Moderators Ejbert Napisano 7 Grudnia 2024 Moderators Napisano 7 Grudnia 2024 Droga Emeryto, miło mi, że spotykamy się na mikołajkach po raz drugi choć przyznam, że tu utrudniło mi wybór prezentów dla Ciebie. Niełatwo jest bowiem trafić w kobiece gusta... Mam nadzieję, że chociaż jeden trafi w Twój gust Jako że dowiedziałem się o Twoich perypetiach mieszkaniowych, to uznawszy za najbardziej pilny i praktyczny prezent wybrałem pakiet mieszkalny klasy premium. Znajdują się w nim: rezydencja zimowa, dom letni, pracownia ezoteryczki vel dom wróżb i przepowiedni oraz nowoczesny klimatyczny dom wypoczynkowy. W skład wyposażenia domu wróżb i przepowiedni, oprócz typowych akcesoriów do tej pracy przeznaczonych, wchodzi też zestaw oczyszczająco - relaksacyjny, którego głównym elementem jest Kryształowa Wanna, wykonana z wszechstronnie działającego kryształu górskiego. Mam też dla Ciebie torebkę wash&go. Torebka jest nieodłączną towarzyszką kobiety, może zawierać wszystko o czym mężczyznom nawet się nie śniło. Ale jednak każda torebka ma ograniczoną pojemność, więc ta została pomyślana tak, by zmieściła wszystkie niezbędne damskie akcesoria oraz zestaw do obserwacji nieba (wiem, że lubisz obserwować gwiazdy) i oczywiście przyda się także w teatrze. Oto ona: torebka z lornetką! Z mojej praktyki męża swej żony wiem, że do torebki wypadałoby dobrać buty. Te, które wybrałem dla Ciebie nie są może idealnie z nią spasowane, ale są to jedyne na rynku magiczne damskie buty. Muszą być stare, gdyż taka jest ich tajemna natura. Są one zdecydowanie lepsze niż męskie Like Mike, a pomagają w każdej trudnej i zdawałoby się nieosiągalnej sprawie. Nawiązując do tematu założonego przez Ciebie wybrałem jeszcze zestaw ochronny "Ręka Fatimy na każdą okazję" - wizytową, ozdobną oraz do noszenia w dni powszednie i świąteczne. I jeszcze prezent z akcentem nostalgiczno - świątecznym: to pochodzące z kolekcji rzeczy dawnych i przebrzmiałych dwie wieszcze bombki z PRLu (jeśli ktoś dopatrzy się podtekstów politycznych to... na własną odpowiedzialność ) oraz hicior lat dawnych z nieznanym obecnej rzeczywistości znakiem jakości. I jaka nie dająca się zapomnieć pychota! 3 1 Cytuj
Emeryta Napisano 8 Grudnia 2024 Napisano 8 Grudnia 2024 Ejbert, dziękuję! Prezenty są super a każdy z radością przyjęty - są akurat na czasie, wg. tego co teraz potrzebuję Pakiet mieszkalny full wypas, sama nie wiem, co bym wybrała, gdybym miała wybrać tylko jedno mieszkanko - ale wannę to do każdego bym zabrała. Torebka w sam raz dla mnie, myślę, że powinno się tak jeszcze zmieścić żelazko. To tak dla bezpieczeństwa, kiedy wyjdę wieczorową porą na spacer w odludnej okolicy Buty są mi niezbędne - mam do załatwienia kilka arcyważnych spraw i w nich z pewnością zostaną one rozwiązane po mojej myśli Zestaw rąk Fatimy - ekstra! a najbardziej odpowiada mi wersja wizytowa, wymiata! Trorcik... ach torcik... ex aequo z ptasim mleczkiem i mleczną czekoladą z orzechami laskowymi - to się nie wróci. W sumie nie wiem dlaczego po sprzedaży marki tak spierniczono te słodycze A bombki - bombowe. Nie wymagaj jednak ode mnie pomroczności i niekojarzenia - nie da się - ta postać jest zbyt charakterystyczna 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi