Weronika122 Napisano 7 Grudnia 2024 Napisano 7 Grudnia 2024 Witaj @Lunaria mam dla Ciebie prezenty z okazji Mikołajek jak i zbliżających się świąt ✨️❄️🎀😊 Na osłodę oraz rozgrzanie w te grudniowe chłodne wieczory mam dla Ciebie korzenne pierniczki oraz pyszną goracą czekoladę. Samo delektowanie się nimi przyprawi Cię w dobry nastrój oraz da poczucie rozluźnienia jak i przyjemności 😁😊 Prezentem numer dwa jest podróż w głębiny mórz i oceanów, abyś odważyła się podążać swoją drogą oraz za swoimi marzeniami i nigdy nie przestawała wierzyć w siebie i w to, że możesz i potrafisz jeśli tylko chcesz 😉Morze zabiera nasze smutki także mam nadzieję, że w ten sposób odeślesz je wszystkie na dno i puścisz wolno to co Ci nie służyło aby w nowym roku zacząć wszystko od nowa z większą wiarą i nadzieją 🍀! Kolejnym prezentem ode mnie jest kamień różowego agatu, abyś zawsze miała przy swoim boku życzliwych, pomocnych i szczerych przyjaciół a także abyś miała tą miłość najprawdziwszą i jedyną u swego boku 🤍i zawsze czuła się kochana i pełna miłości I nigdy w nią nie wątpiła ani nie czuła jej braku ! Kolejny prezent to elegancka bizuteria z motywem gwiazdek💫💫💫które oznaczają spełnienie, nadzieję oraz szczęście dlatego życzę Ci aby nigdy Ci tego nie brakowało oraz abyś zawsze miała tej nadziei jak i szczęścia wystarczająco i abyś czuła się spełniona w życiu ! Mam dla Ciebie również prezenty, które sprawią że poczujesz sie wyjatkowo niczym gwiazda Hollywoodu😁😉✨️ elegancka i klasyczna czerwień od Diora oraz perfumy, które otulą Cię przyjemnym słodko rozgrzewającym i ciepłym zapachem oraz dodadzą tej nuty elegancji i delikatności podczas wyjatkowych spotkań z bliskimi czy też przyjaciółmi 😁🤗 Mam nadzieję, że tegoroczne święta uplyną Ci w cudownej aurze z przemiłymi zdarzeniami oraz w miłym towarzystwie a nowy rok przywitasz z nadzieją na nowe i lepsze które dopiero do Ciebie nadejdzie w tym 2025 😉Samych cudowności oraz pięknego i magicznego czasu dla Ciebie ode mnie @Lunaria🎀❄️💫🤍 4 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 9 Grudnia 2024 Moderator Napisano 9 Grudnia 2024 @Weronika122 bardzo gorąco dziękuję za wspaniałe prezenty <3 czekolada zawsze i w każdej postaci jest mile widziana :) Woda jest moim żywiołem, uwielbiam pływać i snurkować, a nurkowanie wydaje mi się mega fascynujące :) Różowego agatu nie mam w swojej kolekcji, może to znak, aby się za nim rozejrzec ;) Bardzo lubię perfumy Chance, więc idealnie trafiłaś Również chciałabym złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia, aby święta były spędzone w gronie osób których kochasz i szanujesz i którzy to odwzajemniają, natomiast w sylwestra szalonej zabawy do białego rana tak, żeby w Nowy Rok wejść tanecznym krokiem, bez obaw, za to z ogromną porcją optymizmu. Niech 2025 przyniesie Ci mnóstwo podróży i okazji do poznania wspaniałych, pełnych pasji ludzi 🎁🎄🎊🎅🥂🍾 1 Cytuj
Weronika122 Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Napisano 9 Grudnia 2024 2 godziny temu, Lunaria napisał: @Weronika122 bardzo gorąco dziękuję za wspaniałe prezenty <3 czekolada zawsze i w każdej postaci jest mile widziana :) Woda jest moim żywiołem, uwielbiam pływać i snurkować, a nurkowanie wydaje mi się mega fascynujące :) Różowego agatu nie mam w swojej kolekcji, może to znak, aby się za nim rozejrzec ;) Bardzo lubię perfumy Chance, więc idealnie trafiłaś Również chciałabym złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia, aby święta były spędzone w gronie osób których kochasz i szanujesz i którzy to odwzajemniają, natomiast w sylwestra szalonej zabawy do białego rana tak, żeby w Nowy Rok wejść tanecznym krokiem, bez obaw, za to z ogromną porcją optymizmu. Niech 2025 przyniesie Ci mnóstwo podróży i okazji do poznania wspaniałych, pełnych pasji ludzi 🎁🎄🎊🎅🥂🍾 Również dziękuję 🤍i raduje mnie to, że prezenty zostały przyjęte i udało mi się trafić z niektórymi 😁😊 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi