Maxii Napisano 20 Stycznia 2025 Napisano 20 Stycznia 2025 Poznałam kogoś, z kim mam fajny vibe, ale wszystko jest w sferze internetu, a jego zachowanie zaczęło mnie męczyć. Rozczarowuje mnie to. Nie chcę takiego kolegi. Zapytałam kart, co mam zrobić z tą relacją, żeby być szczęśliwa? (Spokojna, bez obaw, zadowolona) 10 denarów, 9 buław, 6 mieczy Mam to zostawić takim, jak jest, czyli nie wychodzić z inicjatywą żadną i powoli się dystansować, aż kontakt się urwie sam przez brak interakcji. Lepiej mi będzie bez niego. 3 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 20 Stycznia 2025 (edytowane) 11 godzin temu, Maxii napisał: Zapytałam kart, co mam zrobić z tą relacją, żeby być szczęśliwa? (Spokojna, bez obaw, zadowolona) 10 denarów, 9 buław, 6 mieczy Mam to zostawić takim, jak jest, czyli nie wychodzić z inicjatywą żadną i powoli się dystansować, aż kontakt się urwie sam przez brak interakcji. Lepiej mi będzie bez niego. 10 Denarów sugeruje szeroko pojęte "wyjście" a że to pierwsza karta w rozkładzie, najlepsze za Tobą w tej znajomości. Przygotuj sie jeszcze na jakieś wiadomości od tej osoby- mogą przez jakiś czas wyskakiwać. 6 Mieczy - zmień perspektywę, przekieruj uwagę na inne sfery swojego życia i inne wydarzenia- bo one będą wkrótce wymagać więcej uwagi. Edytowane 20 Stycznia 2025 przez Gringe 1 1 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 23 Stycznia 2025 Napisano 23 Stycznia 2025 W dniu 20.01.2025 o 11:50, Maxii napisał: Poznałam kogoś, z kim mam fajny vibe, ale wszystko jest w sferze internetu, a jego zachowanie zaczęło mnie męczyć. Rozczarowuje mnie to. Nie chcę takiego kolegi. Zapytałam kart, co mam zrobić z tą relacją, żeby być szczęśliwa? (Spokojna, bez obaw, zadowolona) 10 denarów, 9 buław, 6 mieczy Mam to zostawić takim, jak jest, czyli nie wychodzić z inicjatywą żadną i powoli się dystansować, aż kontakt się urwie sam przez brak interakcji. Lepiej mi będzie bez niego. Uciekać. Utrzymanie tej 10 denarów, czyli tej stabilności na wszystkich polach, będzie cięzkie, będzie wymagało przemiszczania się. Wydaje mi się, powinnaś się odciąć emocjonalnie i zmienić kierunek. 1 1 Cytuj
mezza Napisano 24 Stycznia 2025 Napisano 24 Stycznia 2025 Ja mambwrazenie, że trochę Cie może odstraszać, że on jest taki poważny i możliwe o.mocno tradycyjnych poglądach. Będziesz się blokować, bo chyba nie jesteś na to gotowa i w rezultacie sama się oddalisz. 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 (edytowane) W dniu 20.01.2025 o 11:50, Maxii napisał: Zapytałam kart, co mam zrobić z tą relacją, żeby być szczęśliwa? (Spokojna, bez obaw, zadowolona) 10 denarów, 9 buław, 6 mieczy Pierwsze dwie karty pokazują jak dla mnie, że to jest nieprawdziwe, takie złudzenie spokoju, dobrej relacji (HB Słońce) taki sztucznie wytworzony klimat, bez bliskości, bo niby w tej 10 monet fajnie ale ta 9 buław dystansuje. Dalej masz 6 Mieczy czyli bramę, która mówi ci żebyć to zostawiła i poszła dalej. Cały układ w HB ma Rydwan, Rydwan na relacje to karta mówiąca, że związek znajduje sie właśnie w swoim szczytowym etapie a skoro u ciebie jest nijako i nic sie nie dzieje to ten wóz juz dalej nie pojedzie. Edytowane 24 Lutego 2025 przez Ceres 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 24 Lutego 2025 Autor Napisano 24 Lutego 2025 19 minut temu, Ceres napisał: Pierwsze dwie karty pokazują jak dla mnie, że to jest nieprawdziwe, takie złudzenie spokoju, dobrej relacji (HB Słońce) taki sztucznie wytworzony klimat, bez bliskości, bo niby w tej 10 monet fajnie ale ta 9 buław dystansuje. Dalej masz 6 Mieczy czyli bramę, która mówi ci żebyć to zostawiła i poszła dalej. Cały układ w HB ma Rydwan, Rydwan na relacje to karta mówiąca, że związek znajduje sie właśnie w swoim szczytowym etapie a skoro u ciebie jest nijako i nic sie nie dzieje to ten wóz juz dalej nie pojedzie. Bardzo dziękuję. Ten tydzień to moje ostatnie podejście do tej relacji. W tym momencie jest tak jak piszesz. Poczucie bliskości dawno temu minęło... jest wstępnie umówione spotkanie, co z tego wyjdzie albo nie wyjdzie, to się okaże i będę już miała cały obraz do podjęcia decyzji. Póki co jestem bardzo zniechęcona, zmęczona i łatwiej mi będzie wyjść z tej relacji, niż w momencie stawiania kart. 2 Cytuj
nastek96 Napisano 15 Marca 2025 Napisano 15 Marca 2025 Spójrz, że rozkład otwiera i zamyka karta brama, a ty sama jesteś w energii 9 buław między nimi. Nie ma tutaj jednej rady co byłoby najkorzystniejsze. 9 buław pokazuje, że brakuje Ci już sił, ale przed Tobą ostatnie trudności do sukcesu. Od Cb zależy, którą drogę wybierzesz. Nie wiemy do czego doprowadzi Cię każda z tych bram, jednak masz wybór. Skoro pytałaś o szczęście to przypuszczalnie kryje się ono w obydwu kartach. Ty poszłaś w pierwszą kartę i postanowiłaś osadzić spotkanie w materii. Wieczne pisanie w internecie do niczego trwałego nie prowadzi. 10 denarów to efekt Twoich działań z 9 buław i utrwalenie ich na planie materialnym w postaci jakiejś relacji, która nie jest już internetowa, ale namacalna. Druga karta to inna opcja. 6 mieczy to zostawienie swoich wysiłków za sobą i ruszenie w innym kierunku gdzie czeka Cię coś całkiem nowego. Skierujesz wtedy swoją energię z 9 buław w całkiem nowym kierunku. Choć tak kminie i kminie. W 9 został jeden krok do sukcesu, a 6 mieczy to odwaga, aby zrobić ten jeden krok w nieznane i przejść do kolejnego etapu. To może być podkreślenie, aby samemu zebrać siły i zainicjować spotkanie. Nie jestem pewny tej 6 mieczy, więc postąpiłbym jak ty i umówił termin spotkania gdzie się wszystko wyjaśni. 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 10 Maja 2025 Autor Napisano 10 Maja 2025 (edytowane) W dniu 24.02.2025 o 11:44, Ceres napisał: Pierwsze dwie karty pokazują jak dla mnie, że to jest nieprawdziwe, takie złudzenie spokoju, dobrej relacji (HB Słońce) taki sztucznie wytworzony klimat, bez bliskości, bo niby w tej 10 monet fajnie ale ta 9 buław dystansuje. Dalej masz 6 Mieczy czyli bramę, która mówi ci żebyć to zostawiła i poszła dalej. Cały układ w HB ma Rydwan, Rydwan na relacje to karta mówiąca, że związek znajduje sie właśnie w swoim szczytowym etapie a skoro u ciebie jest nijako i nic sie nie dzieje to ten wóz juz dalej nie pojedzie. Ten sztucznie wytworzony klimat... z perspektywy czasu widzę to bardzo wyraźnie. Odcięlam się, minął miesiąc, gdy jest zablokowany i ogołem dwa bez kontaktu. Było mi trochę trudno, ale przeniosłam mysli w innym kierunku, zaczelam się umawiać z innymi itp. Jest mi lepiej. To była dobra decyzja. Edytowane 10 Maja 2025 przez Maxii 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi