Skocz do zawartości

Ślub.

aniusia206

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry. Proszę o interpretację. Śniło mi się, że wzięłam ślub z kościelnym. Gdy czekałam przed ołtarzem mój przyszły małżonek spóźniał się. Siedziałm przed ołtarzem, spojrzałam do tyłu i zobaczyłam, że w kościele było bardzo dużo ludzi, tak dużo, że chyba dla gości brakowało miejsca. Miałam białą suknię, bardzo wytworną, welon na głowie, biały, bardzo długi i też wytworny. Ślub był bardzo huczny. Gdy wyszliśmy z kościoła, mój mąż bardzo się cieszył, że ma mnie za żonę. Ja jednak nie do końca byłam pewna wyboru z racji chociażby jego wieku i czy w ogóle dokonałam słusznego wyboru co do mej połowy. Uśmiechałam się, ale nie tak do końca. W rzeczywistości kościelny jest kawalerem, ma blond włosy, ma prawie 40 lat, jest ok. 18 lat starszy ode mnie.

Napisano

aniusia206, widze tutaj dwa zasadnicze motywy - slub (w jakim sensie? nowosci? Jakies wazne wydarzenie w Twoim zyciu na które czekasz ze zniecierpliwieniem? W kazdym razie cos, co traktujesz jako decyzje ostateczna, powazna, na cale zycie) oraz ostatecznie, watpliwosci.

Czekasz na cos, wszystko wydaje sie byc dopiete na ostatni guzik i w zasadzie przebiega zgodnie z planem, jednak watpliwosci pojawiaja sie w Tobie juz po fakcie.

Tyle tu widze na razie, ale jeszcze moze mnie oswieci ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Ok. Jakby jeszcze coś zaistniało w związku z tą interpretacją, czekam na odp. Dzia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...