mezza Napisano 12 Listopada 2024 Napisano 12 Listopada 2024 Aura: 10 mieczy+10 kielichow+Wieża+Wisielec Widać energię, która kończy ten rok. W grudniu możesz się spodziewać pewnej czystki tego, co już Ci nie służy. Bedzie to czas samorefleksji, wycofania. Praca: Koło Fortuny+ Król Denarow+ Kaplan Może coś przyjść nowego od losu np. nauka, praca z mentorem. Sytuacja moze być zmienna lub jeśli było źle, to los odmieni sytuację lub na odwrót. Finanse: 2 mieczy+8 kielichow+9 kielichow Może będziesz się głowic, jak dobrze zaplanować budżet, na co wydać.pienisdze, a z czego zrezygnować. Może pieniądze pójdą na jakąś podróż lub leczenie. Jednak także coś pójdzie na przyjemności. Milosc: 6 mieczy+4 kielichow+2 mieczy Jesteś emocjonalnie zamknięta, a więc nawet jeśli będziesz próbować, to będziesz oczekiwała czegoś innego, wracała myślami do kogoś z przeszłości. Nie bedziesz w tym momencie widziała potencjału w nowych znajomościach. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+10 bulaw+9 bulaw W sumie energia z poprzedniego rozkladu. Możesz stronic od towarzystwa z racji różnych obowiązków, ale także potrzeby bycia w swojej strefie komfortu. Co przyjdzie dobrego: 5 denarow+3 denarow+3 bulaw+Sila Trochę zmieniłam pytanie zamiast Pozytywna niespodzianka. Możesz wejść w jakaś grupę ludzi lub hobby, które doda Ci wiatru w żagle. Wyjdziesz z energii poczucia braku. Rada: 2 denarow+Królowa Denarow+Mag Zainwestuj w siebie. Może jakieś nowe zajęcia, kursy, hobby, które wzmocni twoja wartość jako kobieta. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2024 Napisano 15 Listopada 2024 W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Aura: 10 mieczy+10 kielichow+Wieża+Wisielec Mocne karty. Może coś się zmienić, zburzyć, zakończyć możesz też Ty już całkiem odpuścić i poddać się . Praca: Koło Fortuny+ Król Denarow+ Kaplan może szef sypnie groszem na święta Finanse: 2 mieczy+8 kielichow+9 kielichow Wydatki na przyjemności może prezenty Milosc: 6 mieczy+4 kielichow+2 mieczy Odcięcie emocjonalne. Zajęcie się czymś innym. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+10 bulaw+9 bulaw Będziesz niechętnie sue spotkać z innymi Co przyjdzie dobrego: 5 denarow+3 denarow+3 bulaw+Sila Z tego wszystkiego to największe i najlepsze zmiany będą w finansach Rada: 2 denarow+Królowa Denarow+Mag Zainwestować w coś w jakieś nowe rzeczy 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Aura: 10 mieczy+10 kielichow+Wieża+Wisielec Widać energię, która kończy ten rok. W grudniu możesz się spodziewać pewnej czystki tego, co już Ci nie służy. Bedzie to czas samorefleksji, wycofania. Różne emocje mi towarzyszyły w tym miesiącu. Było trochę zabawy i czasu spędzonego ze znajomymi. Było też podsumowanie roku i podły nastrój W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Praca: Koło Fortuny+ Król Denarow+ Kaplan Może coś przyjść nowego od losu np. nauka, praca z mentorem. Sytuacja moze być zmienna lub jeśli było źle, to los odmieni sytuację lub na odwrót. W pracy było spokojnie. Czułam się dobrze. W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Finanse: 2 mieczy+8 kielichow+9 kielichow Może będziesz się głowic, jak dobrze zaplanować budżet, na co wydać.pienisdze, a z czego zrezygnować. Może pieniądze pójdą na jakąś podróż lub leczenie. Jednak także coś pójdzie na przyjemności. Wydałam więcej niż chciałam, ale udało się trochę oszczędzić W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Milosc: 6 mieczy+4 kielichow+2 mieczy Jesteś emocjonalnie zamknięta, a więc nawet jeśli będziesz próbować, to będziesz oczekiwała czegoś innego, wracała myślami do kogoś z przeszłości. Nie bedziesz w tym momencie widziała potencjału w nowych znajomościach. Usunęłam konto na aplikacji randkowej i dałam sobie spokój na razie W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+10 bulaw+9 bulaw W sumie energia z poprzedniego rozkladu. Możesz stronic od towarzystwa z racji różnych obowiązków, ale także potrzeby bycia w swojej strefie komfortu. Było trochę wyjść i spotkań ze znajomymi W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Co przyjdzie dobrego: 5 denarow+3 denarow+3 bulaw+Sila Trochę zmieniłam pytanie zamiast Pozytywna niespodzianka. Możesz wejść w jakaś grupę ludzi lub hobby, które doda Ci wiatru w żagle. Wyjdziesz z energii poczucia braku. Przyszły mi nowe pomysły na spędzanie wolnego czasu W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał: Rada: 2 denarow+Królowa Denarow+Mag Zainwestuj w siebie. Może jakieś nowe zajęcia, kursy, hobby, które wzmocni twoja wartość jako kobieta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi