Maxii Napisano 27 Stycznia 2025 Napisano 27 Stycznia 2025 Opis sytuacji: singiel :) Królowa denarów, 2 kielichów, 10 denarów Wydaje mi się, że to będzie miesiąc kontaktów z przyjaciółmi i z rodziną, zadbam i zajmę się sobą. Żadnych smuteczków i panów. Z góry dzięki za pomoc! 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 28 Stycznia 2025 Ekspert Napisano 28 Stycznia 2025 11 godzin temu, Maxii napisał: Opis sytuacji: singiel :) Królowa denarów, 2 kielichów, 10 denarów Wydaje mi się, że to będzie miesiąc kontaktów z przyjaciółmi i z rodziną, zadbam i zajmę się sobą. Żadnych smuteczków i panów. Z góry dzięki za pomoc! Krolowa Monet skupia się na sobie - jeśli patrzymy pod kątem uczuć. 2 Kielichy może sugerować poczucie przynależności do grupy ludzi - wzajemna sympatia, poczucie, że jesteśmy "chciani". Rodzina i wsparcie przyjaciół. Fajny czas. 1 2 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Lutego 2025 Napisano 8 Lutego 2025 Myślę, że jest szansa na poznanie jakiejś atrakcyjnej brunetki. 1 Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 W dniu 27.01.2025 o 23:14, Maxii napisał: Królowa denarów, 2 kielichów, 10 denarów Fajny czas z rodzina jeżeli o takie uczucia ci chodziło a jeżeli o spotkanie partnera to nieststy w tym miesiącu go nie widać. 1 Cytuj
Maxii Napisano 1 Marca 2025 Autor Napisano 1 Marca 2025 (edytowane) Weryfikacja Skupiłam się na sobie, w pracy tworzyłyśmy zgrany team, czułam tam przynależność, tak samo na silowni zaczelam rozmawiać z dziewczynami chodzącymi na zajęcia. Bylam też w stalym kontakcie z najbliższymi mi osobami. Zaczelam wiedzieć, czego chce, czego szukam u mężczyzn i dzięki temu odpuściłam sobie dwie znajomości, a jedną doprowadziłam do finału, jakiego chciałam. To był fajny miesiąc:) Edytowane 1 Marca 2025 przez Maxii 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi