mezza Napisano 27 Listopada 2024 Napisano 27 Listopada 2024 Niestety coraz bardziej myślę o poszukaniu nowej pracy w nadchodzącym roku, gdyż atmosfera jest tutaj średnia. Zacznę od osoby, z którą współpracuje. Jakie jest prawdopodobieństwo, że osoba X będzie toksyczna? Slonce+Krol Mieczy+Ksiezyc dołożona Królowa Kielichów Ogólnie nie wygląda na jakąś zła energię, a raczej stwarzanie pozdrowienia zimnej i zdystansowanej, aby ukryć swoją wrażliwa naturę. Czy zwolnią mnie po zakończeniu projektu? Sprawiedliwosc+3 Mieczy+5 denarow dołożony Diabel Myślę, że mogą mnie zwolnić. Tutaj nie ma dobrych kart,a jeśli zostawia to na mniejszych pieniądzach. Jeśli jednak zostanę to z racji sytuacji finansowej, ale będzie to gehenna. Dziękuję za pomoc Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 28 Listopada 2024 Napisano 28 Listopada 2024 19 godzin temu, mezza napisał: Niestety coraz bardziej myślę o poszukaniu nowej pracy w nadchodzącym roku, gdyż atmosfera jest tutaj średnia. Zacznę od osoby, z którą współpracuje. Jakie jest prawdopodobieństwo, że osoba X będzie toksyczna? Slonce+Krol Mieczy+Ksiezyc dołożona Królowa Kielichów Ogólnie nie wygląda na jakąś zła energię, a raczej stwarzanie pozdrowienia zimnej i zdystansowanej, aby ukryć swoją wrażliwa naturę. Nie widzę tu toksyczności, ale może być trochę niestabilna i nieprzewidywalna. Może jakieś personalne problemy. 19 godzin temu, mezza napisał: Czy zwolnią mnie po zakończeniu projektu? Sprawiedliwosc+3 Mieczy+5 denarow dołożony Diabel Myślę, że mogą mnie zwolnić. Tutaj nie ma dobrych kart,a jeśli zostawia to na mniejszych pieniądzach. Jeśli jednak zostanę to z racji sytuacji finansowej, ale będzie to gehenna. Dziękuję za pomoc No niestety nie wygląda to dobrze Cytuj
Lunae Napisano 28 Listopada 2024 Napisano 28 Listopada 2024 20 godzin temu, mezza napisał: Niestety coraz bardziej myślę o poszukaniu nowej pracy w nadchodzącym roku, gdyż atmosfera jest tutaj średnia. Zacznę od osoby, z którą współpracuje. Jakie jest prawdopodobieństwo, że osoba X będzie toksyczna? Slonce+Krol Mieczy+Ksiezyc dołożona Królowa Kielichów Toksyczna może nie ale jest prawdopodobieństwo że będzie się kreowała na trochę inna niż jest . W Sloncu pokaże się jako naturalny lider których chętnie służy pomocą .Może być bardzo życzliwa i sympatyczna ale przy okazji surowo ocenia otoczenie w Królu mieczy .Osoby w tym Królu lubią obserwować otoczenie a bystrość i inteligencja pozwala na wyciąganie trafnych wniosków . Tu musisz uważać bo ta osoba będzie wiedziała o wszystkich Twoich błędach . I mimo że będzie pomoc z jej strony to odpowiednim dla niej momencie może to wykorzystać .Ta osoba chyba też nie do końca lubi się dzielić swoimi talentami i raczej woli pracować sama ( księżyc ) . Do tego może być nieszczera .Ta osoba dobrze wie że od tego jak postrzegają ja inni zależy jej przyszłość w firmie ( królowa kielichów ) .Może też być chwiejna emocjonalnie . Podsumowując to z tą osobą może się dobrze pracować bo będzie sprawiała wrażenie profesjonalizmu i życzliwości ale to wszytko to może być iluzja w celu kształtowania swojego wizerunku .Do tego naprawdę uważaj na pomoc z jej strony .Mogą być też takie sytuacje że jednego dnia bardzo chętnie pomoże a drugiego nie do końca będzie chciała się dzielic swoją wiedzą . Czy zwolnią mnie po zakończeniu projektu? Sprawiedliwosc+3 Mieczy+5 denarow dołożony Diabel Niestety są tu karty które zapowiadają zwolnienie z pracy ( 3 mieczy ,5 denarów - obie to pokazują ) Sprawiedliwość to surowa ocena Twoje osoby .I musisz się naprawdę wykazać żeby odwrócić ten los . Szansę daje Diabel ( wyjście obronną ręka ale z bardzo dużym poświęceniem ,i po trupach do celu .Krótko mówiąc Ty albo ktoś inny ).Jeżeli nawet Cię zwolnią to powinnaś znałeś nową pracę .Diabeł to przyciąganie nowego pracodawcy 20 godzin temu, mezza napisał: Dziękuję za pomoc Zastanów się czy naprawdę chcesz tam pracować 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi