Maxii Napisano 22 Grudnia 2024 Napisano 22 Grudnia 2024 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogos (w domyśle mezczyznę) w dwóch miejscach: 1) na siłowni 6 denarów, rycerz denarów, rycerz kielichów Co czytam jako nawet dwóch panów? Jeden z nich pomoże mi przy ćwiczeniach, to nie będzie nic więcej, ale drugi będzie miał coś w sobie, co mi się spodoba. Moje doświadczenie z tą kartą kielichowego wskazuje na przystojnego, pewnego siebie, zawracającego w głowie i równie szybko znikającego z życia. Dużo pisania, mało działania. 2) w pracy 2 kielichów, rycerz denarów, 6 buław Możliwe, że będę komuś pomagać, nawiąże się miła rozmowa, ale ta 6 bulaw na końcu mi się nie podoba. Nie lubię tej karty. Wydaje mi się, że rycerzyk nie będzie singlem albo po prostu zrobi wrażenie, że chce nawiązać znajomość, a wcale tak nie będzie. 6 buław nie pokazała mi nigdy radości ani zwycięstwa. Z drugiej strony natura denarowego raczej flirciarska nie jest. Co myślicie? Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 Masz szansę w pracy. 2 kielichów to już obustronn zainteresowanie. 6 buław to taka karta na romans, ale na końcu układu może też zapowiadać Twoje zwycięstwo. Zdobędziesz go. Natomiast na siłowni pojawi się dwóch, którzy w jakiś sposób będą Ci pomagać, ale nie ma tam żadnych innych kart uczuciowych, więc po prostu się pojawią i raczej nic więcej z tego nie wyniknie. 1 Cytuj
Minerve Napisano 9 Stycznia 2025 Napisano 9 Stycznia 2025 dla mnie oba miejsca mają potencjał w tym pierwszym przypadku dwóch rycerzy obok siebie też mi pokazało kiedyś dosłownie jako dwóch panów, którzy dużo mówili, ale śmiałością nie grzeszyli 1 1 Cytuj
Mana Napisano 12 Stycznia 2025 Napisano 12 Stycznia 2025 (edytowane) Myślę podobnie jak @Minerve, że jest potencjał w obu miejscach. W dniu 22.12.2024 o 12:02, Maxii napisał: Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogos (w domyśle mezczyznę) w dwóch miejscach: 1) na siłowni 6 denarów, rycerz denarów, rycerz kielichów 2) w pracy 2 kielichów, rycerz denarów, 6 buław Z tymże większy potencjał na dalszą znajomość a nie tylko poznanie jest w pracy. Choć w siłowni może więcej osób na pierwszy rzut oka mieć potencjał, znajomość z większą ilością osób. Tu ważny balans dawania i brania. W pracy.. za to.. znajomość może wiązać się z jakąś współpracą, pracą nad jakimś "projektem", tu ważne czego naprawdę chcesz, co chcesz przyciągnąć do swojego życia. Pozdrawiam Edytowane 12 Stycznia 2025 przez Mana 1 Cytuj
Maxii Napisano 31 Stycznia 2025 Autor Napisano 31 Stycznia 2025 W dniu 22.12.2024 o 12:02, Maxii napisał: Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogos (w domyśle mezczyznę) w dwóch miejscach: 1) na siłowni 6 denarów, rycerz denarów, rycerz kielichów Co czytam jako nawet dwóch panów? Jeden z nich pomoże mi przy ćwiczeniach, to nie będzie nic więcej, ale drugi będzie miał coś w sobie, co mi się spodoba. Moje doświadczenie z tą kartą kielichowego wskazuje na przystojnego, pewnego siebie, zawracającego w głowie i równie szybko znikającego z życia. Dużo pisania, mało działania. 2) w pracy 2 kielichów, rycerz denarów, 6 buław Możliwe, że będę komuś pomagać, nawiąże się miła rozmowa, ale ta 6 bulaw na końcu mi się nie podoba. Nie lubię tej karty. Wydaje mi się, że rycerzyk nie będzie singlem albo po prostu zrobi wrażenie, że chce nawiązać znajomość, a wcale tak nie będzie. 6 buław nie pokazała mi nigdy radości ani zwycięstwa. Z drugiej strony natura denarowego raczej flirciarska nie jest. Co myślicie? WERYFIKACJA Silownia: chodziłam na zajęcia zorganizowane, widzialam te same twarze. W tygodniu, w którym miałam pochodzić na glowna salę, zachorowałam i spędziłam popołudnia w domu. Praca: zjawił się koleś, którego znam z zajęć na siłowni, chwilę pogadaliśmy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi