Skocz do zawartości

Poznanie kogoś w styczniu ZWERYFIKOWANE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogos (w domyśle mezczyznę) w dwóch miejscach:

1) na siłowni 

6 denarów, rycerz denarów, rycerz kielichów

Co czytam jako nawet dwóch panów? Jeden z nich pomoże mi przy ćwiczeniach, to nie będzie nic więcej, ale drugi będzie miał coś w sobie, co mi się spodoba. Moje doświadczenie z tą kartą kielichowego wskazuje na przystojnego, pewnego siebie, zawracającego w głowie i równie szybko znikającego z życia. Dużo pisania, mało działania.

2) w pracy

2 kielichów, rycerz denarów, 6 buław

Możliwe, że będę komuś pomagać, nawiąże się miła rozmowa, ale ta 6 bulaw na końcu mi się nie podoba. Nie lubię tej karty. Wydaje mi się, że rycerzyk nie będzie singlem albo po prostu zrobi wrażenie, że chce nawiązać znajomość, a wcale tak nie będzie. 

6 buław nie pokazała mi nigdy radości ani zwycięstwa. Z drugiej strony natura denarowego raczej flirciarska nie jest. 

Co myślicie?

Napisano

Masz szansę w pracy. 2 kielichów to już obustronn zainteresowanie. 6 buław to taka karta na romans, ale na końcu układu może też zapowiadać Twoje zwycięstwo. Zdobędziesz go. 

Natomiast na siłowni pojawi się dwóch, którzy w jakiś sposób będą Ci pomagać, ale nie ma tam żadnych innych kart uczuciowych, więc po prostu się pojawią i raczej nic więcej z tego nie wyniknie. 

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

dla mnie oba miejsca mają potencjał

w tym pierwszym przypadku dwóch rycerzy obok siebie też mi pokazało kiedyś dosłownie jako dwóch panów, którzy dużo mówili, ale śmiałością nie grzeszyli

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)

Myślę podobnie jak @Minerve, że jest potencjał w obu miejscach. 

W dniu 22.12.2024 o 12:02, Maxii napisał:

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogos (w domyśle mezczyznę) w dwóch miejscach:

1) na siłowni 

2) w pracy

Z tymże większy potencjał na dalszą znajomość a nie tylko poznanie jest w pracy. Choć w siłowni może więcej osób na pierwszy rzut oka mieć potencjał, znajomość z większą ilością osób. Tu ważny balans dawania i brania. W pracy.. za to.. znajomość może wiązać się z jakąś współpracą, pracą nad jakimś "projektem", tu ważne czego naprawdę chcesz, co chcesz przyciągnąć do swojego życia.

Pozdrawiam :kwiatek:

Edytowane przez Mana
  • Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano
W dniu 22.12.2024 o 12:02, Maxii napisał:

1) na siłowni 

Co czytam jako nawet dwóch panów? Jeden z nich pomoże mi przy ćwiczeniach, to nie będzie nic więcej, ale drugi będzie miał coś w sobie, co mi się spodoba. Moje doświadczenie z tą kartą kielichowego wskazuje na przystojnego, pewnego siebie, zawracającego w głowie i równie szybko znikającego z życia. Dużo pisania, mało działania.

2) w pracy

Możliwe, że będę komuś pomagać, nawiąże się miła rozmowa, ale ta 6 bulaw na końcu mi się nie podoba. Nie lubię tej karty. Wydaje mi się, że rycerzyk nie będzie singlem albo po prostu zrobi wrażenie, że chce nawiązać znajomość, a wcale tak nie będzie. 

6 buław nie pokazała mi nigdy radości ani zwycięstwa. Z drugiej strony natura denarowego raczej flirciarska nie jest. 

Co myślicie?

WERYFIKACJA

Silownia: chodziłam na zajęcia zorganizowane, widzialam te same twarze. W tygodniu, w którym miałam pochodzić na glowna salę, zachorowałam i spędziłam popołudnia w domu.

Praca: zjawił się koleś, którego znam z zajęć na siłowni, chwilę pogadaliśmy.

• Lubię to! 1
  • Ismer zmienił tytuł na Poznanie kogoś w styczniu ZWERYFIKOWANE