panna.marta Napisano 25 Grudnia 2024 Napisano 25 Grudnia 2024 1 . Aura 3 mieczy, 10 monet, 4 mieczy smutek jakiś widać, odpoczynek, L4 lub może w końcu złożę wypowiedzenie. 2. Praca 5 buław, król monet, 6 mieczy będę walczyć o nową pracę i mam nadzieję, że te 6 mieczy zwiastuje odejście gdzieś indziej. 3. Miłość 4 monet, rycerz mieczy, 4 buławy Ktoś się zakręci, ale raczej skupię się na sobie i sprawach materialnych. 4. Finanse Diabeł XV, 9 monet, 3 buławy pojawią się nowe możliwości ? 5. Zdrowie królowa kielichów wrażliwość, emocje 6. Rada dla mnie 6 monet, królowa buław, 4 kielichów przyjmować pomoc bez skrupułów 1 Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 Dawno tego nie robiłem, ale spróbuję. 1.Aura 3 mieczy, 10 monet, 4 mieczy Możesz się zawieść na rodzinie lub gronie przyjaciół przez co w jakimś stopniu się od nich odetniesz. 2. Praca 5 buław, Król Monet, 6 mieczy Jeśli nie masz pracy to faktycznie widać tutaj podjęcie wyzwania i rywalizowanie o stanowisko u jakiegoś mężczyzny. Być może praca będzie się wiązała z przeprowadzką. 3. Miłość 4 monet, Rycerz Mieczy, 4 buławy 4 są zamknięte. Raczej nie będziesz szczególnie aktywna na tym polu. Zajmujesz się domem i swoim światem. Rycerz mieczy wpada i wypada, więc ktoś się pojawi, ale na krótko. 4. Finanse Diabeł XV, 9 monet, 3 buławy Dla mnie to może być silne pragnienie samowystarczalności i w 3 buław pojawia się takie możliwości. 5. Zdrowie Królowa Kielichów Ona zwykle jest przewrażliwiona, więc uważaj na zbytnią emocjonalność. 6. Rada dla mnie 6 monet, Królowa Buław, 4 kielichów Warto przyjmować ponoć i pomagać innym. Jakaś kobieta może chcieć Ci pomóc, ale ty jej nawet możesz nie zauważyć. Albo ona będzie buławowa, albo ty będziesz zbyt pochłonięta życiem, aby ją dostrzec. Szczęśliwego Nowego Roku 1 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 1 . Aura 3 mieczy, 10 monet, 4 mieczy Rozczarowanie i bol, a przyczyną może być osoba z rodziny lub sytuacja finansowa. Ten rok będzie wymagał odpoczynku, regeneracji i dojścia do siebie po trudnych przeżyciach. 2. Praca 5 buław, król monet, 6 mieczy Tak, będziesz aktywnie walczyła i rywalizowała albo o nowe miejsce pracy, albo w obecnym miejscu. W 6 miexzy widziałabym naukę lub Odejście w nowe. 3. Miłość 4 monet, rycerz mieczy, 4 buławy Średnio będziesz otwarta na nową milosc, ale może pojawić się dosłownie znienacka, szybka i pełna zabawy relacja. 4. Finanse Diabeł XV, 9 monet, 3 buławy Jakieś kredyty lub pożyczki na przyjemnosci 5. Zdrowie królowa kielichów wrażliwość, emocje 6. Rada dla mnie 6 monet, królowa buław, 4 kielichów Tak, nie bać się przyjmować pomocy i nie skupiać się tylko na czymś, co może nie dać szansy na nowe. Działać i podchodzić do życia przebojowo. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Napisano 27 Grudnia 2024 dziękuję w takim razie mam nadzieję, że to będzie rok zmiany pracy, bo chcę już odejść. Czy ta aura też może o tym mówić? Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 1 . Aura 3 mieczy, 10 monet, 4 mieczy Koniec jakiejś relacji, znajomości będzie cię męczył i rzucał cień na ten rok, ktoś cię zrani, zawiedzie itp. i odetniesz sie od tego kogoś. W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 2. Praca 5 buław, król monet, 6 mieczy Starania o pracę albo awans. W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 3. Miłość 4 monet, rycerz mieczy, 4 buławy Uraz, zniechęcienie do relacji przez kogoś spowoduje, że swiadomie będziesz sie izolowała, zmiana nastapi pod koniec roku. W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 4. Finanse Diabeł XV, 9 monet, 3 buławy Silna potrzeba zarabiania pieniędzy i będa na to perspektywy. W zasadzie to będzie w tym roku taka napędzająca cię siła. W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 5. Zdrowie królowa kielichów Nie znam się na tarocie w zdrowiu za bardzo ale jakoś tak z przemiana metarii mi sie skojarzyło, W dniu 25.12.2024 o 10:56, panna.marta napisał: 6. Rada dla mnie 6 monet, królowa buław, 4 kielichów Żebyś była bardziej pewna siebie, nie dawała sobie czegoś wmówić i sobą sterować. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi