panna.marta Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Zakończyła się moja ostatnia relacja. Serce mnie bardzo boli :( postawiłam pytanie czy w ciągu najbliższych 12 miesięcy wyjdę w jakiś nowy związek… król buław, rycerz denarów, paź buław po chwili wahania odłożyłam kolejną kartę 2 kielichy. Są szanse. Na pewno dużo kontaktów, rozmowy, ożywanie tematu. Jakie macie zdanie? Cytuj
Maxii Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Moja pierwsza myśl była taka, że będziesz miała różne relacje mniej lub bardziej rokujące, ale żadna z nich nie przerodzi się w zwiazek, o jakim myślisz. Ps przykro mi z powodu tej relacji, widzialam weryfikację. Jeszcze bardziej nie lubię Kapłanki. Strach ją mieć w rozkładzie na relacje już. 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 23 Stycznia 2025 Napisano 23 Stycznia 2025 17 godzin temu, panna.marta napisał: Zakończyła się moja ostatnia relacja. Serce mnie bardzo boli :( postawiłam pytanie czy w ciągu najbliższych 12 miesięcy wyjdę w jakiś nowy związek… król buław, rycerz denarów, paź buław po chwili wahania odłożyłam kolejną kartę 2 kielichy. Są szanse. Na pewno dużo kontaktów, rozmowy, ożywanie tematu. Jakie macie zdanie? Według mnie są szanse i może być wybór między dwoma panami (starszym i młodszym). Będzie dużo wiadomości, wspólnych wyjść i flirtu. Według mnie dociągnięte 2 kielichy mówią, że możesz wejść w związek o ile będziesz chciała :) Udanego roku! Cytuj
Sunrise009 Napisano 23 Stycznia 2025 Napisano 23 Stycznia 2025 20 godzin temu, panna.marta napisał: Zakończyła się moja ostatnia relacja. Serce mnie bardzo boli :( postawiłam pytanie czy w ciągu najbliższych 12 miesięcy wyjdę w jakiś nowy związek… król buław, rycerz denarów, paź buław po chwili wahania odłożyłam kolejną kartę 2 kielichy. Są szanse. Na pewno dużo kontaktów, rozmowy, ożywanie tematu. Jakie macie zdanie? Ojej dużo ludzi wokół Ciebie - różne energie - no cóż, król buław jaki jest, każdy wie - mezczyzna pewny siebie, przystojny, gorący... ale i przekonany o swojej nieomylnosci. Rycerz Denarów będzie się zastanawiał w nieskończoność, a paz buław ledwie coś zacznie, za to z dużą energią. Stawiam, że osoba w paziu buław może dac ci nadzieję na związek i to z nim będziesz czuła porozumienie, wszak 2 kielichów stoi obok niego. 1 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 W dniu 22.01.2025 o 17:27, panna.marta napisał: Zakończyła się moja ostatnia relacja. Serce mnie bardzo boli :( postawiłam pytanie czy w ciągu najbliższych 12 miesięcy wyjdę w jakiś nowy związek… król buław, rycerz denarów, paź buław po chwili wahania odłożyłam kolejną kartę 2 kielichy. Będą adoratorzy, mężczyźni którzy cię zaintyeresują i ty ich tez ale raczej w kwestii romansu niz związku, nic stałego mi się tu nie widzi. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2025 Maestro Napisano 9 Czerwca 2025 Jest szansa na relacje,facet sam wykaze inicjatywę,może to się stać między sierpniem a wrześniem. Cytuj
Szept myśli Napisano 9 Czerwca 2025 Napisano 9 Czerwca 2025 Być może żaden z nich choć będą sie kręcić. Myślę że szansa jest i to duża bo 2 kielichy ,wzajemność. Cytuj
Artemidaa Napisano 2 Lipca 2025 Napisano 2 Lipca 2025 (edytowane) Moim zdaniem nie można mówić, że nie wejdzie w związek, karty pokazują tylko szansy a co będzie dalej trzeba poczekać aż pan/ lub panowie się pojawią 🙂 ja bym upatrywała szansy z tym królem buław - w końcu to król, ktoś już na jakimś poziomie, dojrzalszy od paziów czy rycerzy. W każdym razie jeśli karty coś pokazały to ktoś na pewno się pojawi do końca roku. @panna.marta powodzenia 🍀 Edytowane 2 Lipca 2025 przez Artemidaa 1 Cytuj
nastek96 Napisano 4 Lipca 2025 Napisano 4 Lipca 2025 Ja nie lubię dobieranych kart, bo często tylko mącą, ale z samego rozkładu wynika, że będzie się przy Tobie kręciło dużo mężczyzn. Niekoniecznie 3, może nawet być ich więcej. Związku nie widać, ale wiele zależy od Cb, od Twojego otwarcia, postawy, zrobienia pierwszego kroku... Karty nie mówią, ani tak, ani nie, ale skoro będą mężczyźni to możesz wiele zdziałać. 1 Cytuj
Mesi Napisano 4 Lipca 2025 Napisano 4 Lipca 2025 @nastek96 bo z tymi dobieranymi kartami jest tak, że trzeba wiedzieć po co się je dobiera - i jeśli np. w Celcie nie do końca rozumiesz znaczenie danej karty na danej pozycji - ta dobrana karta może doprecyzować (choć znając powiązania kart na danych pozycjach w Celcie zazwyczaj nie jest to potrzebne). W innych przypadkach- taka dobrana karta, jak napisałeś - mąci. A teraz - odnosząc się do rozkładu i sytuacji - karty kładzie osoba, która jeszcze jest w emocjach zakończonej relacji, na świeżo - „serce boli” - tu już jest ryzyko, że ta osoba przed położeniem karty „włoży” te emocje do rozkładu. I te karty zdają się to potwierdzać - mamy 3 osobówki: króla, rycerza i pazia (to też daje do myślenia - karty w hierarchii „maleją” - od króla do pazia). Można te karty interpretować jako męską energię i tłum facetów wokół osoby pytającej ( jeden kandydat na stałego partnera, drugi przyjaciel a trzeci do miłych pogaduszek). Ale przy takim „tłumie” raczej widziałabym rozproszenie energii, brak poukładania emocjonalnego w momencie stawiania kart i wielką chęć bycia w związku (2 Kielichów), nieważne z kim (znów: Król, rycerz, paź- energia, którą te karty niosą) i potrzebę ekscytacji w związku (buławy) a jednocześnie stabilności (denary). Gdyby odpowiedzieć na konkretnie zadane pytanie: „czy wejdę w związek” - te karty związku nie pokazują ale potrzebę bycia w związku - tak. 2 Cytuj
nastek96 Napisano 5 Lipca 2025 Napisano 5 Lipca 2025 Oczywiście, że dobrana karta może pomóc i to nie tylko w Celcie, ale w każdym rozkładzie Każdy ma swój sposób wróżenia i z moich obserwacji te dobierane karty tylko wprowadzają zamęt lub wątpliwości, ale i kogoś innego może być to pomocne. Swoją drogą najbardziej sprawdzalny rozkład jest wtedy, gdy podczas tasowania karta wypadnie sama. Ta jedną pojedyncza karta u mnie zawsze stanowiła tak głęboka esencję, że nie potrzebowałem już żadnych innych. Cytuj
Mesi Napisano 6 Lipca 2025 Napisano 6 Lipca 2025 @nastek96 ale ja o tym napisałam, o czym Ty piszesz w 1 zdaniu - że może pomóc, jeśli wiesz co dokładnie ma oznaczać /doprecyzować i /lub do której karty ją dokładasz. A dokładanie „tak o” nie ma większego sensu. A z tymi wypadającymi kartami to różnie bywa - jedni je biorą pod uwagę, inni nie, tak samo jest z kartą na spodzie talii. Cytuj
nastek96 Napisano 7 Lipca 2025 Napisano 7 Lipca 2025 Ja biorę pod uwagę, ale tylko i wyłącznie, jeśli odwróci się przodem i zobaczę co to za karta. Jeśli wypadnie tyłem zawsze wkładam spowrotem i uznaje za przypadek. Mi bardziej chodziło o to, że to indywidualna sprawa, czy taka karta pomaga. Dla Cb jest to pomocne, dla mnie niekoniecznie. Cytuj
Mesi Napisano 7 Lipca 2025 Napisano 7 Lipca 2025 @nastek96 ale nie tego wątek dotyczy Autorka nie wypowiedziała się, w jakiej intencji dociągnęła kartę, więc wątek pt. „jak my robimy”, można kontynuować w innych miejscach na forum Cytuj
nastek96 Napisano 9 Lipca 2025 Napisano 9 Lipca 2025 Jasne, tylko po co ciągnąłeś dyskusje oznaczając mnie? Mogłeś założyć inny wątek... Cytuj
Mesi Napisano 9 Lipca 2025 Napisano 9 Lipca 2025 4 godziny temu, nastek96 napisał: Jasne, tylko po co ciągnąłeś dyskusje oznaczając mnie? Mogłeś założyć inny wątek... Jasne - mogłam. Ale we wpisie, w którym Cię oznaczyłam zgodziłam się z Tobą i uzupełniłam wypowiedź dlaczego, w mojej opinii, dokładane karty, jak to określiłeś „mącą”. A w dalszej części napisałam swoją interpretację - a więc nawiązałam do tematu wątku. Ps. I nadal jestem kobietą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi