocji. Może także mówić o Poznaniu kogoś, z kim połączy mnie bardziej więź duchowa.

Poczucie dużej atrakcyjności, zadowolenia z siebie i błyszczenia w towarzystwie (Gwiazda). Poznanie kogoś i randki (2 kielichy). Facet może coś ukrywać albo relacja będzie na niejasnych zasadach.

4 godziny temu, mezza napisał:

Dwie opcje zaczniemy budować trwale fundamenty pod relacje. Druga dojdzie do zamknięcia cyklu, ale wtedy nie Wiem, co oznaczałyby pozostałe karty.

Możliwe wspólne wyjazdy i podróży, ale też czas spędzany wspólnie w domu. Zacieśnianie relacji (8 denarów)

• Ekspert
Napisano
7 godzin temu, mezza napisał:

Dużo cierpliwości w podejściu do spraw osobistych :) 

Ogólnie karty nie są złe, nie pokazują negatywnych emocji - a to najważniejsze według mnie.

Masz dwie z trzech kart opiekuńczych, co czytałabym, że wszystko ułoży się pozytywnie dla Ciebie choć trzeba bedzie trochę poczekać na rozwój akcji. Do Kapłanki ludzie przychodzą, ona za nikim nie biega, a wręcz można być zaskoczoną, że ludzie będą pchać się drzwiami i oknami 😜 

2 Kielichów to emocjonalne zaangażowanie - w pytaniu o sprawy osobiste jest to dla mnie jednoznaczna odpowiedź :) 

7 godzin temu, mezza napisał:

Czytałabym, że rozwinie się z przytupem - Świat pokazuje osiągnięcie najważniejszego celu( tutaj podjecie decyzji o byciu razem). 

4 Buław jako radość, spedzaje przyjemnie czasu w domowych pieleszach. Z kolei 8 Monet to dopracowywanie detalów w relacji. 

• Dziękuję 1
Napisano

Co mnie czeka w miłości w roku 2025? Gwiazda+2 kielichow+Kaplanka

marzenia o prawdziwej miłości, romantycznej relacji

karty mogą mówić, że sprawa będzie toczyć się powoli i dużo tutaj może zależeć od Ciebie

może będziesz korzystać z porad koleżanki albo kogoś innego

karty mogły pokazać naukę współpracy z intuicją

Jak rozwinie się relacja z X w przyszłym roku? Swiat+4 bulaw+8 denarow dołożone Slonce

moim zdaniem mogą być tutaj spotkania, relacja raczej potoczy się wolnym tempem

albo przejście do relacji koleżeńskiej i zablokowania uczuć

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 10.11.2024 o 12:38, mezza napisał:

Jakaś duża samoświadomość co do swojej wartości. Może też takie łaskawsze spojrzenie na siebie. 

Wydaje mi się, że przyjdź coś nowego. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Znajomość ale jakas taka jakby trzymana w ukryciu. Nie obnoszenie się z nią przed innymi.

A calkiem w fajnym kierunku, będzie rozwijała sie powoli ale w dobrym kierunku.

• Dziękuję 1