Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderators
Napisano

Hejo, może wznowimy mikołajkową prezentownię?

Jeśli są chętni to proszę się tu wpisywać, a jak zbierze się kilka osób to tradycyjnie zrobimy losowanie i obdarujemy się bajkowymi przentami :prezent: - dla wyobraźni granic nie ma.

Na Andrzejki natomiast kto chce niech wróży :czarodziej:  jak chce i czym chce, tu nie ma żadnych ograniczeń (oprócz regulaminu :biggrin:)

Wystarczy założyć swój temat i lecimy :czarow:

• Lubię to! 6
  • Moderators
Napisano

Nie ma chętnych... to ja, by dać chlubny przykład :D pierwszy na mikołaja się wpisuję

Kto następny? :czarodziej:

• Lubię to! 3
  • Ekspert
Napisano

Jestem rownież zainteresowana Mikolajkami :) Proszę dorzucić mnie do puli ;) 

• Lubię to! 4
  • Moderator
Napisano

O tak! Prezenty (nawet wirtualne) zawsze mile widziane :D 

• Lubię to! 1
  • Moderators
Napisano

Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert :D

@Lunaria czy Ty do nas dołączasz czy tylko piszesz? :mysli:

Bo niedługo, myślę że tak na koniec miesiąca, trzeba polosować kto kogo obdarowuje :tak:

• Dobre! 1
  • Moderator
Napisano
Godzinę temu, Ejbert napisał:

Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert :D

@Lunaria czy Ty do nas dołączasz czy tylko piszesz? :mysli:

Bo niedługo, myślę że tak na koniec miesiąca, trzeba polosować kto kogo obdarowuje :tak:

Dołączam jak najbardziej :)

• Lubię to! 4
  • Ekspert
Napisano

Kurczę, widzę, że jest trochę aktywnych osób na forum... jacyś nieśmiali Czy jak?....

• Lubię to! 1
Napisano
1 godzinę temu, Ejbert napisał:

Yunugar dzięki i medal za odwagę, a już czarnomyślałem, że na mikołajki wystąpi tylko duet Gringe&Ejbert 

A dziękuję. Byłem tu raz na rozdaniu "prezentów". Jest ciekawie. 

A realne wręczanie do rąk podarunku ma swój urok. 

• Lubię to! 3
Napisano

Dołączam, mikołajek dawno nie było, trzeba odświeżyć fantazję :D

• Lubię to! 2
  • Moderators
Napisano

Niewiele nas do pieczenia chleba, ale fajnie, że w ogóle jeszcze komuś chce się bawić i obdarowywać innych. Dziękuję wam :thanks:

Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam, jeszcze jest trochę czasu do losowania par, które odbędzie się dziś wieczorem 🙂

• Lubię to! 2
  • Moderators
Napisano

@Emeryta @Gringe @Lunaria @Weronika122 @Yunugar

Wylosowałem pary, teraz możemy szykować i wrzucać podarki :czarodziej:

Mamy na to czas do niedzieli 8 grudnia.

Zasady są takie same jak poprzednio - każdy tworzy swój osobny temat dla drugiej osoby w tym podforum: Ezomikołajki.  W tytule posta piszemy kto dla kogo i voilà !

A to pary, kto komu wręcza prezenty:

Emeryta - Yunugar

Yunugar - Weronika122

Weronika122 - Lunaria

Lunaria - Gringe

Gringe - Ejbert

Ejbert - Emeryta

:czarow: z :prezent: 

• Lubię to! 3
  • Cool 1
  • Super 2