tojatoja84 Posted January 26, 2025 Posted January 26, 2025 Cześć, ja mam również pytanie o mój rozkład: co on do mnie czuje: Pani - Klucz - Pies- Księżyc - Drogi. Bede wdzięczna za interpretacje 1 Quote
Ekspert Gringe Posted January 27, 2025 Ekspert Posted January 27, 2025 22 godziny temu, tojatoja84 napisał: Cześć, ja mam również pytanie o mój rozkład: co on do mnie czuje: Pani - Klucz - Pies- Księżyc - Drogi. Bede wdzięczna za interpretacje Wybierałaś sygnifikatltora czy dobrałaś ciągiem pięć kart? Pan nie jest przypadkiem w relacji? Na końcu pojawia się dylemat w jaką stronę pójść. Nue widać tu totalnego zaangażowania a raczej zmaganie się z emocjonalną stroną i gdzie dalej iść. 2 Quote
tojatoja84 Posted January 28, 2025 Author Posted January 28, 2025 W dniu 27.01.2025 o 12:43, Gringe napisał: Wybierałaś sygnifikatltora czy dobrałaś ciągiem pięć kart? Pan nie jest przypadkiem w relacji? Na końcu pojawia się dylemat w jaką stronę pójść. Nue widać tu totalnego zaangażowania a raczej zmaganie się z emocjonalną stroną i gdzie dalej iść. Cześć. Bardzo dziękuję za odp. Wybrałam ciągiem 5 kart. Czy to robi jakaś różnice? Quote
Ekspert Gringe Posted January 28, 2025 Ekspert Posted January 28, 2025 42 minuty temu, tojatoja84 napisał: Cześć. Bardzo dziękuję za odp. Wybrałam ciągiem 5 kart. Czy to robi jakaś różnice? Byłam ciekawa :) Dopiero uczę się interpretacji Lenormand. Czyli środkowa, trzecia karta, jest sygnifikatorem sprawy - czy inaczej czytasz ten rozkład? Quote
Recommended Posts