mezza Napisano 24 Stycznia 2025 Napisano 24 Stycznia 2025 (edytowane) W sobotę mam zaproszenie na urodziny, ale znow ma się tam pojawić eks. Niby mamy już dobry kontakt, ale cały czas czuję jakieś napięcie jak mamy być na jednej imprezie, wśród naszych znajomych. Jak będę się bawiła? Kaplanka+10 kielichow+Glupiec dołożone 6 denarow Jak.juz widzę Kaplanke, to wiem, że wejdę w energie ukrywania i chowania za plecami innych. Poker face, ale kolejne karty mogą mówić, że atmosfera będzie dobra i może pozwolę sobie na spontanicznosc i beztroskę. Co dobrego przyniesie wyjście? 4 bulaw+ Smierc+Swiat dołożone 3 mieczy Zamknięcie bólu, analizowania tego, co było. Może zabawa jednak pozwoli mi stawić czoła trudnym emocjom. Będę wdzięczna za pomoc Edytowane 24 Stycznia 2025 przez mezza Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 24 Stycznia 2025 Napisano 24 Stycznia 2025 38 minut temu, mezza napisał: W sobotę mam zaproszenie na urodziny, ale znow ma się tam pojawić eks. Niby mamy już dobry kontakt, ale cały czas czuję jakieś napięcie jak mamy być na jednej imprezie, wśród naszych znajomych. Jak będę się bawiła? Kaplanka+10 kielichow+Glupiec dołożone 6 denarow Jak.juz widzę Kaplanke, to wiem, że wejdę w energie ukrywania i chowania za plecami innych. Poker face, ale kolejne karty mogą mówić, że atmosfera będzie dobra i może pozwolę sobie na spontanicznosc i beztroskę. Możesz byś skrępowana i nieśmiała, ale otoczenia będzie dla Ciebie bardzo wspierające, dzięki czemu później trochę się rozluźnisz 38 minut temu, mezza napisał: Co dobrego przyniesie wyjście? 4 bulaw+ Smierc+Sad Bozy dołożone 3 mieczy Zamknięcie bólu, analizowania tego, co było. Może zabawa jednak pozwoli mi stawić czoła trudnym emocjom. Będę wdzięczna za pomoc Być będzie do dla Ciebie miła odmiana od siedzenia w domu. Rozerwiesz się trochę towarzysko. Możesz też usłyszeć coś, co Cię zasmuci, ale w efekcie okaże się dla Ciebie dobre (np. pozwoli ruszyć z miejsca) Cytuj
mezza Napisano 24 Stycznia 2025 Autor Napisano 24 Stycznia 2025 Przepraszam zrobiłam błąd, bo tam jest Swiat, a nie Sad Bozy. Cytuj
Maxii Napisano 24 Stycznia 2025 Napisano 24 Stycznia 2025 Troszkę będzie tam pozy, mnie Kapłanka jako karta dnia pokazała kombinowanie i pokazanie siebie w odpowiedni sposób, żeby kogos zniechęcić 😅 więc na początku nie będziesz w 100% sobą, ale potem będziesz sir bardziej dobrze bawić, karty są zachęcające. Myślę, że wyjście pomoże Ci ostatnie zamknąć jedne drzwi, otworzyć inne. Karty ładnie pokazują transformację. Może poczujesz dystans wobec ex i jego obecność już nie będzie Cię trapić 🤔 4 bulaw to często czas w domu, tutaj widac zmianę, więc też towarzyski czas na plus. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi