mika43 Napisano 7 Stycznia 2025 Napisano 7 Stycznia 2025 Śniło mi się, ze byłam w gabinecie laryngologa, wizyta kontrolna prawdoodobnie (faktycznie takowa mnie czeka w najbliższy poniedziałek). Niespodziewanie lekarka stwerdziła, że dopadła mnie jakaś okropna infekcja wirusowa. Oglądała jakieś wykresy, których ja nie rozumiałam. Mówila, że trzeba tę infekcję potwierdzić, ale już zapisze silny antybiotyk. Byłam jeszcze w gabinecie, gdy pojawiła się inna pacjentka i lekarka skupiła się właśnie na tej drugiej osobie. Ja tam byłam, ale miałam wrażenie, że stałam się niewidzialna. Mam ktoś jakiś pomysł, jak to rozgryźć? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 8 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 8 Stycznia 2025 @mika43 powiedziałabym, że sen odnosi się do Twojej teraźniejszość i spraw zdrowotnych- i tego jak emocjonalnie z tym się czujesz. Ja mówię o takich snach, że to mózg nasz "trawi" teraźniejszość stąd takie a nie inne odbicie w snach. 1 1 Cytuj
mika43 Napisano 8 Stycznia 2025 Autor Napisano 8 Stycznia 2025 (edytowane) Wizytę u laryngologa mam w poniedziałek, 13. 01. A dziś właśnie rozłożyła mnie paskudna infekcja, mówić nie mogę, gardło jakby ktoś gorącym nożem ciął, temperatura 38,4 :( I żadnej szansy, aby dostać się do lekarza :( Dziękuję bardzo za pomoc w zrozumieniu snu i interpretację :) Edytowane 8 Stycznia 2025 przez mika43 dopisałam podziękowanie za interpretację 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 8 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 8 Stycznia 2025 (edytowane) @mika43 dużo zdrowia Ci życzę - a infekcja nie powinna Cię wykluczyc z tej wizyty - tym batdziej jeśli żaden lekarz wcześniej nie pomoże, to dla laryngologa jego działka😅 Sen zatem mogłaś mieć proroczy :/ Edytowane 10 Stycznia 2025 przez Gringe 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi