Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W związku z tym, że jednak bardzo mnie ciągnie do nauki i rozwoju chciałabym zacząć studia podyplomowe. Pytanie brzmi jak się zrealizuje mój plan pójścia na studia od jesieni 2025. Wcześniej nie dam rady finansowo:

as pucharów, wieża XVI, 6 bulw dołożyłam 6 mieczy 

no i tu mam problem, bo pozytywne karty mieszają się ze średnimi. Wieża, to to zmiany a 6 mieczy pokazuje, że jednak zmienię zdanie?

Napisano

6 mieczy jest doskonałą na naukę. Za każdym razem pokazuje mi kursy, studia itd. Ja widziałabym tutaj przełom, że decyzja będzie nagła i spontaniczna. Zaraz masz 6 bulaw, która mówi o triumfie, że dopielas swego. Ja myślę, że masz duże szanse na rozpoczęcie podyplomowki.

• Super 1
Gość Anastazja979
Napisano
3 godziny temu, panna.marta napisał:

W związku z tym, że jednak bardzo mnie ciągnie do nauki i rozwoju chciałabym zacząć studia podyplomowe. Pytanie brzmi jak się zrealizuje mój plan pójścia na studia od jesieni 2025. Wcześniej nie dam rady finansowo:

as pucharów, wieża XVI, 6 bulw dołożyłam 6 mieczy 

no i tu mam problem, bo pozytywne karty mieszają się ze średnimi. Wieża, to to zmiany a 6 mieczy pokazuje, że jednak zmienię zdanie?

W wielkich emocjach podejmiesz szybką decyzję o pójściu na studiach. Widać zadowolenie i triumf. 6 mieczy to według mnie dobra karta, mówi o wyruszeniu w drogę, rozwoju, kształceniu się :)

Napisano

mnie kombinacja Asa pucharów oraz XVI Wieży pokazała zmianę planów

6 buław - będziesz czuć się z tym dobrze

6 mieczy - wyprawa na nowe wody i też bym wiązała to z zmianą decyzji

• Dziękuję 1