Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Opis sytuacji: singiel :)

Królowa denarów, 2 kielichów, 10 denarów

Wydaje mi się, że to będzie miesiąc kontaktów z przyjaciółmi i z rodziną, zadbam i zajmę się sobą. Żadnych smuteczków i panów.

Z góry dzięki za pomoc!

• Lubię to! 2
  • Ekspert
Napisano
11 godzin temu, Maxii napisał:

Opis sytuacji: singiel :)

Wydaje mi się, że to będzie miesiąc kontaktów z przyjaciółmi i z rodziną, zadbam i zajmę się sobą. Żadnych smuteczków i panów.

Z góry dzięki za pomoc!

Krolowa Monet skupia się na sobie - jeśli patrzymy pod kątem uczuć. 2 Kielichy może sugerować poczucie przynależności do grupy ludzi - wzajemna sympatia, poczucie, że jesteśmy "chciani". Rodzina i wsparcie przyjaciół. Fajny czas. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 2
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Myślę, że jest szansa na poznanie jakiejś atrakcyjnej brunetki.

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 27.01.2025 o 23:14, Maxii napisał:

Fajny czas z rodzina jeżeli o takie uczucia ci chodziło a jeżeli o spotkanie partnera to nieststy w tym miesiącu go nie widać.

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Skupiłam się na sobie, w pracy tworzyłyśmy zgrany team, czułam tam przynależność, tak samo na silowni zaczelam rozmawiać z dziewczynami chodzącymi na zajęcia. Bylam też w stalym kontakcie z najbliższymi mi osobami.

Zaczelam wiedzieć, czego chce, czego szukam u mężczyzn i dzięki temu odpuściłam sobie dwie znajomości, a jedną doprowadziłam do finału, jakiego chciałam. To był fajny miesiąc:)

Edytowane przez Maxii
  • Lubię to! 4
  • Ismer zmienił tytuł na Uczucia w lutym ZWERYFIKOWANE