mezza Napisano 19 Stycznia 2025 Napisano 19 Stycznia 2025 (edytowane) Aura: 9 denarow+Pustelnik+6 denarow Ogólnie koncentracja na sobie i swoich przyjemnościach, ale także refleksja nad tym, ile daje, a ile dostaje w zamian. Praca: 9 kielichów+AS Demarow+Ksiezyc Otrzymam dofinansowanie na szkolenia, ale atmosfera pełna niejasności i fałszywości. Finanse: 3 bulaw+Królowa Mieczy+Kaplan Kasa pojdzie na wyjazd i szkolenia, za który mam otrzymać zwrot Milosc: Mag+4 denarow+Król Mieczy Zablokuje się na działania, gdyż nie będę widziala otwartości z drugiej strony Relacje z otoczeniem: Kaplan+2 bulaw+10 Mieczy+Gwiazda Zakończenie jakiejs relacji lub pozbycie się nadzei do pewnej osoby Co przyjdzie dobrego? Sad Bozy+8 bulaw+2 denarow Reaktywacja jakiegoś kontaktu Rada: 9 bulaw+Królowa Bulaw+6 denarow Stawiać granice, być przebojowa i dawać od siebie tyle, ile dostaje w zamian Edytowane 19 Stycznia 2025 przez mezza 1 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 20 Stycznia 2025 Napisano 20 Stycznia 2025 12 godzin temu, mezza napisał: Aura: 9 denarow+Pustelnik+6 denarow Ogólnie koncentracja na sobie i swoich przyjemnościach, ale także refleksja nad tym, ile daje, a ile dostaje w zamian. Dogadzanie sobie w zaciszu domowym. Wydawanie kasy na zabiegi pielęgnacyjne, ciuchy, książki 12 godzin temu, mezza napisał: Praca: 9 kielichów+AS Demarow+Ksiezyc Otrzymam dofinansowanie na szkolenia, ale atmosfera pełna niejasności i fałszywości. Widać jakiś sukces i szansę, ale nie będziesz świadoma wszystkiego. Coś przed Tobą ukryją 12 godzin temu, mezza napisał: Finanse: 3 bulaw+Królowa Mieczy+Kaplan Kasa pojdzie na wyjazd i szkolenia, za który mam otrzymać zwrot Więc czekanie na kasę. Może będziesz musiała się upominać 12 godzin temu, mezza napisał: Milosc: Mag+4 denarow+Król Mieczy Zablokuje się na działania, gdyż nie będę widziala otwartości z drugiej strony Będzie jakiś flirt, ale będziesz miała opory, żeby się otworzyć. Pan z początku może wydawać się bardzo otwarty i flirciarski, a potem może się wycofać 12 godzin temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Kaplan+2 bulaw+10 Mieczy+Gwiazda Zakończenie jakiejs relacji lub pozbycie się nadzei do pewnej osoby Możesz mieć tendencje do izolacji w tym miesiącu 12 godzin temu, mezza napisał: Co przyjdzie dobrego? Sad Bozy+8 bulaw+2 denarow Reaktywacja jakiegoś kontaktu Odnowienie jakiegoś projektu lub współpracy. Stawiam na coś związanego z pracą 12 godzin temu, mezza napisał: Rada: 9 bulaw+Królowa Bulaw+6 denarow Stawiać granice, być przebojowa i dawać od siebie tyle, ile dostaje w zamian Zgadzam się Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 20 Stycznia 2025 18 godzin temu, mezza napisał: Aura: 9 denarow+Pustelnik+6 denarow Pustelnik w aurze lutego może bastawic Cię mocno refkeksyjnie do życia. Wrócisz wspomnieniami do wcześniejszych przeżyć i będziesz wyciągać wnioski na przyszłość. Kontemplacja i wewbetrzne dojrzewanie. Możliwe odsunięcie się od ludzi lub unikanie towarzystwa. 18 godzin temu, mezza napisał: Praca: 9 kielichów+AS Demarow+Ksiezyc Otrzymam dofinansowanie na szkolenia, ale atmosfera pełna niejasności i fałszywości. Jeśli jest na to szansa lub jest to w planach - to też bym tak to widziała. 18 godzin temu, mezza napisał: Finanse: 3 bulaw+Królowa Mieczy+Kaplan Kasa pojdzie na wyjazd i szkolenia, za który mam otrzymać zwrot Możesz też ciąć jakieś wydatki, zrezygnować z jakiejś subskrypcji czy kosztów które okresowo ponosilaś. 3 Bulaw to faktycznie kasa wydana na wyjazd :) Przyjemnie wydane pieniadze, z ochotą. Papież - mozesz dostac cenna radę w kwestii finansów. 18 godzin temu, mezza napisał: Milosc: Mag+4 denarow+Król Mieczy Zablokuje się na działania, gdyż nie będę widziala otwartości z drugiej stron Mag sugeruje kogoś kto może smalić cholewki do Ciebie i będzie używał pieknych słówek( niekoniecznie będzie to ktos w Twoim typie). Mezczyzna w typie Króla Mieczy może zwrócić Twoją uwagę - albo Ty ocenisz sytuację bardzo na chlodno, racjonalnie. 18 godzin temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Kaplan+2 bulaw+10 Mieczy+Gwiazda Zakończenie jakiejs relacji lub pozbycie się nadzei do pewnej osoby Ktoś będzie udzielał dobrych rad - bedziesz sie zastanawiać czy z tego skorzystać. W 10 Mieczy jakaś znajomość padnie. 18 godzin temu, mezza napisał: Co przyjdzie dobrego? Sąd 8 Buław 2 Denarów Uwolnienie, odświeżenie. Cos natodzi sie na nowo, w lepszej formie. Może być, że znajomość która Ci ciążyła w końcu wygaśnie. Wiadomości które zaskoczą ale i ucieszą. Małe pieniądze. Kompromis. "Rada: 9 bulaw+Królowa Bulaw+6 denarow Stawiać granice, być przebojowa i dawać od siebie tyle, ile dostaje w zamian" Stawiac na atrakcyjny wygląd, zadbać o siebie ze zdwojoną mocą - moze pójść na zakupy ciuchowe bo trafi się coś milego dla oka :) 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Aura: 9 denarow+Pustelnik+6 denarow Tak jakoś melancholijnie mi sie skojarzyło, takie podsumowanie jakbyś robiła z pytaniem Czy warto ? W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Praca: 9 kielichów+AS Demarow+Ksiezyc Tu mi sie widzi, że ktoś się tobą wyręcza w pracy, wykorzystuje cię albo zazdrości ci czegoś W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Finanse: 3 bulaw+Królowa Mieczy+Kaplan Jakaś premia dodatkowe pieniądze, ale ich nie przechulasz raczej rozsądnie zaplanujesz wszystkie wydatki, kupisz lub odłozysz na coś o czym myslisz od dłuższego czasu. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Milosc: Mag+4 denarow+Król Mieczy Zostanie tak jak jest, nic ekscytującego sie nie pojawi, może jakiś epizod z podrywaczem ale nie skusisz się. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Kaplan+2 bulaw+10 Mieczy+Gwiazda Ktoś nie dotrzyma obietnicy, rozczarujesz się co do tej osoby. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Co przyjdzie dobrego? Sad Bozy+8 bulaw+2 denarow Coś nowego, związanego z pracą, coś co przyniesie ci satysfakcję nie tylko w pieniądzach ale da ci poczucie dobrze wykonanej , załatwionej sprawy. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Rada: 9 bulaw+Królowa Bulaw+6 denarow Bądź czujna, czekaj na właściwy moment, w takim sensie bym to widziała że nie bierz żadnej strony, nie podejmuj decyzji dopóki nie będziesz pewna że jest dobra, najlepiej zrób to w ostatnim momencie. 1 1 Cytuj
mezza Napisano 20 Marca 2025 Autor Napisano 20 Marca 2025 W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Aura: 9 denarow+Pustelnik+6 denarow Bardziej byłam nastawiona na to, aby mnie było dobrze. Podchodziłam do pewnych spraw racjonalnie. Praca: 9 kielichów+AS Demarow+Ksiezyc Otrzymam dofinansowanie na szkolenia, ale atmosfera pełna niejasności i fałszywości. Zgadza się do tego były zwolnienia w firmie, których nikt się nie spodziewałem. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Finanse: 3 bulaw+Królowa Mieczy+Kaplan Kasa pojdzie na wyjazd i szkolenia, za który mam otrzymać zwrot Tak było. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Milosc: Mag+4 denarow+Król Mieczy Zablokuje się na działania, gdyż nie będę widziala otwartości z drugiej strony Racjonalnie podchodziłam do spraw sercowych. Zamknęłam się i nie próbowałam nic zmienić w tej kwestii. Mój eks bardzo się ureaktywowal. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Kaplan+2 bulaw+10 Mieczy+Gwiazda Zakończenie jakiejs relacji lub pozbycie się nadzei do pewnej osoby Szef mnie nie zwolnili, ale dal do zrozumienia, że muszę szukać xzegis nowego, bo będą kolejne cięcia. W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Co przyjdzie dobrego? Sad Bozy+8 bulaw+2 denarow Reaktywacja jakiegoś kontaktu Kontaktu z eks, który wywołuje u mnie zmienne nastroje W dniu 19.01.2025 o 23:39, mezza napisał: Rada: 9 bulaw+Królowa Bulaw+6 denarow Stawiać granice, być przebojowa i dawać od siebie tyle, ile dostaje w zamian 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi