panna.marta Napisano 21 Listopada 2024 Napisano 21 Listopada 2024 Dziś wykupiłam sobie spotkanie z panią, która jest doradczynią zawodową i couchem kariery. Na pierwszy rzut oka podobały mi się jej merytoryczne artykuły i wskazówki. Ogólnie to chce, aby mnie wprowadziła w nowy rynek pracy i pomogła znaleźć pracę. Pytanie brzmi jaki będzie efekt spotkań z Panią Natalią? Król kielichów, paz monet, rycerz buław dołożone królowa monet. Karty są dobre. Co prawda tu kart pracy wg mnie nie ma, ale może mi pomóc mi wskazać siebie jako kogoś bardziej profesjonalnego i kompetentnego niż mi się wydajcie. Co o tym sądzicie? 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Listopada 2024 Napisano 21 Listopada 2024 Godzinę temu, panna.marta napisał: Dziś wykupiłam sobie spotkanie z panią, która jest doradczynią zawodową i couchem kariery. Na pierwszy rzut oka podobały mi się jej merytoryczne artykuły i wskazówki. Ogólnie to chce, aby mnie wprowadziła w nowy rynek pracy i pomogła znaleźć pracę. Pytanie brzmi jaki będzie efekt spotkań z Panią Natalią? Król kielichów, paz monet, rycerz buław dołożone królowa monet. Karty są dobre. Co prawda tu kart pracy wg mnie nie ma, ale może mi pomóc mi wskazać siebie jako kogoś bardziej profesjonalnego i kompetentnego niż mi się wydajcie. Co o tym sądzicie? Bardzo dobrze karty! Powinna być to osoba dojrzała i empatyczna, da Ci konkretną wiedzę i narzędzia. Pomoże też z pewnością siebie i ogólnie dmuchanie wiatr w Twoje żagle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi