Emeryta Napisano 6 Grudnia 2024 Napisano 6 Grudnia 2024 Dobry wieczór, Yunugar :) Słyszałam, że lubisz smoki. Więc moim mikołajkowym prezentem dla Ciebie jest Smok, który zwie się Omnis. Omnis, tak jak każdy smok, strzeże swojego przyjaciela przed złymi mocami i takimiż ludźmi, ale ma też niespotykaną pośród Smoków właściwość - sprawia, że twórczość i dzieła jego przyjaciela są nieśmiertelne. Sekretne jego Imię to Non Omnis Moriar. Materiał, z którego powstał odzwierciedla ideę tego imienia i przenosi ją na plan materialny - oto niezwykły dar tego Smoka dla Ciebie. Mam też Dymaxion Class Extra Turbo służący do podróży w czasie i przestrzeni. Jest to model, który w zależności od potrzeb przybiera postać wehikułu umożliwiającego podróż w przeszłość lub postać aero do podróży w przyszłość. Oczywiście można go używać jako pojazdu służącego podróżom tu i teraz. Mam także Magiczna Gitarę. Zagra i zaśpiewa wszystko czego chcesz w danej chwili słuchać, nie ma dla niej utworu niemożliwego do wykonania. Nie wymaga manualnej obsługi - uruchamia ją komenda mentalna. Może być też elementem wystroju wnętrza. I dla zachowania ziemskiej tradycji chcę Ci sprezentować zestaw męskich kosmetyków premium oraz puszkę dobrego piwa. No może one też są nieco niezwyczajne, lecz do czego Tobie będą służyć - to już określisz sam, niech to będzie Twoja tajemnica. Zdradzę tylko, że po zażyciu mnie to piwko - zgodnie ze swą nazwą - pomaga połączyć przeciwności i zrozumieć nielogiczności ;) Wszystkiego dobrego Yunugar! 2 1 Cytuj
Yunugar Napisano 7 Grudnia 2024 Napisano 7 Grudnia 2024 13 godzin temu, Emeryta napisał: Dobry wieczór, Yunugar :) Słyszałam, że lubisz smoki. Więc moim mikołajkowym prezentem dla Ciebie jest Smok, który zwie się Omnis. Omnis, tak jak każdy smok, strzeże swojego przyjaciela przed złymi mocami i takimiż ludźmi, ale ma też niespotykaną pośród Smoków właściwość - sprawia, że twórczość i dzieła jego przyjaciela są nieśmiertelne. Sekretne jego Imię to Non Omnis Moriar. Materiał, z którego powstał odzwierciedla ideę tego imienia i przenosi ją na plan materialny - oto niezwykły dar tego Smoka dla Ciebie. Mam też Dymaxion Class Extra Turbo służący do podróży w czasie i przestrzeni. Jest to model, który w zależności od potrzeb przybiera postać wehikułu umożliwiającego podróż w przeszłość lub postać aero do podróży w przyszłość. Oczywiście można go używać jako pojazdu służącego podróżom tu i teraz. Mam także Magiczna Gitarę. Zagra i zaśpiewa wszystko czego chcesz w danej chwili słuchać, nie ma dla niej utworu niemożliwego do wykonania. Nie wymaga manualnej obsługi - uruchamia ją komenda mentalna. Może być też elementem wystroju wnętrza. I dla zachowania ziemskiej tradycji chcę Ci sprezentować zestaw męskich kosmetyków premium oraz puszkę dobrego piwa. No może one też są nieco niezwyczajne, lecz do czego Tobie będą służyć - to już określisz sam, niech to będzie Twoja tajemnica. Zdradzę tylko, że po zażyciu mnie to piwko - zgodnie ze swą nazwą - pomaga połączyć przeciwności i zrozumieć nielogiczności ;) Wszystkiego dobrego Yunugar! Dziękuję za prezenty. Świetne wehikuły czasu. Podróże w "czasie i przestrzeni" zawsze w pewien sposób towarzyszyły mi a seria "Powrót Do Przyszłości" jest jedną z moich ulubionych. Gitara i jej muzyka i reszta również są interesujące. Miłego dnia i radosnych świąt "Bożego Narodzenia". 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi