Amuletka Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Na forum zarejestrowałam się głównie ze względu na astrologię . Jestem sobie na etapie nauki poprzez rozkminianie natalnych znanych osób. Zauważyłam, że w dziale Astro nie ma właśnie takiego wyjaśnienia różnych konfiguracji, a na pewno dużo by to ułatwiło osobom szlifującym warsztat . Może nowa kategoria w sekcji Astro? Fajnie będzie opisać efekt 2-3 kombinacji, np.: Uran na MC + Saturn w II domu i jaki wspólne rzeczy widać w historii znanych osób z takim układem. Ostatnio analizowałam sobie różne znane osobistości z Uranem przy MC i zawsze były w życiu takich osób nagłe zmiany sytuacji życiowych, np.: Agata Christie miała to położenie i na raz straciła bliską osobę+ zostawił ją mąż+ musiała zrezygnować z uczestnictwa w stowarzyszeniu literackim, ale potem znowu wyszła na swoje, bo znalazła innego partnera+ poprosili ją o powrót do stowarzyszenia. Co na to Admini ? 1
Moderators Ejbert Napisano 26 Stycznia 2025 Moderators Napisano 26 Stycznia 2025 Na początek takie rozkminy konfiguracji można zamiescić w sekcji aspektów albo w sekcji horoskopy znanych osób. Jak temat będzie miał wzięcie, to otrzyma kategorię i tam wówczas przeniesiemy te rozważania 2
Amuletka Napisano 27 Stycznia 2025 Autor Napisano 27 Stycznia 2025 W dniu 26.01.2025 o 15:22, Ejbert napisał: Na początek takie rozkminy konfiguracji można zamiescić w sekcji aspektów albo w sekcji horoskopy znanych osób. Jak temat będzie miał wzięcie, to otrzyma kategorię i tam wówczas przeniesiemy te rozważania Masz rację, że nie ma co mnożyć tematów/ wątków, zwłaszcza, że to moje niedopatrzenie, bo pisząc wcześniejszy post umknęło mojej świadomości, że przecież jest już dość szczegółowo podzielony dział z wiedzą Astro. Jedyne co, to ostatnio mało się tam dzieje, a szkoda wielka :( . 1
Moderators Ejbert Napisano 28 Stycznia 2025 Moderators Napisano 28 Stycznia 2025 Mało się dzieje, bo mało nas do pieczenia chleba ;) To jest jednak sekcja wymagająca jakiejś wiedzy, a teraz jest posucha na amatorów astrologii, o fanach nie wspominając 1 1
Ekspert Gringe Napisano 28 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 28 Stycznia 2025 @Amuletka no niestety, wykryszyło sie grono zainteresowanych astro, a Ci co zostali mają też inne sprawy do ogarnięcia. Czasem braknie nowych pomysłów by podbijać temat. 1
Amuletka Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Ejbert napisał: Mało się dzieje, bo mało nas do pieczenia chleba ;) To jest jednak sekcja wymagająca jakiejś wiedzy, a teraz jest posucha na amatorów astrologii, o fanach nie wspominając Serio posucha 0_0? Może faktycznie, ale to chyba jakieś bardziej ogólne zjawisko, bo od pamiętnego roku 2020 ludzie bardzo się wycofali z interakcji, nawet takiej online, trudniej jakoś kontakt złapać, każdy w swojej skorupce. Cieszy mnie więc bardzo, że choć tutaj są ciągle zaangażowane osoby= Wy . Ja jestem mega zainteresowana astrologią i wolnych chwilach, dla relaksu postaram się coś wrzucić, bo sama sobie w ten sposób utrwalam i się uczę: może uda się też ponownie trochę rozkręcić dział Astro . Astrologia jest super ! Edytowane 28 Stycznia 2025 przez Amuletka Zmieniłam rozdzielczość grafiki na lepszą :). 1
Ekspert Gringe Napisano 28 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 28 Stycznia 2025 @Amuletka więcej osób zainteresowanych, więcej możliwości 😁 1
Amuletka Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 1 minutę temu, Gringe napisał: @Amuletka więcej osób zainteresowanych, więcej możliwości 😁 A może rozważymy horoskop dla daty i godziny utworzenia tego forum w nowej odsłonie, bo ta obecna wersja to chyba nowsza wersja, a wcześniej forum było w starszej ? Taka analiza kółka= dobre ćwiczenie+ rozkręcenie wątku astro+ wiemy czego się spodziewać . 1
Ekspert Gringe Napisano 28 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 28 Stycznia 2025 @Amuletka nie znam daty - trzeba by poprosić Adminów :) 1
Amuletka Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 (edytowane) 22 godziny temu, Gringe napisał: @Amuletka nie znam daty - trzeba by poprosić Adminów :) Ok ! Czytam teraz wątki w dziale Astro, więc jak zobaczę w dyskusji Adminów, to będę do nich pisać na priv . EDYCJA: Dostałam odpowiedź od Adminki i godziny wystartowania forum raczej się nie da znaleźć , ale zawsze można choćby zarys mieć co i jak jak byłaby data dostępna . Edytowane 29 Stycznia 2025 przez Amuletka Dodałam aktualizację sytuacji. 1
Rekomendowane odpowiedzi