Skocz do zawartości

Ezo Mikołajki Weronika 122 dla Lunaria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj @Lunaria mam dla Ciebie prezenty z okazji Mikołajek jak i zbliżających się świąt ❄️🎀😊

Na osłodę oraz rozgrzanie w te grudniowe chłodne wieczory mam dla Ciebie korzenne pierniczki oraz pyszną goracą czekoladę. Samo delektowanie się nimi przyprawi Cię w dobry nastrój oraz da poczucie rozluźnienia jak i przyjemności 😁😊

Prezentem numer dwa jest podróż w głębiny mórz i oceanów, abyś odważyła się podążać swoją drogą oraz za swoimi marzeniami i nigdy nie przestawała wierzyć w siebie i w to, że możesz i potrafisz jeśli tylko chcesz 😉Morze zabiera nasze smutki także mam nadzieję, że w ten sposób odeślesz je wszystkie na dno i puścisz wolno to co Ci nie służyło aby w nowym roku zacząć wszystko od nowa z większą wiarą i nadzieją 🍀!

Kolejnym prezentem ode mnie jest kamień różowego agatu, abyś zawsze miała przy swoim boku życzliwych, pomocnych i szczerych przyjaciół a także abyś miała tą miłość najprawdziwszą i jedyną u swego boku 🤍i zawsze czuła się kochana i pełna miłości I nigdy w nią nie wątpiła ani nie czuła jej braku !

Kolejny prezent to elegancka bizuteria z motywem gwiazdek💫💫💫które oznaczają spełnienie, nadzieję oraz szczęście dlatego życzę Ci aby nigdy Ci tego nie brakowało oraz abyś zawsze miała tej nadziei jak i szczęścia wystarczająco i abyś czuła się spełniona w życiu !

Mam dla Ciebie również prezenty, które sprawią że poczujesz sie wyjatkowo niczym gwiazda Hollywoodu😁😉️ elegancka i klasyczna czerwień od Diora oraz perfumy, które otulą Cię przyjemnym słodko rozgrzewającym i ciepłym zapachem oraz dodadzą tej nuty elegancji i delikatności podczas wyjatkowych spotkań z bliskimi czy też przyjaciółmi 😁🤗

Mam nadzieję, że tegoroczne święta uplyną Ci w cudownej aurze z przemiłymi zdarzeniami oraz w miłym towarzystwie a nowy rok przywitasz z nadzieją na nowe i lepsze które dopiero do Ciebie nadejdzie w tym 2025 😉Samych cudowności oraz pięknego i magicznego czasu dla Ciebie ode mnie @Lunaria🎀❄️💫🤍

p-dior-rouge-szminka-trwala-flakon-napelnialny-odcien-080-red-smile-satin-3-5g.jpg.eef8806672ca85ad9bf723b7c539d11a.jpg

437736_swatch.jpg.06fd0f2d48cbf647cd52ec42c918b161.jpgchance-eau-fraiche-eau-de-parfum-spray-3-4fl-oz--packshot-default-136150-9545770008606.thumb.png.df468952c6542100d3cf37b58fb3a090.png

WhatsAppImage2023-11-02at14_52.00(2)-1500x1500.thumb.jpeg.7f5b4d8e3e9eccdea1389be617661513.jpeg

IMG_9440--kopia.thumb.jpg.45917b68416d1a81703f5412c03fa3ba.jpg

pierniczki-swiateczne-_18.thumb.jpg.7fb90e905b0fe021d3d23339b1899179.jpg

mgras_zaglowka_obraz_uv_dekoracja_2.thumb.jpg.87594b4acb29f1683fe80561d614b98c.jpggoraca-czekolada-z-wisniami-444x667-620.jpg.8954ac23de2ea023ba8b3fdba2958885.jpg

• Super 4
  • Moderator
Napisano

@Weronika122 bardzo gorąco dziękuję za wspaniałe prezenty <3 czekolada zawsze i w każdej postaci jest mile widziana :)

Woda jest moim żywiołem, uwielbiam pływać i snurkować, a nurkowanie wydaje mi się mega fascynujące :)

Różowego agatu nie mam w swojej kolekcji, może to znak, aby się za nim rozejrzec  ;)

Bardzo lubię perfumy Chance, więc idealnie trafiłaś 

Również chciałabym złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia, aby święta były spędzone w gronie osób których kochasz i szanujesz i którzy to odwzajemniają, natomiast w sylwestra szalonej zabawy do białego rana tak, żeby w Nowy Rok wejść tanecznym krokiem, bez obaw, za to z ogromną porcją optymizmu. Niech 2025 przyniesie Ci mnóstwo podróży i okazji do poznania wspaniałych, pełnych pasji ludzi 🎁🎄🎊🎅🥂🍾

• Dziękuję 1
Napisano
2 godziny temu, Lunaria napisał:

@Weronika122 bardzo gorąco dziękuję za wspaniałe prezenty <3 czekolada zawsze i w każdej postaci jest mile widziana :)

Woda jest moim żywiołem, uwielbiam pływać i snurkować, a nurkowanie wydaje mi się mega fascynujące :)

Różowego agatu nie mam w swojej kolekcji, może to znak, aby się za nim rozejrzec  ;)

Bardzo lubię perfumy Chance, więc idealnie trafiłaś 

Również chciałabym złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia, aby święta były spędzone w gronie osób których kochasz i szanujesz i którzy to odwzajemniają, natomiast w sylwestra szalonej zabawy do białego rana tak, żeby w Nowy Rok wejść tanecznym krokiem, bez obaw, za to z ogromną porcją optymizmu. Niech 2025 przyniesie Ci mnóstwo podróży i okazji do poznania wspaniałych, pełnych pasji ludzi 🎁🎄🎊🎅🥂🍾

Również dziękuję 🤍i raduje mnie to, że prezenty zostały przyjęte i udało mi się trafić z niektórymi 😁😊