mezza Napisano 23 Listopada 2024 Napisano 23 Listopada 2024 Aura: Gwiazda+8 kielichów+6 bulaw Koniec roku to podsumowanie, pozostawienie tego, Co już nie służy i dumne kroczenie ku nowemu. Praca: Ksiezyc+Glupiec+Królowa Denarow Sporo niejasności, może jakichś gluoich decyzji, ale w ostatecznym rozrachunku będę czuła się stabilnie, bo nie mogę się odnaleźć w nowym miejscu pracy. Finanse: 5 kielichów+7 mieczy+AS Kielichow Czyżby znów jakieś oszustwo finansowe? Milosc: 7 denarow+5 mieczy+9 mieczy Poczucie, że kroki jakie podjęłam w tym roku nie przyniosły żadnych pozytywnych rezultatów. Stres i dol, że nic nie wychodzi w tym obszarze. Relacje z otoczeniem: paź bulaw+5 bulaw+Glupiec Czeste kontakty z różnymi osobami, czas beztroskiego spędzania czasu że znajomymi. Co dobrego: Królowa Mieczy+Sad bozy+3 bulaw Racjonalne spojrzenie na ostatni rok. Odpuszczenie i patrzenie z optymizmem na przyszłość. Rada: Kochankowie+Swiat+5 kielichow+6 bulaw Zamknac stare i nie przywiązywać wagi do tego, co nie ma lub się straciło,ca Co się osiągnęło. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 23 Listopada 2024 Napisano 23 Listopada 2024 23 minuty temu, mezza napisał: Aura: Gwiazda+8 kielichów+6 bulaw Koniec roku to podsumowanie, pozostawienie tego, Co już nie służy i dumne kroczenie ku nowemu. Rezygnacja z jakiegoś marzenia, która przyczyni się do zdobycia czegoś jeszcze lepszego. Wyjście z iluzji i sukces na jakimś polu. 23 minuty temu, mezza napisał: Praca: Ksiezyc+Glupiec+Królowa Denarow Sporo niejasności, może jakichś gluoich decyzji, ale w ostatecznym rozrachunku będę czuła się stabilnie, bo nie mogę się odnaleźć w nowym miejscu pracy. Poczucie niepewności i zagubienia, ale pod koniec miesiąca powinno być już lepiej albo jakaś kobieta Ci pomoże 23 minuty temu, mezza napisał: Finanse: 5 kielichów+7 mieczy+AS Kielichow Czyżby znów jakieś oszustwo finansowe? Pod wpływem impulsu podejmiesz decyzję finansową, która nie będzie najlepsza. Może zamówisz komuś coś na prezent, co nie będzie wyglądało tak jak na zdjęciu 23 minuty temu, mezza napisał: Milosc: 7 denarow+5 mieczy+9 mieczy Poczucie, że kroki jakie podjęłam w tym roku nie przyniosły żadnych pozytywnych rezultatów. Stres i dol, że nic nie wychodzi w tym obszarze. Niestety tak, widać doła i niepokojące myśli w nocy. Zadbaj o siebie w tym okresie. 23 minuty temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: paź bulaw+5 bulaw+Glupiec Czeste kontakty z różnymi osobami, czas beztroskiego spędzania czasu że znajomymi. Jakieś wspólne wyjścia i rozmowy, może wyjazd np. na Sylwestra 23 minuty temu, mezza napisał: Co dobrego: Królowa Mieczy+Sad bozy+3 bulaw Racjonalne spojrzenie na ostatni rok. Odpuszczenie i patrzenie z optymizmem na przyszłość. Zrobienie konkretnych planów na przyszłość. Widać więcej energii. 23 minuty temu, mezza napisał: Rada: Kochankowie+Swiat+5 kielichow+6 bulaw Zamknac stare i nie przywiązywać wagi do tego, co nie ma lub się straciło,ca Co się osiągnęło. Odpuścić smutki i otworzyć się na świat - cieszyć się i bawić Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2024 Napisano 23 Listopada 2024 7 godzin temu, mezza napisał: Aura: Gwiazda+8 kielichów+6 bulaw Podsumujesz swój rok , wyciągniesz wnioski i ruszysz dalej do przodu Praca: Ksiezyc+Glupiec+Królowa Denarow jakaś nagła spontaniczna sytuacja lub decyzja dotycząca kobiety o silnej pozycji Finanse: 5 kielichów+7 mieczy+AS Kielichow jakieś przekręty bądź czujna Milosc: 7 denarow+5 mieczy+9 mieczy poczucie zranienia , samotności , jakieś lęki Relacje z otoczeniem: paź bulaw+5 bulaw+Glupiec to mi się skojarzyło z jakaś plotka Co dobrego: Królowa Mieczy+Sad bozy+3 bulaw tak jakieś przemyślenia i osąd. Pewne rzeczy odpuścisz i pójdziesz dalej. Rada: Kochankowie+Swiat+5 kielichow+6 bulaw Zamknąć stare i pójść w nowe z czystą kartą i podniesioną głową . 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 23.11.2024 o 15:20, mezza napisał: Aura: Gwiazda+8 kielichów+6 bulaw Uzdrawianie, pozbywanie się iluzji, odcinanie się od tego, co mi już nie służy. Dużo w tym gniewu I dumy Praca: Ksiezyc+Glupiec+Królowa Denarow Atmosfera pełna niedomówień o niepewności. Jedna osoba nagle posranowila odejść. Finanse: 5 kielichów+7 mieczy+AS Kielichow Nietrafiony prezent dla bliskiej osoby Milosc: 7 denarow+5 mieczy+9 mieczy Poczucie porażki, przyciąganie osób, które tylko chcą coś ugrać dla siebie. Podsumowanie ostatniego roku kompletnie mnie zdołowało w tej kwestii. Relacje z otoczeniem: paź bulaw+5 bulaw+Glupiec Sporo aktywności ze znajomymi. Odświeżenie dawnych kontaktów. Co dobrego: Królowa Mieczy+Sad bozy+3 bulaw Zaczęłam bardzo trzeźwo patrzeć na wiele spraw i odsiewać to, co mi nie służy. Dosłownie przebudzenie. Rada: Kochankowie+Swiat+5 kielichow+6 bulaw Zamknac stare i nie przywiązywać wagi do tego, co nie ma lub się straciło,ca Co się osiągnęło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi