Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wróżyłam przyjaciółce, czy ma szansę na stworzenie relacji z facetem, który jej się podoba.

3 kielichow+7 kielichow+Sad+Cesarzowa

Wszystko w sumie wygląda optymistycznie gdyby nie ta 7 kielichow. Nie lubię tej karty, bo czasem to zakochanie, a czasem marzenia, iluzja. Myślę, że oni mogą zacząć od relacji koleżeńskiej, ale będzie brakować konkretnych działań, a sporo domysłów, pisania różnych scenariuszy i bujania w obłokach, a może zbyt luźnego podejścia 7 kielichow przy tej 3 kielichow to taki imprezowy styk życia. Jednak jest szansa, że dojdzie do przełomu, przebudzenia, że przyjaciolka to właśnie ta osoba, która staje się partnerka życiowa. 

Co myślicie?

Dodałam za jej zgoda.

• Ekspert
Napisano
34 minuty temu, mezza napisał:

Wróżyłam przyjaciółce, czy ma szansę na stworzenie relacji z facetem, który jej się podoba.

Nie bardzo tu widać relację. 3 Kielichy to grupa ludzi ktora fajnie i miło spędza razem czas ale tu nie ma bliskości dwojga osób. 7 Kielichów, tak jak piszesz, są to wyobrażenia, budoeanie sobie obrazu osoby ale nie faktyczne jej odzwierciedlenie. Patrzenie przez różowe okulary, idealizowanie obiektu zainteresowania.

Sąd, w zależności od sytuacji. Jeśli byly jakies problemy by tych dwoje było razem - dojdzie do swojego rodzaju uwolnienia( może od obaw i wahań), jeśli byli razem, probowali by coś wyszło - dojdzie do uwolnienia się od siebie i uzyskanie upragnionej wolności. 

• W punkt 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)

Nie, ona jest w nim zakochan 7 kielichów, a on takze pobudza się za każdym razem na jej widok, co sama miałam przyjemność zobaczyć, ale zero działania, czyli takie patykiem pisane po wodzie. Trudno interpretować takie rozkłady, bo Sad może mówić o przełomie, że otrzeźwieje i zacznie być Cesarzowa, która nie ma czasu na mrzonki,  opcja druga przebudzenie i przeznaczenie, że wejdzie w rolę partnerki lub przebudzenie, bo on już pozna inna.

Zapytałam jakie ma intencje As Bulaw+AS Kielichow+7 kielichow+4 bulaw

Niesamowite, chyba oboje tak o sobie mysla i idealizują. Jednak widać, że Pan chcialby ja poznać.

Jakie mają szansę na poznanie?

Krol Bulaw+10 bulaw+Glupiec

On będzie chcial chyba podzialac, ale będzie ciężko z racji ogromu obowiązków i ograniczone okazje do poznania (widują się na uczelni zaocznie). Jednak ten Glupiec może im dać szansę spontanicznie, w najmniej oczekiwanym momencie.

Edytowane przez mezza
  • Cool 1
  • Ekspert
Napisano
6 minut temu, mezza napisał:

Nie, ona jest w nim zakochan 7 kielichów, a on takze pobudza się za każdym razem na jej widok

No to jest szansa, że uwolnią się z tego marazmu😅 Może jakaś olazja sama się nawinie. 

• W punkt 1
  • Super 1
Napisano

A pomogłabyś jeszcze z interpretacja tych dwóch ostatnich. Lubię Twój spojrzenia na karty 😉

• O.K 1
  • Ekspert
Napisano
35 minut temu, mezza napisał:

Jego intencje? Dużo sie w nim kotluje i wyrywa😂😅 W sensie ma ppczucie, że mógłby coś zainicjować. Ma świadomość, że piłeczka jest po jego stronie. 

Ale też dużo marzy o niebieskich migdałach i mu z tym dobrze - może ma wrażenie, że w realu już tak fajnie nie będzie?..więc po co psuć i coś wiecej robić. 

4 Buław podkreśla tylko ten brak zmian i poczuciw satysfakcji z tego jak jest. 

39 minut temu, mezza napisał:

To się pogubiłam - to znajomość z neta czy z uczelni? Bo wcześniej jakby byli częścią tej samej grupy ludzi, kolezenstwo. 

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Nie, z uczelni. 3 kielichów może właśnie pokazywać te spotkania w grupie na uczelni.

• W punkt 1
  • Ekspert
Napisano
50 minut temu, mezza napisał:

Krol Bulaw+10 bulaw+Glupie

Na wejscie w taką blizsza relację? Moze ktoś tu ppmoze, jakiś Krol Bulaw zrobi imprezę i zgarnie ich razem. Może jakiś wspólny projekt? 10 Buław to już takie wymaksowanie sytuacji i poczucie zmęczenia nadmiarem - ale sprawy doptowadzone do konca - finalnie pewnie zagadajã do siebie na żywo.  Głupiec to takie zachłystnięcie siè chwilą, rozpoczęcie nowego etapu znajomości( i nie branie pod uwagę wad drugiej polowki). 😅

• Dziękuję 1
Napisano

Życie :) Teraz różowe okulary. Przyjdę z Weryfikacja, bo aż sama jestem ciekawa.

• O.K 1
Napisano
W dniu 25.11.2024 o 19:51, mezza napisał:

Wszystko w sumie wygląda optymistycznie gdyby nie ta 7 kielichow. Nie lubię tej karty, bo czasem to zakochanie, a czasem marzenia, iluzja. Myślę, że oni mogą zacząć od relacji koleżeńskiej, ale będzie brakować konkretnych działań, a sporo domysłów, pisania różnych scenariuszy i bujania w obłokach, a może zbyt luźnego podejścia 7 kielichow przy tej 3 kielichow to taki imprezowy styk życia. Jednak jest szansa, że dojdzie do przełomu, przebudzenia, że przyjaciolka to właśnie ta osoba, która staje się partnerka życiowa. 

Co myślicie?

Dodałam za jej zgoda.

Ja nie do końca tu widzę wejście w relacje .

3 kielichów + 7 kielichów to nie są dobre karty na relacje .Kojarzą mi się z osobą która jest pijana miłością i nie patrzy trzeźwo na sprawę . W trójce kielichów oni świetnie się razem bawią lubię swoje towarzystwo są na siebie otwarci .Z 3 kielichów aż kipią uczucia ,nawet się przelewają .W tej karcie jest bardzo duża potrzeba miłości i osoby w tej karcie odczuwają brak drugiej osoby . Można powiedzieć że za bardzo chcą .Przy 7 kielichów nie ma realizacji uczucia ,jest pragnienie marzenie ale bez działania i konkretów . Fajnie że jesteśmy tu i teraz jest cudownie ale co z tego wynika ? Nic ! 

Sąd ostateczny przynosi zmianę i otrzeźwienie z tej sytuacji . To zawsze autorefleksja . Może pokazywać że ktoś się obudzi z tego pijaństwa i stwierdzi że nic z tego nie będzie i to może być Cesarzowa .Ta kobieta nie wejdzie w relacje z byle kim .Kandydat musi być warty jej uwagi . 

Jest też możliwość osoby trzeciej . Faceci w tej karcie lubią damskie towarzystwo a Cesarzowa może pokazywać inna kobietę .

Z mojego doświadczenia Cesarzowa  nigdy jeszcze mi nie pokazała wejścia w relacje . Odnowienie kontaktu ,odnowienie relacji ,dobry seks ,kontakt sam w sobie to fajnie pokazuje .

Mam nadzieję że się mylę bo w 3 kielichów jest duża gotować do relacji i tęsknota na byciem z drugą osoba i fajnie jak by takie pragnienie się komuś spełniło . 

• W punkt 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 25.11.2024 o 20:58, mezza napisał:

Nie, ona jest w nim zakochan 7 kielichów, a on takze pobudza się za każdym razem na jej widok, co sama miałam przyjemność zobaczyć, ale zero działania, czyli takie patykiem pisane po wodzie. Trudno interpretować takie rozkłady, bo Sad może mówić o przełomie, że otrzeźwieje i zacznie być Cesarzowa, która nie ma czasu na mrzonki,  opcja druga przebudzenie i przeznaczenie, że wejdzie w rolę partnerki lub przebudzenie, bo on już pozna inna.

Intencje nie są źle ale trochę pisane palcem po wodzie .Fajnie że są asy bo pewnie się dopatruje szansy na nowy początek i ona mu się podoba .Ale problem jest taki że w asach energia trwa krótko ,to tylko taki impuls .Znowu 7 kielichów czyli brak działania i zastanawianie się co zrobić . Może nic nie zrobić w 4 kijów bo jest mu wygodnie .Możliwe że samo jej towarzystwo sprawie mu tyle przyjemności że nie czuję potrzeby żeby działać .4 to zawsze jakieś ograniczenia ale zazwyczaj takie które sami na siebie zakładamy . 

Król Buław daje mała szansę że coś się może wydarzyć . Ten król jeżeli chce to potrafi tylko że czasem z nim jest tak że jeżeli pojawią się poważne przeszkody to może odpuścić .Do tego lubi być krnąbrny . 10 kijów niestety to zawsze kłody pod nogi . Moga to nie być poważne przeszkody tylko po prostu opóźnienia .Sprawę rozstrzyga Głupiec a z nim jest różnie . Z jednej strony można w nim się dopatrywać  potencjału i świeżego spojrzenia na sprawę ale Głupiec nie jest poważnym podejściem do tematu .W nim jest za dużo lekkomyślności .Jeżeli będą przeszkody poważne to nie będzie szansy . 

Głupiec też nie pokazuje poważnych relacji to spotykanie się bez deklaracji nic stałego i poważnego .Jeśli oni się gdzieś spotykają czy widują np na tej uczelni to relacja może pozostać na takim etapie . 

• Dziękuję 1
Napisano

Samo nic się nie zadzieje i to pokazują te karty. Dużo tu emocji i.. brak działania (3 Kielichów + 7 Kielichów).

Czy oni się znają? - pytam, bo Twoja przyjaciółka być może idealizuje kolegę - w oderwaniu od rzeczywistości (3 Kielichów + 7 Kielichów) - no prawie do ołtarza go prowadzi ;) także dużo dzieje się w marzeniach i w sercu. I tyle. Nic z tego nie wynika.

Czy jest szansa i jaka - uważam że tak, pod warunkiem, że przyjaciółka weźmie sprawy w swoje ręce, podejmie działania. Cesarzowa ma moc sprawczą i jeśli działa, to dostaje to, co chce. A przy Sądzie ma narzędzia do tego, by ożywić tą znajomość.

Co jeszcze - 3 Kielichów może pokazywać, że nie tylko ona jest nim zainteresowana. Nie mam tu na myśli konkretnej partnerki, więc niech działa ( jeśli nie chce żeby inna sprzątnęła go sprzed nosa), bo ta sama karta mówi też o tym, że warto się otworzyć - na relacje ale także towarzysko, więc warto korzystać z okazji i pojawiających się zaproszeń (np. na różnego rodzaju imprezy). A takie są/będą w najbliższym czasie - bo ta 3 Kielichów otwiera rozkład.

Doczytałam, że się nie znają.

Intencje - on jest otwarty ale nic nie robi i nie zrobi, bo czeka „na sprzyjające” okoliczności w tej 4 Buław.

Kolejny rozkład to potwierdza (dot. poznania). Król Buław to dalej król - i w sytuacji, kiedy nie znają się, raczej działać nie będzie (siedzi na tronie i czeka ;) ) - tym bardziej przy 10 Buław. Więc jeśli ona nie zadziała (1 rozkład), to on pójdzie swoją drogą (Głupiec).

• W punkt 2
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)

Dzięki dziewczyny :) Ona raczej nie jest z tych, co lubi zagadywać. Zresztą Się nie dziwie, bo faceci stają się coraz bardziej wygodne. Korzystając jeszcze z waszej pomocy z tego rozkladu były 2 pytania.

Co go obecnie blokuje?

8 mieczy+5 kielichów+Król Denarow

Totalnej lęki i brak wiary w siebie. On chyba jeszcze żyje jakimiś niepowodzeniami z przeszłości. Możliwe, że jego sytuacja finansowa nie jest obecnie najlepsza i nie czułby się dobrym kandydatem?

Jakie szansę na jego przełamanie blokady?

7 mieczy+8 monet+Gwiazda

Szansa jest w tej Gwieździe, ale wymagałoby od niego sporej pracy i trochę takiego strategicznego podejścia.

Co sądzicie?

Edytowane przez mezza
Napisano
W dniu 1.12.2024 o 20:06, mezza napisał:

Dzięki dziewczyny :) Ona raczej nie jest z tych, co lubi zagadywać. Zresztą Się nie dziwie, bo faceci stają się coraz bardziej wygodne. Korzystając jeszcze z waszej pomocy z tego rozkladu były 2 pytania.

Co go obecnie blokuje?

8 mieczy+5 kielichów+Król Denarow

Świadomość konsekwencji swoich czynów .

Zaczne od końca . 

Wychodzi nam w Królu denarów to oznacza że nie jest głupim facetem .Raczej nie boryka się z problemami finansowymi .Świadomy swojej pozycji .Zachowuje się odpowiedzialnie i to mu podpowiada logika . Do tego raczej nie mający zamiaru w jaki sposób działać chyba że z drugiej dostanie zachętę ( król denarów to wymiana energii ) .Bardzo boi się porzucenia i wszystkiego co się z tym wiąże . Prawdopodobnie przy królu może też chodzić o stratę pozycji . Ma poczucie związanych rąk .Ale te ręce w 8 mieczy związał sobie tak naprawdę sam .Może przez kompleksy lub to jak wyglądały jego dawne relacje ( 8 mieczy + 5 kielichów ) .Nie czuje w każdym razie gruntu pod nogami . Widać duży dyskomfort z jego strony .

Ale zastanawiam się czy ten Pan na pewno jest sam ? Bo ręce  mogła mu związać inna kobieta a Król denarów to często mężczyzna o stabilnej pozycji rodzinnej . 

Wracając do poprzednich rozkładów jeżeli nie ma pewności że on jest sam 

To 3 kielichów może pokazywać trójkąt  i to co już wcześniej pisałam mężczyznę lubiącego damskie towarzystwo . Sytuacja może wyglądać tak że jemu będzie wystarczyło samo flirtowanie i kamienie jej bez żadnego konkretnego działania ( 3 + 7 kielichów ,) Sąd przy cesarzowej to że wyjdzie na jaw że ma kobietę lub dojdzie do konsumpcji romansu ale to dalej tylko romans ( Cesarzowa wtedy pokaże że ona nikim więcej jak kochanka nie będzie ) 

Sąd bardzo często pokazywał mi osoby w związkach .

Do tego ta 4 kijów w jego intencji to po prostu plan na romans na zasadzie wprowadzenia stałego układu .

Jakie szansę na jego przełamanie blokady?

7 mieczy+8 monet+Gwiazda

Przełamanie blokady u niego będzie wiązało się z lawirowaniem czyli kłamanie,oszukiwanie ,podstęp ( 7 mieczy ) a do tego bardzo dużo wysiłku i skrupulatności włożone w takie dzialania . Gwiazda przy poprzednich kartach może pokazywać złudna nadzieję lub po prostu że to nie jest osiągalne 

Co sądzicie?

Mam nadzieję że się myle  bo szkoda dziewczyny . 

Czy on na pewno jest sam ? 

• Dziękuję 1
Napisano

Podobnież tak, ale kto wie, czy nie jest emocjonalnie związany z przeszłością, bo to standard, że niby samotni, a caly czas ciągną ogony z przeszłości.

Napisano
W dniu 3.12.2024 o 10:52, mezza napisał:

Podobnież tak, ale kto wie, czy nie jest emocjonalnie związany z przeszłością, bo to standard, że niby samotni, a caly czas ciągną ogony z przeszłości.

Możliwe że nie do końca ma jasna sytuację z kobietą i ona może wrócić a on szuka pocieszenia . To tylko moje zdanie ale jeżeli chodzi o tego Pana to Twoja koleżanka powinna być ostrożna . Trochę więcej trzeźwego spojrzenia żeby później sie to nie skończyło poważnym poparzeniem . 

Nie jestem zwolennikiem kładzenia dużej ilości rozkładów ale są różne rozkłady pokazujące nastawienie danej osoby do nas . Może tu warto sprawdzić . 

• W punkt 1