panna.marta Napisano 17 Stycznia 2025 Napisano 17 Stycznia 2025 Jak spędzę walentynki w tym roku? 6 monet, 6 kielichów, 5 kieliszków dołożyłam kolo fortuny X i cesarza IV Smutna, w domu z kieliszkiem wina albo drinka xD 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 17 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 17 Stycznia 2025 Może pójdziesz na zakupy w miejsce które przywiedzie na myśl miłe wspomnienia? :) 1 1 Cytuj
mezza Napisano 17 Stycznia 2025 Napisano 17 Stycznia 2025 Będziesz wspominała jakieś sytuacje, w których mogło zabraknąć równowagi w relacji. Ktoś może niespodziewanie się odezwać. 1 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 17 Stycznia 2025 Napisano 17 Stycznia 2025 3 godziny temu, panna.marta napisał: Jak spędzę walentynki w tym roku? 6 monet, 6 kielichów, 5 kieliszków dołożyłam kolo fortuny X i cesarza IV Smutna, w domu z kieliszkiem wina albo drinka xD Na wspominaniu przeszłości. Ewentualnie z jakąś koleżanką, z którą będziecie przy winie narzekać na facetów (5 kielichów) Cytuj
panna.marta Napisano 18 Stycznia 2025 Autor Napisano 18 Stycznia 2025 Dziękuję. Ja obstawiam smutki i wspomnienia. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 18 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 18 Stycznia 2025 3 godziny temu, panna.marta napisał: Dziękuję. Ja obstawiam smutki i wspomnienia. Może być jakieś bieżące rozczarowanie - może z planów na wieczór w babskim gronie któraś się wykruszy i zostaniecie we dwie. 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 21 Stycznia 2025 Napisano 21 Stycznia 2025 Również uważam, że to może być wieczór z kieliszkiem z koleżanką albo rozmową przez internet. 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 23 Stycznia 2025 Napisano 23 Stycznia 2025 W dniu 17.01.2025 o 20:38, panna.marta napisał: Jak spędzę walentynki w tym roku? 6 monet, 6 kielichów, 5 kieliszków dołożyłam kolo fortuny X i cesarza IV Smutna, w domu z kieliszkiem wina albo drinka xD Będzie popite. Może będziesz rozważać o tym, czy w Twoim życiu panuje równowaga, ale nie emocjonalna, tylko codzienna. Powspominasz, upijesz się na smutno, ale może być, że jakiś chłop się pojawi, Cesarz to całkiem konkretny facet, a Koło, to Koło - odwraca się w najmniej przewidzianym momencie. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi