Skocz do zawartości

Wizyta u laryngologa i informacja o poważnej infekcji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się, ze byłam w gabinecie laryngologa, wizyta kontrolna prawdoodobnie (faktycznie takowa mnie czeka w najbliższy poniedziałek).
Niespodziewanie lekarka stwerdziła, że dopadła mnie jakaś okropna infekcja wirusowa. Oglądała jakieś wykresy, których ja nie rozumiałam. Mówila, że trzeba tę infekcję potwierdzić, ale już zapisze silny antybiotyk. 
Byłam jeszcze w gabinecie, gdy pojawiła się inna pacjentka i lekarka skupiła się właśnie na tej drugiej osobie. Ja tam byłam, ale miałam wrażenie, że stałam się niewidzialna. 

Mam ktoś jakiś pomysł, jak to rozgryźć?

• O.K 1
  • Ekspert
Napisano

@mika43 powiedziałabym, że sen odnosi się do Twojej teraźniejszość i spraw zdrowotnych- i tego jak emocjonalnie z tym się czujesz. 

Ja mówię o takich snach, że to mózg nasz "trawi" teraźniejszość stąd takie a nie inne odbicie w snach. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)

Wizytę u laryngologa mam w poniedziałek, 13. 01. 
A dziś właśnie rozłożyła mnie paskudna infekcja, mówić nie mogę, gardło jakby ktoś gorącym nożem ciął, temperatura 38,4 :( I żadnej szansy, aby dostać się do lekarza :(

Dziękuję bardzo za pomoc w zrozumieniu snu i interpretację :)

Edytowane przez mika43
dopisałam podziękowanie za interpretację
  • O.K 1
  • Ekspert
Napisano (edytowane)

@mika43 dużo zdrowia Ci życzę - a infekcja nie powinna Cię wykluczyc z tej wizyty - tym batdziej jeśli żaden lekarz wcześniej nie pomoże, to dla laryngologa jego działka😅 

Sen zatem mogłaś mieć proroczy :/ 

Edytowane przez Gringe
  • Lubię to! 1
  • Dziękuję 1