Skocz do zawartości

Mistrzowska 55, 66, 77, 88, 99 w Portretach Numerologicznych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiście nie pytam, czy u kogoś występują takie Mistrzowskie jako Drogi Życia, bo jest to w obecnych czasach niemożliwością. ;-)

Pytam, czy ktoś z Was ma którąś z tych Liczb Mistrzowskich w Portrecie Numerologicznym jako jakieś wyzwanie życiowe?

Jeśli tak, to którą z tych Liczb i jak się z tym czuje? :_okok:

Gość greg639
Napisano

a do czego dążysz nereida, ja mam 99 i nie będe pisał jak się z tym czuje:hmmm:

Napisano

Oj tak sobie żartuję. Jak ma się takie wysokie liczby, to stanowi to wyzwanie uniwersalne, z pożytkiem dla wszystkich...

Ja mam 77 i średnio mnie to cieszy, no ale zobaczymy. :_okok:

Napisano

Tu masz krótkie opisy wszystkich wibracji mistrzowskich -->> Astrologia i Samopoznanie • Zobacz wątek - Liczby mistrzowskie

,,77 prowadzi do zdobycia wartości duchowych poprzez naukę i analizę. Poprzez doświadczenia wewnętrzne prowadzi do umiejętności panowania nad sobą, pomimo ogromnego poczucia własnej wolności i potrzeby niezależności. Osoba, która posiada tę podliczbę, charakteryzuje się dużym poczuciem humoru, a jednocześnie powagą i ostrożnością, zależnie od okoliczności. Posiada dużą sprawność fizyczną, odwagę i poczucie misji życiowej. Może zostać wynalazcą, mistykiem lub naukowcem. Służą jej podróże, kontakt z naturą, a pieniądze może otrzymać w sposób niecodzienny".

Napisano

A nie, przepraszam, nie uwzględnili tam opisów 88 i 99.

Zaraz podam wszystkie opisy. :)

Napisano

Słyszałem ,że nawet mają wibracje mistrzowską nie oznacza to ,że trzeba ją wykorzystać i podążać taką po zredukowaniu ,czy nie?

Napisano

,,55 jest bardzo wysoką wibracją mistrzowską, aby korzystać z potencjału jaki sobie wypracowaliśmy posiadając tę wibrację w naszych możliwościach, musimy posiąść świadomość swego powołania, wykazać samodyscyplinę i postępować tak aby nikogo nie ograniczać i nie wykazywać egocentryzmu, ani egoizmu.

55 to ogrom energii, pasja odkrywcy, pomaga naukowcom, pionierom. Wnosi cierpliwość i porozumienie psychiczne, pasję, ciekawość i potrzebę niezależności. Może powołać do służby duchowej, kapłańskiej w religii.

Jeśli wykażesz egoizm lub brak moralności, przynosi chaos, zagubienie i narcyzm".

,,66 akcentuje zdolności artystyczne, manualne i muzyczne. Jest połączeniem harmonii i odpowiedzialności, dązy do swobodnej komunikacji i radości życia. Konieczne jest opanowanie nadmiernych emocji, aby korzystać z opieki i osiągnąć sukces, także w miłości. Wyczula zmysł piękna, wrażliwość i tolerancję. Daje dużą możliwość zdobycia bogactwa, należy jednak pamiętać, aby się nim dzielić i nie popaść w egocentryzm. Obdarza kochającą rodziną".

,,77 prowadzi do zdobycia wartości duchowych poprzez naukę i analizę. Poprzez doświadczenia wewnętrzne prowadzi do umiejętności panowania nad sobą, pomimo ogromnego poczucia własnej wolności i potrzeby niezależności. Osoba, która posiada tę podliczbę, charakteryzuje się dużym poczuciem humoru, a jednocześnie powagą i ostrożnością, zależnie od okoliczności. Posiada dużą sprawność fizyczną, odwagę i poczucie misji życiowej. Może zostać wynalazcą, mistykiem lub naukowcem. Służą jej podróże, kontakt z naturą, a pieniądze może otrzymać w sposób niecodzienny".

,,88 jest geniuszem finansów albo mistykiem, powołany do wprowadzenia wyższej świadomości równowagi świata ducha i materii. Ważna jest rodzina, związek partnerski z głębokim porozumieniem wewnętrznym, poza zazdrością i rywalizacją. Doskonała organizacja i ogromna potrzeba sprawiedliwości".

,,99 jest kapłanem wiedzy duchowej, uniwersalnej miłości, ideałów wolności wewnętrznej i opiekunem wspomożycielem. Powołany do doskonalenia innych i siebie posiada wyostrzoną potrzebę wędrówek, doświadczania przestrzeni".

Napisano
Słyszałem ,że nawet mają wibracje mistrzowską nie oznacza to ,że trzeba ją wykorzystać i podążać taką po zredukowaniu ,czy nie?

Tak. Oczywiście, że nie trzeba, ale powinno się. Ja mam w sumie 4 takie mistrzowskie w portrecie(jeszcze 11, 33 i 44) i średnio mi się to uśmiecha.

To są jednak ogromne wyzwania i odpowiedzialność, a wypadałoby wykorzystać ten potencjał.

Napisano

:z_jezorem_na:55 mam w 3 punkcie zwrotnym czyżbym na starość w klasztorze miala się zamknąć?

Napisano

11 to moja Liczba Osobowości, natomiast 33, 44 i 77 to jedne z moich wyzwań życiowych. :_okok:

Napisano

iridos, sądzę, że chodzi o świadomy rozwój duchowy i dzielenie się swoją wiedzą z innymi. :)

Zresztą tak jest z każdą wibracją mistrzowską...

Napisano

Ja wiem tylko o swojej wibracji 33... Hmmm ciekawe czy mam więcej. Nie wiem jak to sprawdzić

Gość greg639
Napisano

policz sobie oddzielnie liczy imion, nazwisk - i ich spółgłosek i samogłosek - i wszystko razem i oddzielnie :lol:

Napisano

Szizi, mogę Ci to sprawdzić, jak wyślesz mi swoje dane na priv.

Swoją drogą Liczba Osobowości jest też nazywana Liczbą Realizacji.. spotkałam się też z określeniem Liczba Wyrazu.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jak to się stało że nie widziałam wcześniej tego tematu :/

Nereida czy Ty piramidką sobie pomagasz , według piramidki mam 55 i 66 -mam nadzieje że dobrze mi oblicza.

Napisano

Dominika111, jak nie chce mi się wysilać, to po prostu program robi to za mnie. ;)

Wystarczy data urodzenia, chociaż w imionach i nazwiskach też mogą kryć się mistrzowskie (mam na myśli np. Liczbę Duszy, Osobowości czy Przeznaczenia).

Napisano

Tak oczywiście :usmiech: , nie brałam w moich obliczeniach pod uwagę mojego imienia i nazwiska w tym momencie .

Pytałam bo nasunęła mi się myśl ,ze może masz jakiś ciekawy inny programik :chytry_na:

Napisano

a ja słyszałem ze mistrzowskie liczby ograniczaj.a sie tylko do 44... bo tylko z niej po dodaniu wychodzi 8 :P a po 55 wychodzi ci 10... które musisz znowu dodać... które na dobra sprawe wynosi jeden...