Sandraniesara Napisano 24 Stycznia 2025 Napisano 24 Stycznia 2025 Zapytałam Dlaczego pan x się wycofał karty:ryby pies księżyc list wieża kotwica pierwsze co mi przyszło na myśl jak zobaczyłam księżyc i list to romans i wycofał się bo dostał propozycję romansu?dalej nie wiem jak interpretować Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 24 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 24 Stycznia 2025 2 godziny temu, Sandraniesara napisał: Zapytałam Dlaczego pan x się wycofał karty:ryby pies księżyc list wieża kotwica pierwsze co mi przyszło na myśl jak zobaczyłam księżyc i list to romans i wycofał się bo dostał propozycję romansu?dalej nie wiem jak interpretować Czemu aż 6 kart?.. jaki schemat interpretacji do tego stosujesz? Cytuj
Artemidaa Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Kiedyś bawiłam się kartami lenormamd, myślę, że nie chodzi o propozycję romansu. Nie ma tutaj takich typowo romansowach kart, może pisze z kimś, dzieli się jakimś sprawami ale nie powiedziałabym, że to jest propozycja romansu. Myślę, że zajął się sprawami zawodowymi bardziej. Ale ja nie jestem jakimś ekspertem w tej dzidzinie, stawiałam karty tylko sobie. Cytuj
Sandraniesara Napisano 25 Stycznia 2025 Autor Napisano 25 Stycznia 2025 9 godzin temu, Artemidaa napisał: Kiedyś bawiłam się kartami lenormamd, myślę, że nie chodzi o propozycję romansu. Nie ma tutaj takich typowo romansowach kart, może pisze z kimś, dzieli się jakimś sprawami ale nie powiedziałabym, że to jest propozycja romansu. Myślę, że zajął się sprawami zawodowymi bardziej. Ale ja nie jestem jakimś ekspertem w tej dzidzinie, stawiałam karty tylko sobie. Pracujemy razem ogólnie 😀 większości kart jest pozytywna więc może faktycznie skupił się na pracy 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 (edytowane) @Sandraniesara Może właśnie ta wspólna praca mu wadzi, może ma na uwadze, że musi być ostrożny, bo jednak razem pracujecie i jak coś pójdzie zbyt szybko i coś nie wyjdzie Wam to może rzutować na pracę. Albo poprostu jak pisałam wyżej, teraz jest skupiony na pracy. Może też bardziej traktuję cię jak przyjaciółkę i nie chce narazie tego zmieniać (karta pies) Edytowane 25 Stycznia 2025 przez Artemidaa Cytuj
Sandraniesara Napisano 25 Stycznia 2025 Autor Napisano 25 Stycznia 2025 16 godzin temu, Gringe napisał: Czemu aż 6 kart?.. jaki schemat interpretacji do tego stosujesz? Zawsze tak 2 rzędy po 3karty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi