panna.marta Napisano 19 Grudnia 2024 Napisano 19 Grudnia 2024 W poniedziałek mam kolejną rozmowę o pracę: jak pójdzie? 3 kielichy, 6 monet, rydwan VII Bardzo miłe karty. Jest szansa przejść dalej. Rada dla mnie: 8 kielichów Panować nad stresem i emocjami. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Grudnia 2024 Autor Napisano 20 Grudnia 2024 Weryfikacja. Dziś mi odwołali spotkanie i napisali , ze wybrali kogoś innego zanim zdążyli się że mną spotkać xd 1 Cytuj
Lunae Napisano 22 Grudnia 2024 Napisano 22 Grudnia 2024 W dniu 20.12.2024 o 19:31, panna.marta napisał: Weryfikacja. Dziś mi odwołali spotkanie i napisali , ze wybrali kogoś innego zanim zdążyli się że mną spotkać xd 6 denarów ogólnie dobra karta jeżeli chodzi o sprawy zawodowe ale niestety mnie też kiedyś pokazała że do spotkania nie dojdzie( spotkanie prywatne ) . Nie załamuj się . Może coś lepszego czeka na Ciebie . 1 Cytuj
panna.marta Napisano 22 Grudnia 2024 Autor Napisano 22 Grudnia 2024 9 godzin temu, Lunae napisał: 6 denarów ogólnie dobra karta jeżeli chodzi o sprawy zawodowe ale niestety mnie też kiedyś pokazała że do spotkania nie dojdzie( spotkanie prywatne ) . Nie załamuj się . Może coś lepszego czeka na Ciebie . Dziękuję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi