Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prognoza na szukanie nowej pracy w ciągu najbliższych trzech miesięcy?

10 monet, rycerz buław, paź buław 

mam nadzieję, że  te buławy oznaczają jakieś kontakty i rozmowy. Wygląda to całkiem dobrze, ale jestem ciekawa waszych opinii.

Napisano
20 godzin temu, panna.marta napisał:

Zainteresuje cię jedna oferta, to będzie duża firma, mozliwośc zarobienia całkiem fajnych pieniędzy ale równocześnie coś ci w niej nie będzie pasowało i możesz miec dylematy. Jak np że to praca za granica albo z częstymi wyjazdami i mniej cię będzie w domu niz bys chciała itp.

• Dziękuję 1
Napisano
23 godziny temu, panna.marta napisał:

mam nadzieję, że  te buławy oznaczają jakieś kontakty i rozmowy. Wygląda to całkiem dobrze, ale jestem ciekawa waszych opinii.

To dobre karty na szukanie pracy . 

Powinnaś dostać przynajmniej zaproszenie na rozmowę o pracę (paź buław ) możliwe że to będzie duża firma ,korporacja lub taka która ma ugruntowaną pozycję na rynku ( 10 monet ) . Ja bym powiedziała że nawet jest szansa że zostanie Ci złożona oferta . 10 denarów to bardzo dobra karta na pracę i jej poszukiwanie . Wróży pomyślność w interesach i sugeruje że wszytko powinno się ułożyć po Twoje myśli . Rycerz buław trochę wprowadza tutaj zamieszanie .Może będziesz zniecierpliwiona poszukiwaniem lub zniechęcona albo po prostu szykuje Ci się jakiś wyjazd za pracą . Ale daje Ci szansę na pokazanie się z jak najlepszej strony ( duża kreatywność ) . Widac po tych kartach że będziesz intensywnie działać z dużą motywacja . Mogą przyjść chwilę zwątpienia ( rycerz buław ) trochę na to uważaj ale wszytko powinno się zakończyć dobrze .Mozliwe są też podróże w poszukiwaniu pracy lub oferta z poza Twojego miejsca zamieszkania . Rycerz buław kojarzy mi się też z konkurencją . Albo w miejscu w którym będziesz składać CV będzie dużo chętnych albo Ty będziesz miała kilka propozycji spotkań lub nawet ofert pracy . 

• Dziękuję 1
Napisano

Dziękuję bardzo. Zatem cieszę się, że dobrze to wygląda. Trzymajcie kciuki!