Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aura: 4 bulaw+8 denarow+Glupiec dołożony Mag

Może być to rok, który przyniesie więcej okazji do celebracji, spotkan towarzyskich, ale również wytężonej pracy. Będzie nowa energia i możliwości do działania.

Praca: As Kielichów+paź kielichow+9 bulaw dołożone 10 denarow

Rozważam poszukanie innej pracy, więc może będę miała szansę na zmiane, ale z racji moich wcześniejszych doświadczenia będę bała się tej zmiany. Finalnie powinno wyjść mi to na plus.

Finanse: 8 bulaw+paź bulaw+6 Kielichów dołożone 4 denarow

Pieniądze raczej będą wpadać i wypasać. Możliwe, że bede musiała zacisnąć pasa lub nawet prosić o pomoc bliskich.

Milosc: Diabel+Sila+Król Kielichów dołożone Smierc+AS denarow

Wyjście z jakichś toksycznych schematów, większą kontrola nad emocjami. Myślę, że diznam jakiejś transformacji, co da mi szansę na cis bardziej stabilnego.

Relacje z otoczeniem: Mag+Swiat+As buław

Dużo kontaktow i działania. Myślę,że będą okazje do wyjazdów ze znajomymi.

Co dobrego przyjdzie: Diabel+9 denarow+AS denarow dołożone Kapłan 

Bardzo podobny rozklad do tego na Miłość. Chociaż może także oznaczać wieksza niezależnośc, szansa na bardziej wartościowe relacje.

Rada: 5 mieczy+paź denarow+Król bulaw

Wyciągnąć lekcje z poprzednich porażek. Działać z pewnością i posrawa Króla Buław.

Dziękuję za pomoc

Gość Anastazja979
Napisano
W dniu 5.12.2024 o 20:16, mezza napisał:

Może być to rok, który przyniesie więcej okazji do celebracji, spotkan towarzyskich, ale również wytężonej pracy. Będzie nowa energia i możliwości do działania.

Widać dużo pracy, która przyniesie plony i nowe możliwości. Będą okazję do świętowania i spotkań, które mogą obfitować w różne oferty (prywatne i zawodowe)

Rozważam poszukanie innej pracy, więc może będę miała szansę na zmiane, ale z racji moich wcześniejszych doświadczenia będę bała się tej zmiany. Finalnie powinno wyjść mi to na plus.

W pracy dużo emocji i kreatywnej energii. Możesz czuć się traktowana przez kogoś niepoważnie. Możesz stać z boku. Ale później powinny przyjść nowe możliwości i poprawa sytuacji 

Pieniądze raczej będą wpadać i wypasać. Możliwe, że bede musiała zacisnąć pasa lub nawet prosić o pomoc bliskich.

Możesz wydać pieniądze na jakąś podróż albo nowe hobby. Może być szansa na otrzymanie pieniędzy od kogoś z rodziny. Trochę uda się odłożyć 

Wyjście z jakichś toksycznych schematów, większą kontrola nad emocjami. Myślę, że diznam jakiejś transformacji, co da mi szansę na cis bardziej stabilnego.

Jakbyś miała odejść od silnej potrzeby kontroli sytuacji w stronę bardziej spontanicznych uczuć. Pojawi się szansa na poznanie mężczyzny.

Dużo kontaktow i działania. Myślę,że będą okazje do wyjazdów ze znajomymi.

Dużo imprez i wychodzenia do ludzi.

Bardzo podobny rozklad do tego na Miłość. Chociaż może także oznaczać wieksza niezależnośc, szansa na bardziej wartościowe relacje.

Sytuacja finansowa w końcu się ustabilizuje. Praca nad poczuciem wartości przyniesie korzyści 

Wyciągnąć lekcje z poprzednich porażek. Działać z pewnością i posrawa Króla Buław.

Postawa gorzej już nie będzie i co było to było. Patrzenie w przyszłość optymistycznie i z energią 

Dziękuję za pomoc

Napisano

Aura: remont mieszkania.

Praca: zmiany pracy nie widzę, bardziej myślenie o tym. Ale w obecnej mogą być nowe obowiązki.

Finanse: wydawanie pieniędzy na przyjemności.

Miłość: romans z mężczyzną z zaznaczonym żywiołem wody w horoskopie.

Relacje z otoczeniem: zmiana otoczenia lub nowe znajomości.

Co dobrego: dobra sytuacja finansowa.

Rada: naucz się nie mówić wszystkiego (np. o swoich planach) a osiągniesz to, co zamierzasz.

• Super 1
  • Dziękuję 1
  • Ekspert
Napisano
W dniu 5.12.2024 o 19:16, mezza napisał:

Aura: 4 bulaw+8 denarow+Glupiec dołożony Ma

Zadowolenie w domu, przyjemne spędzanie czasu w domu( coś co się robi w domu i mile przez to spędza czas). Faktycznie, jak Mesi napisała - pasowałoby do tej 8 Monet jako remont lub jakas lekka modernizacja miejsca w którym mieszkasz. 

Optymizmu, zaczynanie nowych spraw( wiele nowych przedsięwzięć może zaznaczyć się w nowym roku). 

Będziesz rozważacie czyjaś propozycję i teoretycznie od Ciebie zależy czy się skusisz na to. Choć nie będzie to idealna oferta. 

Z przyjemnością będziesz wydawać na zakupy :) Może pojawia się jakieś okazje by pójść na shopping( nowych ubranie na rozmowę o pracę, czy ns imprezę lub randkę). 

Wydasz poeniadze w miejscu które lubisz, do którego wracasz z sentymentem. 

Bedziesz mieć wrażenie, że nie Ty dyktujesz warunki a jesteś mocno pod wpływem drugiej osoby. Podporządkujesz jej wszystko. Siła moze dawać poczucie, że znajdziesz sposób by do końca nie zatracić się w tej znajomości. Król Kielichów wskazuje na faceta lubiącego alkohol, emocjonalnego. 

Wszystko w Twoich rękach. Uzyskasz co chcesz. Możliwe, że zakończysz znajomości które Ci już nie służą lub które spełniły swoją rolę i nie są już Ci potrzebne do dalszego rozwoju. 

Pojawia się nowe osoby w Twoim otoczeniu, z nowymi propozycjami. 

dobrego przyjdzie: Diabel+9 denarow+AS denarow dołożone Kapłan 

Materialny dostatek.  Nowe szanse finansowe. 

ada: 5 mieczy+paź denarow+Król bulaw

Rada: Nie unikać konfliktów. Korzystać z szans z otoczenia, być energiczną i aktywnie zarządzać( ludźmi). 

• W punkt 1
  • Dziękuję 1
  • 11 miesięcy temu...
Napisano

Pierwsza polowa spedzona glownie w domu i szukaniu nowej pracy, ktora znalazlam w II polowie roku.

Emocjonalny czas, gdyz zostalam zmuszona do zmian. Przyszla nowa praca i stabilizacja finansowa.

Staralam sie byc oszczedna, ale takze dostalam nieoczekiwany zastrzyk gotowki.

Mialam slabosc do mezczyzny, ktory sam wysylal sprzeczne sygnaly i jak pozniej sie okazlo mial slabosc do uzywek. Kontrola wlasnych emocji i pragnien wyszla mi na dobre, gdyz zaczelam usmiercac te fascynacje na korzysc bardziej stabilnej relacji z osoba z przeszlosci.

Niektore relacje sie wygasily. Poszlam do przodu i pojawily sie nowe osoby.

Mysle, ze wzmocbienie poczucia wlasnej wartosci. Relacja z kims, kto wydaje sie powaznie traktowac nasza relacje.

Wyciągalam nauki z porazek, ktore wbrew dawaly mi sile do dzialania.

Dziękuję za pomoc