Skocz do zawartości

Pomysł na nową kategorię dla astro tematów.

Amuletka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na forum zarejestrowałam się głównie ze względu na astrologię  :serce1:.
Jestem sobie na etapie nauki poprzez rozkminianie natalnych znanych osób. Zauważyłam, że w dziale Astro nie ma właśnie takiego wyjaśnienia różnych konfiguracji, a na pewno dużo by to ułatwiło osobom szlifującym warsztat :).
Może nowa kategoria w sekcji Astro? Fajnie będzie opisać efekt 2-3 kombinacji, np.: Uran na MC + Saturn w II domu i jaki wspólne rzeczy widać w historii znanych osób z takim układem. Ostatnio analizowałam sobie różne znane osobistości z Uranem przy MC i zawsze były w życiu takich osób nagłe zmiany sytuacji życiowych, np.: Agata Christie miała to położenie i na raz straciła bliską osobę+ zostawił ją mąż+ musiała zrezygnować z uczestnictwa w stowarzyszeniu literackim, ale potem znowu wyszła na swoje, bo znalazła innego partnera+ poprosili ją o powrót do stowarzyszenia. 
Co na to Admini :czarodziej::czarow:?

• Lubię to! 1
  • Moderators
Napisano

Na początek takie rozkminy konfiguracji można zamiescić w sekcji aspektów albo w sekcji horoskopy znanych osób.

Jak temat będzie miał wzięcie, to otrzyma kategorię i tam wówczas przeniesiemy te rozważania :))

• Lubię to! 2
Napisano
W dniu 26.01.2025 o 15:22, Ejbert napisał:

Na początek takie rozkminy konfiguracji można zamiescić w sekcji aspektów albo w sekcji horoskopy znanych osób.

Jak temat będzie miał wzięcie, to otrzyma kategorię i tam wówczas przeniesiemy te rozważania :))

Masz rację, że nie ma co mnożyć tematów/ wątków, zwłaszcza, że to moje niedopatrzenie, bo pisząc wcześniejszy post umknęło mojej świadomości, że przecież jest już  dość szczegółowo podzielony dział z wiedzą Astro. Jedyne co, to ostatnio mało się tam dzieje, a szkoda wielka :( .

• Lubię to! 1
  • Moderators
Napisano

Mało się dzieje, bo mało nas do pieczenia chleba ;)  To jest jednak sekcja wymagająca jakiejś wiedzy, a teraz jest posucha na amatorów astrologii, o fanach nie wspominając :((

• Smutny 1
  • W punkt 1
  • Ekspert
Napisano

@Amuletka no niestety, wykryszyło sie grono zainteresowanych astro, a Ci co zostali mają też inne sprawy do ogarnięcia. Czasem braknie nowych pomysłów by podbijać temat. 

• Smutny 1
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Ejbert napisał:

Mało się dzieje, bo mało nas do pieczenia chleba ;)  To jest jednak sekcja wymagająca jakiejś wiedzy, a teraz jest posucha na amatorów astrologii, o fanach nie wspominając :((

Serio posucha 0_0? Może faktycznie, ale to chyba jakieś bardziej ogólne zjawisko, bo od pamiętnego roku 2020 ludzie bardzo się wycofali z interakcji, nawet takiej online, trudniej jakoś kontakt złapać, każdy w swojej skorupce. Cieszy mnie więc bardzo, że choć tutaj są ciągle zaangażowane osoby= Wy :D.
Ja jestem mega zainteresowana astrologią i wolnych chwilach, dla relaksu postaram się coś wrzucić, bo sama sobie w ten sposób utrwalam i się uczę: może uda się też ponownie trochę rozkręcić dział Astro :) :serce1:.

Astrologia jest super :tak: :czarodziej:!

tn_AdobeStock_664827480.jpeg

Edytowane przez Amuletka
Zmieniłam rozdzielczość grafiki na lepszą :).
  • Cool 1
Napisano
1 minutę temu, Gringe napisał:

@Amuletka więcej osób zainteresowanych, więcej możliwości 😁

A może rozważymy horoskop dla daty i godziny utworzenia tego forum w nowej odsłonie, bo ta obecna wersja to chyba nowsza wersja, a wcześniej forum było w starszej :_mysli:?
Taka analiza kółka= dobre ćwiczenie+ rozkręcenie wątku astro+ wiemy czego się spodziewać :).

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
22 godziny temu, Gringe napisał:

@Amuletka nie znam daty - trzeba by poprosić Adminów :) 

Ok :ok: !
Czytam teraz wątki w dziale Astro, więc jak zobaczę w dyskusji Adminów, to będę do nich pisać na priv :).

EDYCJA: Dostałam odpowiedź od Adminki i godziny wystartowania forum raczej się nie da znaleźć , ale zawsze można choćby zarys mieć co i jak jak byłaby data dostępna :).

Edytowane przez Amuletka
Dodałam aktualizację sytuacji.
  • Lubię to! 1
  • Ismer zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...