Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od kilku miesięcy jestem w relacji na odległość, on z innego kraju, ciężko to nazwać związkiem, ale jakiś wątek romantyczy jest. Ostatnio kontakt raz jest raz go nie ma. Czuję, że stoję w martwym punkcie. 

W pytaniu o relacje jak on to widzi wyszło 7 denarow,  co jej sprzyja wyszło Słońce, a co nie sprzyja Wieża, rada tarota wyszło 3 denarow.

Jak mam to rozumieć?

Edytowane przez viggi
Dodanie opisu.
  • Lubię to! 1
  • Moderators
Napisano

@viggi najlepiej tak, że najpierw Ty napiszesz swój interpret - bo takie są zasady tutaj i dodasz w zarysie coś na temat tej relacji.

A następnie inni się wypowiadają.

• Lubię to! 3
  • W punkt 3
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

No cóż. Co prawda autorki dawno tu nie było, ale może wejdzie, więc coś na skrobię. Mam nadzieję, że administracja mi wybaczy mimo, że autorka własnej interpretacji nie dodała :)

Wydaje mi się, że on jest bardziej cierpliwy od Cb.

Sprzyja Wam wspólny entuzjazm. Oboje wierzycie, że jest szansa, oboje wkładacie pozytywną energię i radość, ALE... Niestety brakuje Wam trwałych fundamentów. Wieża to budynek, który musi być silnie posadowiony, aby nie runąć. 

3 denarów to podkreśla. Karty radzą, aby znaleźć sobie w relacji jakiś wspólny cel, do którego będziecie dążyć. Coś o co będziecie się starać. Coś co będzie dla Was wspólnym planem. 

• O.K 1