Ceres Napisano 4 Grudnia 2024 Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Co mnie czeka do końca kwietnia? Aura: 5 Buław, 9 Monet Tylko jedno skojarzenie mi przyszło na myśl, miesiąc walki o pieniądze, zarabianie i wydawanie. Finanse: 7 Monet, Król Kielichów Klęska finansowa, zainwestowanie w cos i czekanie na efekty, które nie nadchodzą. Miesiąc na minusie więc pewnie znowu rusze karte kredytową. Uczucia: Rycerz Monet, 4 Mieczy Nic sie nie wydarzy, raczej zupełnie przestanę sie rozglądac za jakims facetem. Dom: IX PUSTELNIK, 10 Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Rycerz Monet Porządki, przemeblowanie, pozbycie się zbędnych rzeczy, może mały remoncik. Najważniejsze wydarzenie wg mnie w grudniu jakie mnie spotka: XV DIABEŁ, 6 Mieczy, 10 Kielichów Jakaś wycieczka lub silna pokusa pojechania gdzieś. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Ceres Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi