Moderators Ejbert Napisano 15 Listopada 2024 Moderators Napisano 15 Listopada 2024 Hejo, może wznowimy mikołajkową prezentownię? Jeśli są chętni to proszę się tu wpisywać, a jak zbierze się kilka osób to tradycyjnie zrobimy losowanie i obdarujemy się bajkowymi przentami - dla wyobraźni granic nie ma. Na Andrzejki natomiast kto chce niech wróży jak chce i czym chce, tu nie ma żadnych ograniczeń (oprócz regulaminu ) Wystarczy założyć swój temat i lecimy 6 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 17 Listopada 2024 Autor Moderators Napisano 17 Listopada 2024 Nie ma chętnych... to ja, by dać chlubny przykład pierwszy na mikołaja się wpisuję Kto następny? 3 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 17 Listopada 2024 Ekspert Napisano 17 Listopada 2024 Jestem rownież zainteresowana Mikolajkami :) Proszę dorzucić mnie do puli ;) 4 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 19 Listopada 2024 Moderator Napisano 19 Listopada 2024 O tak! Prezenty (nawet wirtualne) zawsze mile widziane :D 1 Cytuj
Yunugar Napisano 22 Listopada 2024 Napisano 22 Listopada 2024 Też wezmę udział w mikołajkach. 3 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 23 Listopada 2024 Autor Moderators Napisano 23 Listopada 2024 Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert @Lunaria czy Ty do nas dołączasz czy tylko piszesz? Bo niedługo, myślę że tak na koniec miesiąca, trzeba polosować kto kogo obdarowuje 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Listopada 2024 Moderator Napisano 23 Listopada 2024 Godzinę temu, Ejbert napisał: Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert @Lunaria czy Ty do nas dołączasz czy tylko piszesz? Bo niedługo, myślę że tak na koniec miesiąca, trzeba polosować kto kogo obdarowuje Dołączam jak najbardziej :) 4 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 23 Listopada 2024 Ekspert Napisano 23 Listopada 2024 Kurczę, widzę, że jest trochę aktywnych osób na forum... jacyś nieśmiali Czy jak?.... 1 Cytuj
Yunugar Napisano 23 Listopada 2024 Napisano 23 Listopada 2024 1 godzinę temu, Ejbert napisał: Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert A dziękuję. Byłem tu raz na rozdaniu "prezentów". Jest ciekawie. A realne wręczanie do rąk podarunku ma swój urok. 3 Cytuj
Emeryta Napisano 30 Listopada 2024 Napisano 30 Listopada 2024 Dołączam, mikołajek dawno nie było, trzeba odświeżyć fantazję 2 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 1 Grudnia 2024 Autor Moderators Napisano 1 Grudnia 2024 Niewiele nas do pieczenia chleba, ale fajnie, że w ogóle jeszcze komuś chce się bawić i obdarowywać innych. Dziękuję wam Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam, jeszcze jest trochę czasu do losowania par, które odbędzie się dziś wieczorem 🙂 2 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 2 Grudnia 2024 Autor Moderators Napisano 2 Grudnia 2024 @Emeryta @Gringe @Lunaria @Weronika122 @Yunugar Wylosowałem pary, teraz możemy szykować i wrzucać podarki Mamy na to czas do niedzieli 8 grudnia. Zasady są takie same jak poprzednio - każdy tworzy swój osobny temat dla drugiej osoby w tym podforum: Ezomikołajki. W tytule posta piszemy kto dla kogo i voilà ! A to pary, kto komu wręcza prezenty: Emeryta - Yunugar Yunugar - Weronika122 Weronika122 - Lunaria Lunaria - Gringe Gringe - Ejbert Ejbert - Emeryta i z 3 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi