Maxii Napisano 14 Grudnia 2024 Napisano 14 Grudnia 2024 Karty wyszły mi dość ciekawe, a że dawno nie wróżyłam, proszę o pomoc. Opis sytuacji: skończyłam krótką relację, więc tak jak byłam, tak nadal jestem singlem. Dość mocno zainteresował mnie jeden mezczyzna, ale dal mi do zrozumienia, że nic z tego nie będzie poważnego. Mamy połowę grudnia. A tak szykuje się styczeń w uczuciach: 8 kielichów, 10 kielichów, Śmierć, 5 mieczy Jak dla mnie karty mówią o samotności i pogodzeniu się z tym stanem rzeczy, o przemyśleniach, co trzeba zmienić i w sobie i w swoich wyborach partnera. Mówią też o tym, że w obecnych znajomościach osiągnęło się maxa i nic więcej się nie rozwinie i tu nie ma co snuć marzeń. Co myślicie? Cytuj
mezza Napisano 14 Grudnia 2024 Napisano 14 Grudnia 2024 8 kielichow mowi o porzuceniu czegoś pomimo dużej dawki emocji. Możliwe, że zaznaczyła się energia tej ostatniej relacji, która nie daje Ci pola manewru jak tylko pójście ku nowemu. Styczeń będzie jeszcze takim miotaniem się pomiędzy tymi emocjami, ale będziesz szła ku nowemu, co da Ci satysfakcję emocjonalna. Twoje nastawienie może się diametralnie zmienić i albo będziesz rozpamiętywała iiala poczucie porażki, albo dojdzie jeszcze do jakiegoś wydarzenia, które obnaży jakaś mściwość, zemstę lub zle intencje. 3 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 14 Grudnia 2024 Ekspert Napisano 14 Grudnia 2024 6 godzin temu, Maxii napisał: A tak szykuje się styczeń w uczuciach: 8 kielichów, 10 kielichów, Śmierć, 5 mieczy Temat wspomnianego mężczyzny może jeszcze wracać, możesz mieć z nim jakiś połowiczny kontakt choć zdecydowanie sytuacja nie będzie Cię satysfakcjonować. Będziesz rozczarowana sytuacją. Emocjonalnie mozecwspierac Cię bliska rodzina - kontakty z nią mogą podniesc Cię na duchu, pokrzepić emocjonalnie. Karta Śmieci ukazuje nieodwracalne zmiany w otoczeniu ktore wpłyną na Twoją osobistą sytuację - niby mialy przynieść satusfakcję( zadośćuczynienie za jakies wydarzenia)a tak naprawdę - nie ucieszą wcale. 3 1 Cytuj
Minerve Napisano 9 Stycznia 2025 Napisano 9 Stycznia 2025 moim zdaniem możesz przejść transformację, znikną mrzonki raczej nie czuję, aby mógł tutaj pojawić się ktoś nowy... 2 1 Cytuj
Mana Napisano 12 Stycznia 2025 Napisano 12 Stycznia 2025 W dniu 14.12.2024 o 12:19, Maxii napisał: A tak szykuje się styczeń w uczuciach: 8 kielichów, 10 kielichów, Śmierć, 5 mieczy Niestety nie są to zbyt romantyczne karty w takim układzie... W prawdzie kielichy to emocje... ale tu raczej widać przepoczwarzanie... zmianę, zostawienie jakiś emocji za sobą, akceptacja tego co jest by coś domknąć, przeanalizować po raz ostatni. Pod koniec miesiąca możesz się uczuć trochę czymś przytłoczona...a właściwie tym wszystkim... i gotowa iść dalej. Szału więc nie ma..., ale to takie rozprawianie się z tym co było i o czym się "marzyło" by móc ruszyć z nową siłą (jako motyl) do przodu. Powodzenia 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 31 Stycznia 2025 Autor Napisano 31 Stycznia 2025 WERYFIKACJA Wasze interpretację są prawidłowe, z głębi serca dziekuje. Relacja, o której wspomniałam jeszcze na chwilę się pojawiła, niosla z sobą takie kontrastowe emocje jak radość z wiadomości i rozczarowanie na treść, aż jedna wiadomość naprawde mnie mocno zasmucila i stwierdziłam, że już koniec tego, z tego już i tak nic nie będzie, sam o tym zdecydował i ja już dłużej tak nie mogę. Dużo smutku, ale też tłumaczenia sobie, że tak trzeba i będzie lepiej i rzeczywiście ostatni tydzień był lepszy, gdy sobie już poukładałam co nie co w głowie. Idę dalej. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi