Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aura: 10 mieczy+10 kielichow+Wieża+Wisielec

Widać energię, która kończy ten rok. W grudniu możesz się spodziewać pewnej czystki tego, co już Ci nie służy. Bedzie to czas samorefleksji, wycofania.

Praca: Koło Fortuny+ Król Denarow+ Kaplan

Może coś przyjść nowego od losu np. nauka, praca z mentorem. Sytuacja moze być zmienna lub jeśli było źle, to los odmieni sytuację lub na odwrót.

Finanse: 2 mieczy+8 kielichow+9 kielichow

Może będziesz się głowic, jak dobrze zaplanować budżet,  na co wydać.pienisdze, a z czego zrezygnować. Może pieniądze pójdą na jakąś podróż lub leczenie. Jednak także coś pójdzie na przyjemności.

Milosc: 6 mieczy+4 kielichow+2 mieczy

Jesteś emocjonalnie zamknięta, a więc nawet jeśli będziesz próbować, to będziesz oczekiwała czegoś innego, wracała myślami do kogoś z przeszłości. Nie bedziesz w tym momencie widziała potencjału w nowych znajomościach.

Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+10 bulaw+9 bulaw

W sumie energia z poprzedniego rozkladu. Możesz stronic od towarzystwa z racji różnych obowiązków, ale także potrzeby bycia w swojej strefie komfortu. 

Co przyjdzie dobrego: 5 denarow+3 denarow+3 bulaw+Sila

Trochę zmieniłam pytanie zamiast Pozytywna niespodzianka. Możesz wejść w jakaś grupę ludzi lub hobby, które doda Ci wiatru w żagle. Wyjdziesz z energii poczucia braku.

Rada: 2 denarow+Królowa Denarow+Mag

Zainwestuj w siebie. Może jakieś nowe zajęcia, kursy, hobby, które wzmocni twoja wartość jako kobieta.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Napisano
W dniu 12.11.2024 o 23:16, mezza napisał:

Mocne karty. Może coś się zmienić, zburzyć, zakończyć możesz też Ty już całkiem odpuścić i poddać się . 

może szef sypnie groszem na święta 

Wydatki na przyjemności może prezenty 

Odcięcie emocjonalne. Zajęcie się czymś innym. 

Będziesz niechętnie sue spotkać z innymi 

Z tego wszystkiego to największe i najlepsze zmiany będą w finansach 

Zainwestować w coś w jakieś nowe rzeczy 

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość Anastazja979
Napisano

Widać energię, która kończy ten rok. W grudniu możesz się spodziewać pewnej czystki tego, co już Ci nie służy. Bedzie to czas samorefleksji, wycofania.

Różne emocje mi towarzyszyły w tym miesiącu. Było trochę zabawy i czasu spędzonego ze znajomymi. Było też podsumowanie roku i podły nastrój 

Może coś przyjść nowego od losu np. nauka, praca z mentorem. Sytuacja moze być zmienna lub jeśli było źle, to los odmieni sytuację lub na odwrót.

W pracy było spokojnie. Czułam się dobrze. 

Może będziesz się głowic, jak dobrze zaplanować budżet,  na co wydać.pienisdze, a z czego zrezygnować. Może pieniądze pójdą na jakąś podróż lub leczenie. Jednak także coś pójdzie na przyjemności.

Wydałam więcej niż chciałam, ale udało się trochę oszczędzić 

Jesteś emocjonalnie zamknięta, a więc nawet jeśli będziesz próbować, to będziesz oczekiwała czegoś innego, wracała myślami do kogoś z przeszłości. Nie bedziesz w tym momencie widziała potencjału w nowych znajomościach.

Usunęłam konto na aplikacji randkowej i dałam sobie spokój na razie 

W sumie energia z poprzedniego rozkladu. Możesz stronic od towarzystwa z racji różnych obowiązków, ale także potrzeby bycia w swojej strefie komfortu. 

Było trochę wyjść i spotkań ze znajomymi 

Trochę zmieniłam pytanie zamiast Pozytywna niespodzianka. Możesz wejść w jakaś grupę ludzi lub hobby, które doda Ci wiatru w żagle. Wyjdziesz z energii poczucia braku.

Przyszły mi nowe pomysły na spędzanie wolnego czasu 

Zainwestuj w siebie. Może jakieś nowe zajęcia, kursy, hobby, które wzmocni twoja wartość jako kobieta.

• Ismer zmienił tytuł na Grudzień Anastazja979 ZWERYFIKOWANY