panna.marta Napisano 25 Listopada 2024 Napisano 25 Listopada 2024 Co dobrego do pół roku od dziś ? śmierć XIII, as buław, 4 mieczy dołożone Król monet Czy tutaj można powiedzieć o czymś dobrym? Ta 4 mieczy mnie trochę zbiła z tropu. Nie wiem jakby jakaś przemiana. Większą wolą walki ? Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 25 Listopada 2024 Ekspert Napisano 25 Listopada 2024 25 minut temu, panna.marta napisał: dobrego do pół roku od dziś ? śmierć XIII, as buław, 4 mieczy dołożone Król monet 4 Mieczy to zero stresu :) Odpoczynek. Ktoś za Ciebie organizuje sprawy, wydarzenia. Może być i urlop i zwolnienie lekarskie albo ogólnie jakaś pauza która pozwoli psychicznie odpocząć. Śmierć jest bardzo ogolnikowa - ogólnie nieodwracalne zmiany. AS Buław - Może gdzieś się zapiszesz albo odpowiesz na jakąś wiadomość lub zaproszenie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 25 Listopada 2024 Autor Napisano 25 Listopada 2024 1 godzinę temu, Gringe napisał: 4 Mieczy to zero stresu :) Odpoczynek. Ktoś za Ciebie organizuje sprawy, wydarzenia. Może być i urlop i zwolnienie lekarskie albo ogólnie jakaś pauza która pozwoli psychicznie odpocząć. Śmierć jest bardzo ogolnikowa - ogólnie nieodwracalne zmiany. AS Buław - Może gdzieś się zapiszesz albo odpowiesz na jakąś wiadomość lub zaproszenie. Może masz rację to zwolnienie lekarskie pasuje i koło śmierci dookoła tego asa. A może bezrobocie? 1 Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2024 Napisano 4 Grudnia 2024 W dniu 25.11.2024 o 21:17, panna.marta napisał: Co dobrego do pół roku od dziś ? śmierć XIII, as buław, 4 mieczy dołożone Król monet Ja tam widze zwolnienie lekarskie, rehabilitacje itp, bycie na czyims utrzymaniu z tego powodu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi