Yunugar Napisano 6 Grudnia 2024 Napisano 6 Grudnia 2024 Witam. Mam dla Ciebie prezenty Weroniko, które mogą umilić zimowe chwile i zainspirują do ciekawych poszukiwań wiedzy. Książeczka z obrazkami do kolorowania dla dorosłych. Pobudzi twoją kreatywność i oderwie od technologii. Przykładowy wzór: Sprzęt audio (odtwarzacz CD, wzmacniacz, głośniki) abyś usłyszała dźwięk bardzo dobrej jakości, taki jak zapisał go artysta. Do tego dwa albumy: Leo Rojas - Spirit Of The Hawk (dźwięki pluskania wody przy rozpoczęciu każdego utworu, melodie grane na fletni) Album z muzyką klasyczną: Na koniec: wybitne sztuki Williama Shakespear'a. "Świat teatrem, ludzie aktorami" lub Wszyscy jesteśmy aktorami na scenie życia. Jak mawiał. Zbiór tragedii, komedii i kronik - ukaże Ci życiowe scenariusze i płynące z opowieści przesłania. Miłego dnia i spokojnych, radosnych świąt "Bożego Narodzenia". 2 Cytuj
Weronika122 Napisano 6 Grudnia 2024 Napisano 6 Grudnia 2024 3 godziny temu, Yunugar napisał: Witam. Mam dla Ciebie prezenty Weroniko, które mogą umilić zimowe chwile i zainspirują do ciekawych poszukiwań wiedzy. Książeczka z obrazkami do kolorowania dla dorosłych. Pobudzi twoją kreatywność i oderwie od technologii. Przykładowy wzór: Sprzęt audio (odtwarzacz CD, wzmacniacz, głośniki) abyś usłyszała dźwięk bardzo dobrej jakości, taki jak zapisał go artysta. Do tego dwa albumy: Leo Rojas - Spirit Of The Hawk (dźwięki pluskania wody przy rozpoczęciu każdego utworu, melodie grane na fletni) Album z muzyką klasyczną: Na koniec: wybitne sztuki Williama Shakespear'a. "Świat teatrem, ludzie aktorami" lub Wszyscy jesteśmy aktorami na scenie życia. Jak mawiał. Zbiór tragedii, komedii i kronik - ukaże Ci życiowe scenariusze i płynące z opowieści przesłania. Miłego dnia i spokojnych, radosnych świąt "Bożego Narodzenia". @Yunugar wiesz że trafiłeś w samą 100 tymi prezentami 😊😉tu jest wszystko co uwielbiam począwszy od Szekspira aż po muzykę klasyczną 😁😊 także dziękuję Ci bardzo milusio mi się zrobiło na sercu, że ktoś kto nie zna mnie w prawdziwym życiu trafił w moje gusta z prezentem 🤗 Wspaniałego dnia dla Ciebie 🎀🎅i cudownych Świąt Bożego Narodzenia !✨️ 1 Cytuj
Yunugar Napisano 6 Grudnia 2024 Autor Napisano 6 Grudnia 2024 3 godziny temu, Weronika122 napisał: @Yunugar wiesz że trafiłeś w samą 100 tymi prezentami 😊😉tu jest wszystko co uwielbiam począwszy od Szekspira aż po muzykę klasyczną 😁😊 także dziękuję Ci bardzo milusio mi się zrobiło na sercu, że ktoś kto nie zna mnie w prawdziwym życiu trafił w moje gusta z prezentem 🤗 Wspaniałego dnia dla Ciebie 🎀🎅i cudownych Świąt Bożego Narodzenia !✨️ Jestem wielce radosny. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi